Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

  

Toptalent Dressage Nieuws

|| Sascha Heijmans - met Flying Dutchman TC had ik gelijk een klik ||

De 16 jarige Sascha Heijmans zit in 4havo op het Maerlant vanwege de overstap naar de paarden is er onlangs een nieuwe topper bij haar op stal gekomen. Sascha verteld hierover aan TopTalent Dressage.

Mooie resultaten bij eerste jaar Internationaal pony’s

Dit jaar is mijn laatste jaar dat ik bij de pony’s Internationaal kan rijden. Ik rijd nu bijna een jaar internationaal dit met mijn pony Golden Power Boy. Ik heb met hem twee keer op het NK mogen rijden! Ook heb ik met hem al vier Internationale wedstrijden gereden. Een in Waregem (België), een in Le mans (Frankrijk), Keysoe (Engeland) en een onlangs in Nieuw en St Joosland (Nederland) waarbij ik steeds hogere scores reed. In Keysoe werd ik zelfs twee maal vierde en een maal vijfde.

Genieten van mijn laatste jaar bij de pony’s

Ik heb nog een paar van zulke wedstrijden ingeschreven om er een leuk laatste jaar van te maken. Ook heb ik nog een andere Z2 pony Da Vinci die staat jammer genoeg nu te koop omdat dit mijn laatste jaar is. Ik heb allebei mijn ponys zelf opgeleid.

Rustig op zoek naar een fijn (leer) paard

Een tijdje gelezen zijn wij rustig opzoek naar een paard. Zelf les ik bij Barbara Vervoort en bij Tim Coomans en die hebben mij erg geholpen met het zoeken. Bij Tim heb ik een paard uitgeprobeerd die ik gelijk heel erg leuk vond. Ik heb mijn paard nu ook samen met Tim. Hij heet Flying Dutchman TC. Het is een acht jarige vos van United X Rhodium. Hij heeft een paar wedstrijdens gelopen onder Janine Nieuwenhuis in de lichte tour. Hij is makkelijk te rijden en daarvan kan ik een hoop leren. Dat was ook mijn bedoeling, een paard waar ik van kon leren en daarna weer steeds stapjes gaan maken. Ik hoop met dit paard dus ook veel leuke wedstrijden te rijden. 

sascha heijmans

Foto: Prive foto Sascha Heijmans

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn