Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

  

Toptalent Dressage Nieuws

|| Laura Kompier met Qlincy’s Garonett: focus op de Noord Hollandse Kampioenschappen ||

Gisteren (6-5-2018) reed ik met de 7-jarige Apache merrie Qlincy’s Garonette (Annie) in de Middenbeemster. Ik rij deze merrie sinds begin maart, dit was onze vierde Z1 wedstrijd (toen ik Annie begon te rijden was ze M1). Deze geweldige merrie is in eigendom en gefokt door Marga Konijn, ik ben Marga ook heel dankbaar dat ik deze fantastische merrie mag uitbrengen en opleiden tot een hoger niveau! Vandaag was de eerste proef ook selectie voor de outdoor kampioenschappen.

Sympathiek voorgesteld

We reden een fijne proef zonder fouten. Er zijn natuurlijk nog genoeg dingetjes die beter kunnen maar na pas zo'n korte tijd een combinatie te zijn klaag ik zeker niet! Ik kwam met een fijn gevoel de ring uit en de punten waren daar ook zeker naar. In een groep van 10 deelnemers werden we 1e met 66,3% (225,5 punten en 9,5 punt los van de nummer 2). Onder onze protocol stond “sympathiek voorgesteld, leuke combi”. Het is altijd erg fijn als het commentaar en je punten kloppen met je gevoel. Dat vind ik altijd een bevestiging dat je goed bezig bent.

De 2e proef was ik zelf een ergens anders met mijn gedachten... waardoor er veel foutjes ontstonden, ik reed 1 keer verkeerd  en 2 keer was ik te laat was met een oefening, maar ondanks die fouten werden we nog tweede met maar 1,5 punt minder dan de nummer 1!

Focus Outdoor kampioenschappen

Nu zijn we dus in vier wedstrijden Z1+12. Voor nu focussen we ons op de selecties van de Outdoor Kampioenschappen en hoop ik heel erg dat ik naar het Noord Hollands kampioenschap mag! Dat zou echt heel gaaf zijn! Daarna wil ik de overstap maken naar de junioren.

IMG 20180507 WA0011 002

Bron: TopTalent Dressage

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn