Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| Tom Heylen wint openingsrubriek CDI Sint Truiden ||

Nadat het CDI Sint Truiden in april werd gecanceld vanwege het Covid19 virus is het CDI Sint Truiden vandaag dan toch van start gegaan. Restricties zijn er wel er mag geen publiek op het evenement afkomen en iedereen is verplicht een mondkapje te dragen indien je je over het terrein beweegt, zo ook in de stallen.

De openingsrubriek van vandaag was er voor de Prix St George deelnemers. Een groep van 25 ruiters en amazones kwamen vanmorgen aan de start op het sfeervol aangeklede terrein van Stal Gravenhof waar het CDI Sint Truiden wordt verreden.

74.529% was de winnende score vandaag en werd gereden door Tom Heylen (Bel) met zijn El Capone (v.Tuschinski). Ook de nummer twee van vandaag Dominique Filllion (Ned) zag haar PSG proef met Frida K (V. Fidertanz) beloond worden haar score vandaag kwam uit op 74.235%. 

Plaats drie vandaag was goed voor een Duitse combinatie, Anfdrea Timpe kwam aan de start met Don Carismo 2 (v. DonCrusador) 70.941% was hun eindelijke resultaat.

De vierde plaats was er voor Saskia van Es (Ned) met Italo reed zij naar 70.794%, de vijfde plaats ging naar Cosima Von Fircks (Ger) en Nymphenburg's Easy Fello - 70.500%.  Loranne Lievens (Bel) en Aragon L reden naar de zesde plaats (70.353%). Ook een 70% score was er voor de zevende plek Geert Jan Raateland reed met Gladiator naar 70.324%.

Volledige uitslag is hier te bekijken

 Tom Heylen low res

Foto© Melibre Fotografie

Bron: TopTalent Dressage

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn