Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| CDI Sint Truiden`- Duitse Sophie Luisa Duen wint Pony Freestyle ||

De eerste Freestyle op het CDI Sint Truiden de Freestyle voor de pony's is vanmorgen gewonnen door de Duitse amazone Sophie won vanmorgen met Del Estero Nrw de Kür op muziek met een score van 74.142%.

De Deense amazone Nathalie Thomassen reed met Lykkehoejs Dream of Dornik op een vrolijke Justin Bieber Kür naat de tweede plaats, het scheelde niet veel met de nummer 1 van de ranking, haar score kwam uit op 74.042%.

Lang stond Rowena Weggelaar op de eerste plaats, de amazone uitkomend voor Nederland reed met Navarone Van De Beekerheide was haar score 72.208%.

Rowena: "Dit is echt een super afluiting van deze wedstrijd, de eerste dag was niet goed genoeg. Ik wilde echt goed rijden de tweede dag heb ik ook echt alles op alles gezet en toen was ik de beste Nederlandse amazone op de zevende plaats. Vandaag in de Kür die gemaakt is door Jeroen Hendrikx heb ik weer alles gegeven. Heel lang stond ik op de eerste plaats wat heel spannend was, ik reed vandaag voor het eerst deze nieuwe Kür. De derde plaats is geweldig op voorhand wilde ik graag in de top zeven terrecht komen en dat is gelukt."

Plaats vier ging ook naar Denemarken, Mathilde Sofie Jepsen reed met Tackmann's Cookie naar 71.875%, de vijfde plaats ging naar de Duitse amazone Lena Bücker zij reed met de opvallende Cosmopilitan naar een score van 71.458%. Morgen Walraven en Devill's Kiss Naoni naar 71.125% wat goed was voor de zesde plaats.

Volledige uitslag is hier te bekijken

 sophie duitse

 Foto: Melibre Fotografie

Bron: TopTaent Dressage, overname zonder bronsvermelding is niet toegestaan

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn