Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| Eerste Kring Kampioenen Kring Zuid West zijn bekend ||

Op Manege De Middenhof in Maassluis wordt dit weekend de finale van de Kring Zuid West verreden, vandaag waren de klasse B-M paarden aan de beurt. Ondanks dat het vandaag ook in Maassluis erg warm was werden er hele goede proeven neergezet door de deelnemers.

Bij de B Paarden werd Alma Schippers kampioen, zij reed met Harle Quin naar een gemiddelde score van 66.86%. Reserve Kampioen werd Menno Kuiper met Igor was zijn gemiddelde score 65.75%. Alle deelnemers die gestart zijn in de klasse B zijn door naar het regiokampioenschap.

Winnaar L1

In de klasse L1 waren de combinaties die kampioen en reserve kampioen zijn geworden nog redelijk groen, beide paarden waren nog maar 4 maal in totaal met hun amazones op wedstrijd geweest. Kampioen in het L1 is geworden Annelie Hoekstra met Just Romance, dit met 4 jarige afstamming van For Romance, de combinatie had een gemiddelde score van 67.17%. Jasmijn Kraak net de overstap naar de paarden heeft gemaakt reed met Vikings Hitch naar 65.42% gemiddeld en zij werd hiermee Reserve Kampioen.

jasmijn kraak

In de L2 reden de kampioenen naar gemiddelde scores van boven de 70%. Irma van der Wal en Huvonia werden met 71.42% kampioen, de reserve kampioen is geworden Debby De Graaf zij reed met Rienk Galopper naar 70.50% wat haar de tweede plaats en het reserve kampioenschap opleverde.

fransje van der meer

In het M1 was het de ervaren amazone Fransje van der Meer die met haar Johnson nakomeling Igor-John het kampioenschap op haar naam wist te schrijven, haar gemiddelde score kwam uit op 69.42%. Reserve kampioen in deze klasse werd Evert Veenstra met Imposant F zij hadden een gemiddelde score van 66.67%.

De laatste klasse van vandaag het M2 werd gewonnen door Danielle Kok en Ivy van Wittenstein P, deze afstamming van Everdale is gefokt door Monique en Jan van Pernis. De gemiddelde score van 66.33 % leverde de combinatie het kampioenschap op. Chayenna Jansen en For me werden in deze klasse reserve kampioen. 

alle winnaars

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder toestemming is niet toegestaan.

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn