Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

  

Toptalent Dressage Nieuws

|| Hattrick voor Kimberly Pap CDI Sint Truiden ||

Kimberly Pap kur

Foto© Hippollywood

Ook de Kür tijdens het CDI Sint Truiden werd vanmiddag gewonnen door Kimberly Pap, naast de ring was het muis stil iedereen keek met bewondering naar de Kür van Kimberly Pap en Vloets Victory. 76.042% was de score voor de Kür van Kimberly en Vloets Vicity dit was ruimschoots genoeg voor de derde overwinning in Sint Truiden.

Kimeberly in een reactie aan TopTalent Dressage: "Sint Truiden was een geweldige wedstrijd, we hebben echt de steigende lijn te pakken. We zijn natuurlijk pas sinds december een combinatie en dan is het altijd even afwachten hoe dat gaat verlopen. De Kür hebben wij nieuw laten maken speciaal voor Vloet Victory en dit was pas de tweede keer in wedstrijd verband dat we deze Kür reden, de eerste keer was tijdens het NK en daarna thuis naturlijk wel geoefend, ik mag echt tevreden zijn zeker omdat de Kür nog zo nieuw is. We gaan dit jaar natuurlijk proberen of we eventueel het EK kunnen halen, dit is mijn eerste maar ook alweer gelijk mijn laatste jaar bij de Junioren, met Vloet Victory gaan we als het lukt ook kijken of er in de toekomst Young Riders mogelijk is maar we gaan ons eerst focussen op de Junioren. Voor mij was de wedstrijd in Sint Truiden meer als geslaagd". 

De tweede plaats in de Kür vandaag was er voor de Deense amazone Sophia Ludvigsen zijn behaalde met Goerdklinkgaards Jericho een score van 71.667%. Alice Campanella de amazone uit Italië reed vandaag met Chin Chan K naar 71.250% dat was goed vandaag voor de derde plaats.

Leen Evers en Galany werden vandaag zevende (66.458%), Carolien Pauwels en Soielbergs Cartier werden achtste (66.417%), de negende plaats ging met 65.375% naar Sophie Jamar en Zoe. De tiende paats was er voor Katelijne Maes en Ibou van de Kapelhoef (65.125%).

Volledige uitslag is hier te bekijken

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn