Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| Nederlands podium tijdens de afsluitende Kür op muziek Pony's CDI Sint Truiden ||

De Nederlandse pony combinaties groeide echt in het evenement, op de laatste dag waarbij de afsluitende Kür op muziek verreden werd was het een volledig Nederlands podium. Het was spannend na de laatste rit van Rowena Weggelaar, Sophie van der Steen stond toen aan de leiding van het klassement, het afspelen van het Wilhelmus was al een zekerheid.

Sophie van der Steen reed voor het eerst Internationaal bij de Pony's tijdens het CDI Sint truiden dit met haar pony Yellow Boy. Tijdens de Team test reed zij naar de zesde plaats tijdens de Landenproef naar de vierde plaats en dus naar de overwinning tijdens de afsluitende Kür op muziek 72.838% was haar score vandaag.

Sophie: "Het was voor ons de eerste keer dat we Internationaal starte ik ben pas net 11 geworden dus het mocht ook niet eerder. Vandaag was echt genieten het was ook voor het eerst dat we de Kür reden we hadden het thuis al wel geoefend maar nog niet op wedstrijd. Het was wel heel spannend op het laats bij Rowena die nog moest rijden. Toen we hoorde dat we gewonnen hadden moet ik wel een beetje huilen zo blij was ik. "

Rowena Weggelaar en Navarone van de Beekerheide kwamen vandaag als laatste aan de start en lieten een zeer sterk en gedurfde Kür op muziek zien, haar uiteindelijke score kwam uit op 74.808% wat haar de tweede plaats opleverde.

Ilse de Wilde en Falco debuteerde ook International bij de pony's tijdens het CDI Sint Truiden. Ilse "Ik ben zonder verwachtingen afgereist naar het CDI Sint Truiden, je bent er natuurlijk al wel eerder mee bezig we hebben ook speciaal een Kür laten maken die we vandaag voor het eerst Internationaal konden laten zien, samen met Micha Koot hebben wij de lijnen voor de Kür bedacht en Joost Peeters heeft de muziek voor de Kür gemaakt. Dat ik de eerste dag al in de top drie zat had ik niet verwacht, alle dagen in de prijzen dat had ik niet durven hopen.

Vandaag tijdens de afsluitende Kür werd Ilse met 74.200% derde in de uitslag.

De Duiste amazone Lana-Pinou Baumgürter en Cute MRS. Polly FH werden vandaag op de vierde plaats gezet (73.267%) haar collega ui Duitsland amazone Diana DeMeo en Charly Brown 344 werden vandaag vijfde met 72.508%.

De volledige uitslag is hier te bekijken.

 sophie van der steen low res

Foto© Melibre Fotografie

Bron: TopTalent Dressage overname zonder toestemming is niet toegestaan

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn