FDE

|| Tiende editie Flanders Dressage Event ||

51281554 391055318323107 7518988658565709824 n

Voor de tiende maal organiseert Flanders Dressage Event het Belgisch Kampioenschap Dressuur. Wat bescheiden begon in 2010 is nu uitgegroeid tot het mooiste en meest succesvolle dressuurevenement in België dat ook meer en meer van Internationale belangstelling kan genieten.Van 8 tot en met 11 augustus 2019 zal de tiende editie van Flanders Dressage Event plaatsvinden.

Tijdens de tiende editie van het Flanders Dressage Event zullen traditie getrouwe alle onderdelen van het Belgisch Kampioenschap verreden worden. Het Belgisch Kampioenschap voor de jeugd, de Pony combinaties, de Juniors, de Young Riders en de U25. Het Belgisch Kampioenschap voor de Seniors zo ook het BK voor de ParaequestrianIn navolging van 2019 zal ook de Central Oceans Battle Challenge weer terug op het programma keren.

De Central Ocean Dressage Battle voor de lichte tour combinaties en de Central Oceans Dressage Battle voor de jonge paarden.Onze alom bekende Flanders Cups (officieuze Kampioenschappen Lichte Tour) zullen zeker ook nu niet ontbreken. Wij voegen hier net als vorig jaar een Flanders Cup Diamond aan toe waardoor het niveau van de deelnemende ruiters nog kan verhogen.Zoals gewoonlijk besteden wij ook dit jaar opnieuw aandacht aan onze provinciale ruiters en zal het HROV Interclubkampioenschap op zondag 11.08.2018 een mooie afsluiter van het Flanders Dressage Event betekenen. Onze zesde veiling van dressuurveulens zal plaatsvinden op zaterdag 10.08.2018.U ziet, het beloven opnieuw spannende kampioenschappen te worden.

Flanders Dressage Event staat borg voor een perfecte en aangename organisatie. Wenst u op één of andere manier partner of sponsor te worden van ons event? Wij geven u in deze brochure een overzicht van alle mogelijkheden. Uiteraard staan wij open om aan uw individuele wensen tegemoet te komen. Aarzel zeker niet ons hierover te contacteren. Het organiserend comité van Flanders Dressage Event hoopt u als partner te mogen begroeten in augustus 2019 tijdens de tiende editie en dankt u hiervoor bij voorbaat.

Voor sponsor aanvragen kunt u zicht ook richten aan TopTalent Dressage, u kunt een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Advertentie TTDSports by Toptalent Dressage

Low res

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn