Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play Apple Store
Google Play Apple Store

  

Toptalent Dressage Nieuws

|| Kampioenen Kring Zuid West Z1, Z2 en ZZ-licht zijn bekend ||

Vandaag op de tweede dag van het Kringkampioenschap Kring Zuid West stonden de Z1, Z2 en ZZ-licht rubrieken op het programma. Voor de klasse Z1 bestond dit uit twee reguliere proeven, de klasse Z2 en het ZZ-licht reden vandaag een reguliere proef en afsluitend de Kür op muziek.

fransje van der meer

Foto: Fransje van der Meer tijdens de prijsuitreiking klasse M1, dit met haar "leen" paard voor de parade.

Fransje van der Meer ook Kringkampioen Z1.

In de klasse Z1 ging het Kringkampioenschap naar Fransje van der Meer, een succesvol weekend want ook gisteren werd zijn kampioen in de klasse M1. Vandaag had Fransje van der Meer Histaria onder het zadel, het kampioenschap bereikte zij met een gemiddelde score van 67.13%. De reserve kampioen in de klasse Z1 werd Lillian Speelpenning zij reed met Festina Di Nora naar een gemiddelde score van 63.60 %.

Reactie van Fransje van der Meer aan TopTalent Dressage: “Heel bijzonder om tijdens 1 weekend twee keer Kringkampioen te worden. De vijf jarige Johnson zoon Igor John liep pas zijn derde wedstrijd ooit en heeft soms nog wat last van spanning op ander terrein, gister was hij de eerste proef echt geweldig en wordt dan Kringkampioen M1 en mijn eigen topper Histaria liep vanochtend twee hele fijne proeven, ze is de laatste maanden een stuk sterker geworden waardoor ik de proeven steeds gedurfder door kan rijden!”

In de klasse Z2 werd Marije de Lange Kringkampioen, met Georginia pf won zij zowel de reguliere proef als ook de Kür op muziek. De gemiddelde score kwam uit op 66.35%. Reserve kampioen in deze klasse werd Lisa Klom zij reed in de klasse Z2 Eastpoint een afstamming van Westpoint naar een gemiddelde score van 63.99%.

jesper

Foto Jesper van Heijst genomen door Denise van der Plas Fotografie

Jesper van Heijst vandaag in de klasse ZZ-licht uitkomend met 2 paarden werd met Fearless een afstamming van Painted Black kampioen in deze klasse, de gemiddelde score was 66.24%. Ook met Dievanjelly was hij succesvol en reed naar de derde plaats, dit paard werd eerder door zijn zus uitgebracht bij het springen maar is door Jesper “omgeschoold” naar een echt dressuur paard. Reserve kampioen in deze klasse werd Inez van Waalwijk van Doorn, zij reed met Kaperhoeve Eianco naar 64.18% gemiddeld. Laatst genoemde was vandaag in deze klasse de winnares van de Kür op muziek.

Reactie Jesper van Heijst 

Jesper in een reactie aan TopTalent Dressage: “Ik heb Fearless nu sinds maart van dit jaar. We waren op zoek naar een paard waarmee ik kan doorstromen naar de junioren. We hebben nog niet zo veel wedstrijd ervaring, waardoor we nog een beetje de wedstrijdroutine missen. We zijn nu vooral bezig met het ontwikkelen als combinatie en dan worden we kringkampioen! Samen met mijn trainster Daniëlle Heijkoop werken we nu veel aan de basis en het ontwikkelen als combinatie. Ik ben super blij dat ik de kans heb gekregen van mijn ouders om deze geweldige getalenteerde 8 jarige ruin van Painted Black te mogen rijden! Ik denk dat we nog een hoop mooie herinneringen zullen maken! “

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder bronsvermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn