FDE

|| Indoor Brabant - Power vrouwen leiden de Prix St George rubriek en de Inter I Freestyle ||

Ilse van Cranendonk

Foto© Ilse van Cranendonk/Digishots

In de Small Tour werd er zeer sterk gereden zeven combinaties reden tijdens de Prix St George op vrijdag 10 maart naar scores van boven de 70%. Deze rubriek werd gewonnen door Isabel Cool en Coolhorses Constand met een score van 71.842% bleef Isabel nipt voor op de nummer twee. Ilse van Cranendonk en de pas acht jarige Emerald S reden vandaag naar 71.684% en reden hiermee naar de tweede plaats. Diederik van Silfhout en Scenario 2 werden derde en werden beloond met een score van 71.500%.

In de Inter I Kür op muziek was het ook Isabel Cool die niet te verslaan was, 74.350% dat was de score waarmee Isabel en Collhorses Constand de overwinning pakte in de Kür. Ilse van Cranendonk reed net zoals een dag eerder ook in de Kür naar de tweede plaats met Emerald S, haar Kür was goed voor een score van 73.925%. Patrick van der Meer pakte met Chinook tijdens de Kür op muziek de derde plaats dit met een score van 73.550%. Diederik van Silfhout en Scenario 2 reden tijdens de Kür naar de vierde plaats met 73.100%. “Een top Internationaal debuut en een belofte voor de toekomst” is de reactie van Diederik van Silfhout over Scenario 2.

Ilse van Cranendonk beleefde met Emerald haar Internationale debuut. Ilse in een reactie aan De Pirouette: “Voordat ik naar Indoor Brabant ging had ik heel eerlijk gezegd totaal geen verwachtingen, ik wist dat Isabelle heel goed was want ze had de week voor indoor Brabant ook al in Lier twee maal bovenaan gestaan, verder deden er natuurlijk echt heel veel goede combinaties mee. Dat ik de eerste dag tweede werd was echt zo gaaf, hij liep heel fijn maar dan is het toch afwachten wat de jury’s vinden. Tijdens de kür kom ik binnen in draf ga dan een paar meter stappen en dan pas halt houden, Emerald bouwde zoveel spanning op met stappen dat halthouden er niet meer inzat, dit gaat Mario vleugels die mijn kür heeft gemaakt ook meteen veranderen, de rest van de kür was echt genieten. Hij heeft nog nooit zo ontspannen gelopen. Oké pirouettes mochten nog kleiner en nog wat kleine dingen, maar die ontspanning tijdens de kür was echt geweldig, dan kom je pas echt aan rijden toe. En dan in zo'n prachtige hal alles super georganiseerd is het dubbel genieten. Het was echt een prachtige wedstrijd met voor mij een prachtig resultaat.”

Bron: De Pirouette

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn