Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| Cdi Sint Truiden tweede overwinning voor Young Rider amazone Milou Dees ||

De Young Riders sloten de tweede dag van het Cdi Sint Truiden af. Voor de Young Riders stond vandaag de Individuele preof op het programma.

Net als gisteren was er vandaag een mooie overwinning voor amazone Milou Dees, zij reed vandaag Fransecso naar 74.412% wat een fractiehoger was dan de winnende score van gisteren. Na het afgroeten kwam er direct een grote lach op het gezicht van Milou, duidelijk blij met hoe haar proef gereden is. (foto)

Milou "Het was voor mij best wel even spannend dit is de derdekeer dat ik deze proef rij dus dan wil je niet verkeerd rijden, maar het ging heel fijn Ces stond er lekker aan en we konden heel fijn door de proef heen komen. Het was vandaag wel heel warm en dan weet je eigenlijk niet zo goed wat je kan verwachten. Ik zelf ben voor mijn proef en het losrijden nog even in de auto gaan zitten even de airco aan en een beetje afkoeken. Dat heeft geholpen zegt een lachende Milou".

De tweede plaats was er vandaag voor de Duitse amazone Theresa Friesdorf met haar Quotenkoenig 2 reed zij naar een fraaie score van 70.206%. Helen Erbe reed ook vandaag mee in de top van het klassement, vandaag een mooie derde plaats dit maal met Dolce Vita, 70.176%. Eerder op de dag kwam zij aan de start met Fuerst Kasper waar zij gisteren nog mee naar een tweede plaats wist te rijden, helaas mis staptje hij zich tijdens de proef waardoor er werd afgegroet.

Sascha Heijmans en Flying Dutchman ACB werden vandaag vierde met een totaal score van 68.147%. Lisa van den Heuvel en Eye Catcher werden vandaag vijfde (68.259%). Charlotte Richmond en Goliath VD Kempehoeve waren de beste Belgische combinatie, 67.353% was haar score goed voor de achste plaats.

De Young Riders hebben mogen een trainings dag, de afsluitende Küren op muziek worden aanstaande zaterdag verreden vanaf 08.30 uur.

De volledige uitslag is hier te bekijken

Milou donderdag low res

Foto© Melibre Fotografie

Bron: TopTalent Dressage overnam zonder brons vermedling is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn