Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


Fout
  • JFTP: :write: foutmelding

Toptalent Dressage Nieuws

|| Talentvolle Romy Vreugdenhil heeft start bewijs binnen Zware Tour met Patrick ||

 

romy vreugdenhil

Hoi allemaal mijn naam is Romy Vreugdenhil 

Mijn naam is Romy Vreugdenhil en ik ben 16 jaar oud. Ik zit op het Drenthe College in Emmen en ik volg de Verpleegkunde opleiding.

Startbewijs zware tour vandaag behaald

Vandaag hebben Patrick en ik ons startbewijs gehaald voor de Intermediaire 2, de Zware Tour. We behaalden vandaag een 2e plaats met winst in de klasse Intermediaire 1. Ik heb  hem helemaal zelf opgeleid naar dit niveau en vertel jullie graag hoe ons avontuur is begonnen.

5 jaar geleden

5 jaar geleden kreeg ik Patrick. Een 9 jarige ruin. Afstammeling is ons helaas onbekend. Toen ik hem kreeg was hij een grote E pony, 2 jaar later is hij doorgegroeid naar paard. Ik ben met hem in de L2 bij de pony’s begonnen. We zijn tot het Z2 pony’s gekomen en hebben tijdens die tijd veel (kampioens) titels behaald. In april 2015 hebben we de overstap gemaakt naar de Z1 paarden. Dat was bijna 3 jaar geleden. We rijden nu samen succesvol in de Lichte Tour en Intermediaire 1 bij de Subtop en Internationaal bij de Junioren.

Hoogte punten met Patrick

Onze hoogtepunten van de internationale wedstrijden waren CDI Diepenbeek 2016 waarin we 2e werden tijdens de Kür op muziek met 70% en CDI Sint-Truiden waarin we 3x 66% behaalden. Dit alles, heb ik allemaal zelf met hem gedaan sinds dat ik hem heb en dat we dit bereikt hebben geeft echt een kick. Zonder de hulp van mijn trainster Loes Corsel en mijn ouders die mij ondersteunen was dit niet mogelijk. Eigenlijk wil ik graag een 2e topper vanaf Z niveau om verder op te leiden en uit te brengen. Onze 2 toekomstige toppers zijn nog te jong. (Lord Leatherdale x Negro) en (Grenoble x Houston)

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn