Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| Ook het EK team voor de pony combinaties is bekend gemaakt ||

Van 13 tot en met 18 augustus wordt in het Poolse Strzegom het EK voor pony’s verreden. Zoals gebruikelijk komen de ponycombinaties in actie in de disciplines dressuur, eventing en springen. 

ek team 2019

Debuterend bondscoach Imke Schellekens-Bartels heeft een mooie mix van zeer ervaren combinaties tot nieuwkomers opgenomen in haar EK selectie. Haar keuze viel uiteindelijk op de volgende amazones en pony’s:

Team:  Micky Schelstraete (Gemonde) - Elin’s Noncisdador - Evi van Rooij (St-Michielsgestel) - King Stayerhof’s Jango - Floor van der Kuijl (Hummelo) - Champ of Daily - Robin Heiden (Alphen Gld) - Colourfull Cannonball Reserve - Morgan Walraven (’s-Gravendeel) - Devil’s Kiss Naoni

Robin Heinen is dus één van de combianties die debuteerd op het Europees Kampioenschap. TopTalent Dressage had contact met Robin.

Robin "Ik heb Colourfull Cannonball nu ongeveer ander half jaar en we rijden nu iets langer dan een jaar Internationale wedstrijden. CC is super lief op wedstrijd dus is het altijd leuk om met hem op pad te gaan. Hij leert heel snel en ik denk dat we daardoor zo snel in het A-kader zijn gekomen en uiteindelijk zijn geselecteerd voor het EK.

Ik vind het echt super gaaf om in het team voor het EK te zitten. Dit wordt voor mij en mijn pony de aller eerste keer, dus ik ben erg benieuwd hoe het zal zijn. Ik weet zeker dat het heel gezellig zal worden".

robin

Bron: KNHS / TopTalent Dressage Foto's: Robin Heiden

 

 

 

 

Advertentie TTDSports Breeches Bailey

low res2

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn