Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

  

Toptalent Dressage Nieuws

|| Zweedse Jennifer Lindvall en Bobcat winnen Individuele proef Young Riders Sint Truiden ||

DSC 8860 copy

Foto© Kimberly Duchateau Photography

De tweede dag in Sint Truiden begon met de Individuele proef bij de Young Riders. De eerste proeven werden in de dichte mist verreden maar de combinates leken daar vanmorgen geen last van te hebben.

Stuivertje gewisseld

Was het gisteren een eerste plaats voor Laura Quint en Edsinon en een tweede plaats voor Jennifer Lindvall. Vandaag was er de overwinning voor de Zweedse Jennifer Lindvall en Bobcat (71.569%). Wat op viel was dat de gehele proef het beeld heel vriendelijk was. Laura Quint kwam vanmorgen al als tweede aan de start en had in het galop gedeelte minder last van spanning net als gisteren was de draf tour een genot om naar te kijken, de score van vandaag kwam uit op 70.343% wat vandaag goed was voor de tweede plaats.

Lisanne Zoutendijk reed met Zilverstar een mooie sterke constante proef en zag de score hoger uitkomen dan de proef van gisteren, vandaag was dit goed voor de derde plaats met een score van 69.096%.

Suraya Hendrikx en Dear Friend 2 reden vandaag naar de vijfde plaats wat twee plaaten hoger uitkwam dan de proef van gisteren (67.745%)

Laura Luyten en Dark Chocolate herpakten zich vandaag sterk, was er gisteren een twaalde plaats vandaag reed de combinatie naar de zesde plaats (67.647%)

Vijf Belgische combinaties in de top tien

Suraya Hendrikx en Black Beauty werden vandaag achtste (67.304%), Kate Wiggins en Corona reden naar de negende plaats (66.226%). Aurelie van der Voort en Don Domingo hadden gisteren last van spanning in de proef, vandaag herpakte deze combinatie zich sterk en eindige op de 10e plaats met 66.177%.

Volledige uitslag is hier te bekijken

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder bronsvermeding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn