Fout
  • JFTP: :write: foutmelding

Romy Rozenstraten “Momenteel zit ben ik heel druk met de voorbereidingen voor de examens. Met Hexagon’s Cape Town gaat het momenteel heel erg goed, voor het eerst Z proeven geoefend we zijn op de goede weg maar er moet nog veel gebeuren.”

Mabel van Gemerden “ Deze week op trainingsweek bij Jolanda Bevelander Dressage met Jumper.

Elke dag een dressuurles en daarbij elke dag een leuke activiteit. Gister de flexchair gedaan. Vandaag frontriem maken met de frontriemenshop.nl dit gezellig met 20 meiden in de werkplaats van Jan. Ook ben ik ondertussen 2x op dressuur wedstrijd geweest. In Rockanje vielen de punten wat tegen. Texas liep echt fijn. In Maasland liep zo ook erg fijn maar toch ook de 1e proef 179 dat was jammer. Tweede proef naar mijn gevoel veel minder had ik 183. Jump mocht ook mee dat was natuurlijk te spannend. 1e proef sloot hij zich erg af dus veel spanning toch nog 171 punten 2e proef meer ontspanning en gelukkig winst 181. Nu lekker verder trainen vd week.” Via deze video is de trainingsweek te bekijken.

Inge Nieuwenhuis “ Cinic gereden met Hongkong en Dasmooija bij ons op stal georganiseerd door mijn vereniging en gegeven door Wilmer. Hongkong ging de eerste helft heel fijn, helaas was hij er daarna flauw van en toch weer een aantal keer gebokt en geremd. Dasmooija ging eigenlijk wel fijn. Stukje controle en scherpte wat ik zaterdag op wedstrijd miste was er nu wel. Donderdag gaan we proberen ook zo te rijden op wedstrijd”

Roos Mol “ Mijn tweelingzusje Nienke voor het eerst op onze andere 4- jarige gehangen. Een ruin, Infante (v. Flamenco) ook wel het ongelukje genoemd... Hij doet het beter dan verwacht, en het ziet er naar uit dat het goed gaat komen! Mijn ouders zijn een weekendje weg, dus mag ik de paarden van mijn moeder rijden. Hier leer ik veel van en het is nog leuk om te doen ook! Mijn moeder reed eerst op Geisha (v. Florencio) maar nu wordt dit mijn wedstrijd paard, dus ook handig om daar zonder hulp op te leren rijden. De bedoeling is dat ik die van de zomer op de kampioenschappen en gewone wedstrijden ga uitbrengen. In de toekomst hoop ik Junioren met haar te aan starten. Roxy loopt de laatste tijd super! Op 19 mei is onze volgende M wedstrijd, we zijn na 1 wedstrijd al M1 plus 4, en dat met haar 4 jaar!( Officieel 5) als we zo doorgaan komen we er wel!”

Nina van Bakel heeft haar eigen Youtube kanaal en post daar regelmatig haar vlog’s.

ook heeft Nina deze week weer een aantal wedstrijden gehad waarmee weer mooie eerste plaatsen behaald zijn.

Xanthe De Backer

 

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn