Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

  

Toptalent Dressage Nieuws

|| Jana Lang wint Kür Sint Truiden, Sanne van der Pols op de tweede plaats ||

jana kur op muziek

Foto© TopTalent Dressage

Bij de Kür op muziek was het een spannende finale, de afgelopen dagen waren drie pony combinaties die erg aan elkaar gewaagd waren. Jana Lang, Sanne van der Pols en Lea Marie Golkowski.

Drie combinaties aan elkaar gewaagd in Sint Truiden 

Als eerste van deze drie combinaties kwam Jana Lang de ring binnen met NK Cyrill. Zij reed vandaag voor het eerst een nieuwe Kür speciaal gemaakt voor NK Cyrill op vrolijke Duitse muziek Jana: "Bij deze muziek kreeg ik altijd al kippevel dus dat dit nu verwerkt is in een Kür is heel speciaal voor mij". Een kleine hapering na het halt en groeten werd handig opgelost, een hakkel in de draf waardoor Cyrill in galop aansprong werd doorgezet in een uitgestrekte galop 76.708% was uiteindelijk de score.

Vervolgens was het de beurt aan Sanne van Der Pols. Orchid's Syria stond en harmonieus aan de gehele Kür, de punten kwamen net niet aan de score van Jana Lang, 75.333% was de score voo Sanne en Syria, uiteindelijk was dit goed voor de tweede plaats. Sanne: " Ik was echt super tevreden uiteraard zitten er altijd verbeterpuntjes in maar ik kon heel fijn door de Kür heen komen met totaal geen spanning, ik ben super tevreden."

De laatste van de drie favorieten Lea Marie Golkowski en Den Feine Chanel kwamen niet aan de punten van Jana en Sanne (74.417%) wat uiteindelijk goed genoeg was voor de derde plaats.

Zoe Niesen beste Belgische combinatie

Zoe Niessen reed vandaag met Minerva Bijou naar 72.558% wat de vierde plaats opleverde en hiermee was zij vandaag de beste Belgische combinatie bij de pony's in Sint Truiden.

Marieke van Nespen en Orchid's Borneo reed vandaag ook de afsluitende Kür op muziek. Deze combinatie bestaat nog niet zo lang, haar eerste Internationale start was tijdens het CDI Lier. Marieke: "Vandaag mijn beste proef van het weekend gereden, ik ben heel erg blij dat ik dit mooie evenement in Sint Truiden zo heb af kunnen sluiten." 68.125% was haar score en dat was goed voor de negende plaats.

De volledige uitslag is hier terug te bekijken

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn