Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| Kayleigh Buelens wint overtuigend eerste onderdeel Young Riders op het BK ||

Tijdens het Flanders Dressage Event is zojuist het eerste onderdeel van de Young Riders, de Team Test verreden. Dit eerste onderdeel werd zeer overtuigend gewonnen door Kayleigh Buelens met Fifty Ways of Victory werd zij unaniem door de jury op de eerste plaats gezet dit met een totaal score van 72.824%.

EK deelneemsters presteren goed op het BK

Suraya Hendrikx en Black Beauty reden vandaag naar een totaal score van 68.941% was vandaag goed was voor de tweede plaats. Laura de Graeve en Feuertanz  waren vandaag goed voor 68.500% wat haar hiermee de derde plaats opleverde. Plaats vier was er voor Laura Luyten zij reed met J2L Lamborghini naar 67.029%. Alle EK deelneemsters van het EK in San Giovanni in Marignano staan hiermee in de top van het klassement van het BK Young Riders gehouden tijdens het Flanders Dressage Event.

De vijfde plaats vandaag was er voor Beaudine Pieters zij reed met Elbrasco - L naar 66.235%. Lauranne Lammers en Hilcara Van Het Vijverbos reden naar 65.647% wat vandaag goed was voor de zesde plaats. Aurélie van der Voort en Don Domingo reden naar de zevende plaats met een score van 65.588% deze score werd ook gereden dor Suraya Hendrikx, zij kwam vandaag ook in actie met Dear Friend 2.Xanthe de Bakker en Batiqar werden negende met een score van 64%. De tiende plaats vandaag was er voor Delphine Beck zij reed met haar Zelion B naar 63.765%.

Keyleigh low res

Foto© Digishots

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder bronsvermedling niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn