Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

  

Toptalent Dressage Nieuws

|| CDI Sint Truiden - Jana Lang en Nur Fuer Dich winnen tweede onderdeel Pony's ||

Als eerste van de 34 starts vandaag mocht Jana Lang met Nur FUer Dich de ring betreden, een knap "gestuurde" proef. Nur Fuer Dich vond in eerste instande de net gesproeide baan wat spannend, ten tijde dat haar proef begon was die spanning verdwenen en reden zij naar een score van 72.297%. Dit bleek na lang wachten goed te zijn voor de overwinning vandaag.

Jana: "Ik vind dit altijd een heel leuk evenement om te starten, de afgelopen jaren met Cyrill hier ook mooie resultaten neer kunnen zetten. Vandaag had ik iets wat spanning voor de proef de zon scheen op de net gesproeide baan maar ik kon een rondje langer in de baan rijden 1 van de schrijfsters zat nog niet op haar plaats. Ik heb echt een fijne proef kunnen rijden we hebben nu twee dagen de tijd om ons voor te berijden op de Kür van maandag."

Nathalie Thomassen (Den) en Lykkehoejs Dream of Dornik, gisteren nog de winnares van de landenproef reed vandaag naar 71.757% wat haar de tweede plaats opleverde. De derde plaats vandaag was er voor Mathilde Sofie Jepsen red naar 71.667% met Tackmann's Cookie.

Top zes naar scores van boven de 70% 

Sophie Luisa Duen reed met Del Estro Nrw naar de vierde plaats (70.495%) plaats vijf was er vandaag voor Elliot Nilsson met Hb Dancing daylight werd er een score van 70.315% behaald. Ook de nummer zes van de uitslag reed naar een score van boven de 70%, de Duitse Lena Bücker reed met Cosmopolitan naar 70.135%

De beste Belgische combinatie Maïte Colling die eerder vandaag al een mooie tweede plaats behaalden bij de Children, reed met Donaldson 3 naar 67.162%

Volledige uitslag is hier terug te bekijken

lang jana

Foto Melibre Fotografie

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder toestemming niet toegestaan (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn