Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

  

Toptalent Dressage Nieuws

|| CDI Sint Truiden - Sandra Aagaard Hyrm naar de winst bij de Young Riders ||

De lange mooie sportieve dag werd gisteren afgesloten door de Young Riders, 26 combinaties kwamen hierbij aan de start. Na de laatste start om 20.30 was het duidelijk wie deze rubriek had gewonnen. De overwinning ging naar Denemarken, Sandra Aagaard Hyrm reed met haar imponerende Cavanillas naar 73.235%.

Eerder op de dag reed haar zus Sara al naar de overwinning bij de Junioren.

Sandra: "Het is echt de moeite waard geweest om hier naar toe komen het is een geweldige dag geweest, eerst wint mijn zusje bij de Junioren en vervolgens rij ik hier zelf een hele fijne proef en win ik de Young Riders rubriek. Morgen hebben we allebei een "rust"dag en we kijken erg uit naar de laatste twee dagen van dit mooie CDI".

Op gepaste afstand reed de Franse amazone Noel Capucine met Soleil Noir Vom Rosenhof naar de tweede plaats haar score kwam uit op 70.882%.De Duitse amazone pailina Holzknecht reed met Wells Fargo 14 naar de derde plaats dit met een score van 70.147%.

De beste Belgische amazone was Laura Luyten met haar J2L Lamborghini pakte zij de vijfde plaats (68.382%) met haar andere paard Dark Chocolate reed zij ook binnen de top tien, 66.691% was daar de score en dan was goed voor plaats 9. Kayleigh Buelens en Fifty Ways To Victory reden naar de achtste plaats (67.059%).

sandra

Foto Melibre Fotografie

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder toestemming is niet toegestaan (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn