Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

  

Toptalent Dressage Nieuws

|| Cocksdorp Texel verhuisd naar Hannelore Beckers ||

Hannelore Beckers

Belgisch Kampioene Young Riders 2017, Hannelore Beckers gaat dit jaar starten in de U25 met de 11 jarige (ruin ) Lingh welke in het verleden door Lotje Schoots werd uitgebracht. Lotje werd met Cocksdorp Texel in 2014 Nederlands kampioen in de klasse Z2 en start sinds 2017 met succes en met enkele overwinningen in de Grand-Prix.

Cocksdorp Texel succesvol onder Lotje Schoots

Cocksdorp Texel is gefokt door Willem Van der Linde in zijn stoeterij op Texel uit Lingh x prest prok Democraat en wordt sinds jaren gereden door Lotje Schoots. In 2014 bevestigde Cocksdorp Texel zijn kwaliteit door Nederlands Z2 kampioen te worden. Lotje heeft vervolgens rustig de opleiding van Lingh (zoals de roepnaam is van Cocksdorp Texel is op stal) verder gezet. Via de nodige successen in de lichte tour heeft ze Lingh verder opgeleid richting de Grand-prix. In 2017 was de combinatie succesvol en behaalde verschillende eerste plaatsen.

Hannelore heeft een ongelooflijk succesvol 2017 achter de rug als Young Rider amazone met overwinningen in de Beker van België, CDI in Le Mans, en verschillende CDN’s daarnaast is Hannelore ook Belgisch kampioen Young Riders geworden in haar eerste jaar bij de Young Riders.

Overstap in 2018 naar de Grand Prix U25

Hannelore start met haar paarden sinds dit jaar in de lichte tour en werkt stilletjes aan een overstap naar de Grand Prix U25. Hiervoor is ze op zoek gegaan naar een talentvol paard die haar de volgende jaren in de U25 kan helpen groeien. Op deze zoektocht is er met de hulp van TopTalent Dressage bij toeval dit jaar een eerste contact ontstaan tussen Lotje en Hannelore en is ze Lingh gaan uitproberen. Na de eerste minuut was er onmiddellijk een klik met Lingh en dit werd alleen maar meer bevestigd in de volgende testen. De verliefdheid werd groter en de oefeningen liepen vlotter en vlotter vandaar dat nu definitieve stap is gezet naar de verkoop van “Lingh” naar België.

De overstap naar U25 en de verdere trainingen van Hannelore zijn echter spijtig genoeg afgeremd door een afgescheurd Ligament begin April waardoor ze een 3 maanden moet revalideren. Hierna gaat Hannelore samen met haar coaches Sygall en Lenskens verder werken aan de overstap naar U25 en gaat er van uit nog dit jaar te kunnen starten in deze klasse. Lingh staat in de tussentijd op stal bij Haspe stables en wordt verder getraind door Camylla.

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn