Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

Algemene Informatie

Toptalent Dressage is een platform  waar zoveel mogelijk talenten gevolgd kunnen worden en waar deze talenten zich kunnen profileren naar een groter publiek.

Talenten kunnen hun eigen profiel aanmaken waar informatie, foto's en evenementen/wedstrijden op geplaatst kan worden. Middels de informatie die je plaatst van jou zelf en van je paard/pony kan je jezelf presenteren naar een groter publiek. Onderdeel bij je profiel is het laten weten wanneer je een wedstrijd hebt en wat uiteindelijk je resultaten geweest zijn. De profielen op de website zijn alleen zichtbaar voor geregistreerde gebruikers. Maak snel je eigen profiel aan zodat bezoekers jou hier op de website kunnen volgen en jij ook anderen.

Wil je buiten de website om laten zien dat je hier met je eigen profiel te volgen bent, neem dan eens een bezoekje aan de webshop. Bijvoorbeeld de TopTalent Dressage sjabrak is hier verkrijgbaar. Middels deze producten kan je bijvoorbeeld op een wedstrijd laten zien dat je met een profiel aanwezig bent op TopTalent Dressage.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn