Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

  

Toptalent Dressage Nieuws

|| CDI Sint Truiden - Morgan Barbançon wint eerste Internationale Grand Prix in Sint Truiden ||

Voor het eerst stond er dit jaar de Grand Prix op het programma tijdens het CDI Sint Truiden. Dat dit CDI een geliefd evenement is blijkt, maar liefst 31 combinaties kwamen er tijdens de eerste Internationale Grand Prix aan de start.

Morgan Barbançon eerste winnares Internationale Grand Prix in Sint Truiden

Het was uiteindelijk pas laat in het programma dat de winnares van vandaag aan de start kwam. De eerste Internationale Grand Prix werd vandaag gewonnen door Morgan Barbançon, dat deed zij met de spectaculair bewegende Bolero de score bedroeg 71.587%

Morgan: " Dit is een hele fijne accomodatie om te starten, ik heb hier eerder al nationaal gereden. In Frankrijk zijn er wat regels veranderd waardoor ik drie maal Internationaal boven de 70% moet scoren. Deze wedstrijd is nu Internationaal en vanwege het plezierige rijden hier heb ik deze wedstrijd uitgekozen. Met Bolero reed ik heel erg fijn deze baan is niet de makkelijkste maar hij was vandaag niet kijkerig. Black Pearl heb ik mee voor de ervaring, dat ging vandaag nog niet zo gemakkelijk maar dat is een kwestie van ervaring op doen."

Plaatsen twee en drie naar België

De tweede plaats was er voor Jeroen Devroe hij reed vandaag in Sint Truiden met Hyrano naar 70.891%. De derde plaats ging ook naar België, Fanny Verliefden reed met Indoctro VD Steenbock naar 70.087%.

Heiner Schiergen uitkomend voor Duitsland reed met Aaron naar de vierde positie zijn score bedroeg (69.674%). Tosca Visser en Asther De Jeu waren de beste Nederlandse combinatie vandaag haar proef werd beloond met 69.522% wat goed was voor de vijfde plaats.

Volledige uitslag is hier te bekijken

Morgan

Foto Melibre Fotografie

Bron: Toptalent Dressage, overname zonder toestemming is niet toegestaan (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn