Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| Belgische Amazones aan de leiding van het BK Senioren en het BK U25 ||

Charlotte Delfalque aan de leining bij de U25 tijdens het BK.

Charlotte Delfalque Belgisch Kampioen U25 van 2018 is ook in 2019 goed van start gegaan tijdens het BK U25. Vrig jaar won zij drie de onderdelen, vandaag ook weer aan de start met de aanspreken Botticelli liet zij zien ook te gaan voor de titel in 2019. Met haar score van vandaag van 71.088% sloeg zij direct een groot gat met haar mede U25 deelnemers.

Plaats twee vandaag was er voor Lore VandeBorne zij reed met haar vertrouwde Ikki-Pia V/d Bergerhoeve naar een fraaie score van 66.765%. Nico Nyssen en Esteban M kwam in de uislag net niet aan de score voor de tweede plaats, 65.882% was het uiteindelijke resultaat en dat leverde vandaag een derde plaats op.

Anne Ponsaerts en haar Carrerareden vandaag naar een vierde plaats tijdens het eerste onderdeel van het BK U25 gehouden tijdens het Flanders Dressage Event. Morgen avond om 19.30 uur zal de GP U25 verreden worden, dit is net voor de presentatie van de veulens van de FDE International Auction. Aanstaande zondag zal de afsluitende Kür op muziek plaats vinden.

Charlotte Defalque 110310

Amazones aan de leiding bij het BK Seniors 

Op de eerste dan van het BK voor de Seniors is het direct spannend. De gehele top drie bestaat uit top amazones die al bewezen hebben kans te maken op de titel Belgisch Kampioen 2019.Vandaag was het heel spannend tussen de nummers één en twee van het klassement. Het was uiteindelijk vandaag Laurence Roos die met Fil Rouge vandaag  nipt de overwinning pakte haar score bedroeg 70.457%. De score van de amazone vandaag goed voor de tweede plaats was 70.435%. Dit was voor de combinatie Isabel  Cool en Aranco V die reden naar dit mooie resultaat.   

De derde plaats vandaag daar werd een resultaat verreden van 68.283% Jorinde Verwimp en Cape Town waren goed voor deze score.Tom Heylen en Gucci "H" waren vandaag tijdens de laatste rubriek verreden op het BK goed voor de vierde plaats de uiteindelijke score was 67.500%. Domien Michiels en Intermezzo van het Meerdal werden vandaag vijfde zij lieten een score noteren van 66.826%

Morgen aan het begin van de avond  om 18.20 uur zullen de deelnemers de Grand Prix Special rijden voor het BK op het Flanders Dressage Event.

Laurance Roos

Foto© Digishots

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder bronsvermelding is niet toegestaan

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn