Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

  

Toptalent Dressage Nieuws

|| EK Pony's Kaposvár voorlopige vierde plaats voor Team NL ||

ek micky zoe

Foto© Equigeniek Paardenfotografie / Dominique van Dreumel

Vanmorgen is het EK dan toch echt begonnen in Kaposvár Hongarije. Micky Schelstraete kwam vanmorgen als eerste aan de start met Elin's Noncisdador onder toeziend oog van Team NL en voormalig amazone van Sco Zoë Kuintjes reed Micky naar een score van 69.257%. De tweede combinatie voor Nederland Sam Oudhof en Bodethal's Kosima reden naar een score vlak achter Micky 69.179%. Met een totaal score van 139.436 punten staat Nederland nu op de vierde plaats met kans om nog op te klimmen, het Engelse team staat momenteel op de derde plaats met 138.667 punten een miniem verschil van 0.231.

Aan de leiding gaat het Duiste team, Julia Barbian en Der Kleine Koenig 3 reden naar de voorlopige eerste plaats (72.539%) collega amazone Anna Middelberg en Drink Pink reden naar een score van 72.154%, een totaal aantal punten van 144.693. De tweede plaats is er voorlopig voor het Deense team met 143.513 punten.

Het Belgische dressuur team is ook goed van start gedaan Caro van Sinray en Caspar W reden naar een score van 68.154%, Zoë Niessen en Minerva Bijou reden naar een score net achter Caro van Sinray, 68.128%. Met deze twee scores staat het Belgische team voorlopig op de vijfde plaats.

Morgen is het de tweede dag van de Landenproef en zullen de resterende twee combinaties van de deelneemende landen aan de start verschijnen dit zal zijn morgen middag vanaf 14.15 uur.

De uitslag en de tijden van morgen zijn hier te bekijken

Voorlopige uitslag Landenproef is hier te bekijken

Equigeniek Paardenfotografie is in Kaposvár zij deelt dagelijks de gemaakte foto's op haar Facebook pagina, klik hier om de foto's op haar Facebook pagina te bekijkente bekijken.

Bron: TopTalent Dressage

team nl ek

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn