Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play Apple Store
Google Play Apple Store

 Geen lid? Meld je aan!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

 • Milou Dees

  Vandaag ons Young Riders debuut gereden in Houten. Dit was de eerste keer dat we de proef helemaal reden, thuis had ik alleen stukjes uit de proef geoefend. Een nieuwe proef en meteen uit m'n hoofd natuurlijk, maar gelukkig zit de teamtest yr er wel goed in. Het liep allemaal wat uit waardoor Ces wat vermoeid aanvoelde, want eigenlijk was hij er al na 10 minuten losrijden helemaal klaar voor, dat zal je altijd zien. Nadat we een paar achter de baan schommelde kinderen hadden weggestuurd konden we beginnen. Doordat Ces wat moe was ontstonden er zo hier en daar slordigheidjes en wat fouten die normaal gezien niet nodig zijn. Het beeld op zich was fijn en ontspannen en daar kreeg ik ook mooie complimenten voor. Gelukkig zaten er ook hele goede stukken tussen en weten we nu waar we staan en waar we aan moeten werken binnen deze rubriek. Vandaag waren wij de enige yr start, de rubriek werd verreden met het zzz en we hebben gewonnen met 65,6%. Ik ben erg blij, trots en gemotiveerd om lekker door te gaan met Cessie binnen de yr!

 • Maudi Baas

  Is het hier zo stil? Of denk ik dit maar,???

 • Melissa Ruelens is vrienden met Maudi Baas
 • Milou Dees

  Gisteren en vandaag Misty en Ces gereden. Ze deden weer super hun best! Vandaag ook Twinkel gereden, omdat Femke met vakantie is. Natuurlijk ook alles gevolgd van het EK pony's in Engeland de afgelopen dagen. De Nederlandse meiden hebben een bronzen teammedaille en allemaal supergave scores gereden. Morgen Misty longeren, Ces rijden en Yvette helpen met haar pony Pepper. Genoeg paardjes weer haha.

  Maudi Baas Ook ik vond het leuk om het pony ek te volgen, jammer dat niet alles via de live stream te volgen was,
  5 dagen 1 Bewerk Verwijder
 • Janine Bos

  Wat was het warm de laatste tijd! Elke dag 6uur er op om ze toch allemaal te kunnen doen voordat het bloed heet werd. Met Modjo zijn we nog op wedstrijd geweest en het was weer een proef met 8en en 3en want was is het toch een boef! De uitgestrekte galop ziet hij tegenwoordig als zijn dingetje waar die op mag klieren... Dus de wissels die erna komen zijn dan ook niet mooi meer. gelukkig wel meer voldoendes dan onvoldoendes dus een 1e en 2e plek met 2x mooie puntjes. Merk wel nu die weer vaker mee gaat dat die zich ook meer gaat gedragen. Abby en Kiki gaan echt heel fijn!! Kiki loopt nu 3dagen in de week 10min en het is opstappen en wegrijden, ze is zo braaf en doet zo der best! Verder geniet ze lekker elke dag van het gras en de paddock. Morgen vroeg op, want we gaan naar de Zeeuwse kampioenschappen

 • Melissa Ruelens is vrienden met Janine Bos
 • Melissa Ruelens is vrienden met Milou Dees
 • Lisette Born is vrienden met Melissa Ruelens
 • Milou Dees

  Zondag: Misty gereden, voor het eerst weer na m'n vakantie. Dat ging goed! Savonds met ces les van Kim en hem daarna weer lekker mee naar huis genomen. Hij heeft het super gehad bij kim tijdens m'n vakantie. Kim heeft hem ook getraind en vooral gewerkt aan meer verzameling in de galop zonder de snelheid te verliezen. Ik kon het meteen merken en heb super gelest. Maandag: Ces lekker een vrije dag, beetje grazen aan de hand en longeren aan het halster. Misty gereden en liep erg goed. Ook zij mocht daarna van de grasjes genieten. Dinsdag: Ces nog een vrije dag met longeren aan het halster. Misty longeren aan de bijzet, verder rustig aan want het is erg warm! Een keertje extra afspuiten vinden ze wel fijn. Ook nog mee geweest naar Apeldoorn om een paard voor/met iemand uit te proberen, heel leuk om te doen.

 • Milou Dees

  Genoten van een heerlijke vakantie op Santorini/Kreta. Gisteren thuis gekomen en van orgen weer naar stal gegaan. Misty gelongeerd aan de bijzet en met haar gaan grazen. Ze is in m'n vakantie gelongeerd door de stalhulp Corine, in de stapmolen geweest en door stalgenootjes Adinda en Isabelle in het weiland gezet en gewassen. Dus....ze is zeker niks tekort gekomen. Ces is nog bij Kim, hem ga ik morgen ophalen en dan hebben we meteen les. Vandaag heb ik Tess geholpen op de regiokampioenschappen Zuid Holland in Heerjansdam. Ze mag samen met haar pony Denver naar de Hippiade, uitkomend in de klasse Z2 D.

 • Maudi Baas

  De eerste weken van de vakantie zitten er op, Ik heb de eerste weken gewerkt op mijn stage plaats, Ik moet eerlijk zeggen dat het met deze zomerse tempraturen best zwaar was, Met dit weer deed ik alleen op mijn werk iedere ochtend 6 paarden en dan s `avonds thuis nog 2 tot 3. Nu toch wel blij dat ik vakantie heb, Ondanks de warmte probeer ik op de koelste momenten van de dag te trainen, Afgelopen week wedstrijd gehad in Nisse Jumpin de weel, Ik heb echt super kunnen rijden, Idem won 2 maal het M2 Wat was ik blij dat ik echt 2 foutloze proeven rijden kon, Want stiekem is het hoe hoger je komt best moeilijk om echt geen fouten te hebben, In de b starten ik Mella de net 4 jarige pony die ik pas sinds begin mei op stal heb liep ook na 2 maal een overwinnen met 70% en 71% dus echt trots Met deze 2 toppers won ik ook de overal prijs, Big boy ging iets minder fijn Het ging allemaal net iets minder fijn, Ik kon wel netjes afgewerkt blijven rijden wat me toch een 1e en 2e plaats opleverde, kortom een super wedstrijd, Nu thuis nog een weekje heel rustig door trainen en zien dat ik mijn toppers fijn hou, want a.s vrijdag de kampioenschappen

 • Janine Bos

  Zoals we al hadden verwacht helaas niet door naar de laatste selectie dag. Maar daar hadden we al op gerekend want het was weer zijn 1e uitje na zo lang niet mee op pad dus erg relaxed was het niet. Proef was wel gewoon nog winst maar nog niet zoals hoe het moet. Verder wel heel fijn commentaar en ook de protocol veel Goedjes dus we kunnen er weer mee aan de slag. We zijn vorige week op wedstrijd geweest 1e proef was die heel gespannen dus net geen winst en de 2e proef was al een stuk beter maar daar hadden we stukken spanning dus 3 en 8 op het lijstje gelukkig daar wel dik winst kunnen rijden. We moeten gewoon weer meer in het wedstrijd ritme komen.

 • Malika Elshof Deelt 4 foto's in Malika Elshof's fotos album

  Ik heb al een tijdje vergeten wat te uploaden over mijn wedstrijden maar hier een paar resultaten -->
  Sinds kort breng ik het paard van mij broer, Iris uit. Dit komt omdat mijn broer momenteel voor zijn studie in Amerika zit (paardentandarts). We hadden ons opgegeven voor Hellendoorn (in de B, ookal had ik pas 3 keer op Iris gezeten. Het ging echt super goed. De 1e proef wonnen wij met 211 punten en de 2e proef werden wij 3e met 199,5 punten. Dat werd een startkaart aanvragen! Zo gezegd zo gedaan en zo reden wij vorige week zaterdag onze allereerste B wedstrijd wat tevens ook de kringkampioenschappen waren. We mochten de spits afbijten en we hadden als resultaat: de 1e proef 196 punten en een 5e prijs. De 2e proef 191,5 punten. Super tevreden en we mogen ons als uiteindelijk 6e van de 27 vertegenwoordigen op de Overijsselse Kampioenschappen!!! Tijdens de Almelose Ruiterdagen heb ik alleen met King meegedaan ook dat ging Super goed. Met dressuur heb ik mijn doelen behaald. Met springen had ik het eerste rondje een 7e prijs van de 42 deelnemers. En het 2e rondje was ik 1 honderdste te langzaam voor een prijs... Maar ik mocht alsnog door naar de finale! Hier hadden we helaas wat foutjes. Super zonde maar ontzettend trots op King dat wij hier mochten startten. Ik heb ook mijn afsluitingswedstrijd met King gehad; de kringkampioenschappen te Markelo. We reden 2 keurige rondjes. Het 1e rondje vielen de punten wat tegen en viel ik net buiten de prijzen. Het tweede rondje ging heel goed ondanks dat er een grote windvlaag kwam en er allerlei boompjes naast de hindernissen omvielen (ook voor de hindernissen..). Desondanks sprong King super door en behaalden wij hier een 2e prijs met 75,5 stijlpunten. We mochten ook nog eens als een van de eersten door naar de regio maar wij hebben besloten deze niet te starten. Ik word namelijk te groot en King staat dus nu te koop.. ik vind dat heel erg jammer maar dat is wel het beste voor ons beide. Ook heb ik een nieuw paard, Filottie B. Daar gaat het ontzettend goed mee en ik kijk er naar uit om ook samen met haar in de ring te verschijnen. Momenteel heb ik dus 1 pony en 2 paarden te rijden, best wel druk maar super leuk en ik leer er heel veel van. Het scheelt een boel dat ik nu vakantie heb!! Nu hard doortrainen voor de regiokampioenschappen met Iris. - feeling excited

 • Milou Dees Deel een foto in Milou 's fotos album

  Francesco de liefste!

  Misty ..... My love, my life
 • Milou Dees Heeft zijn omslag foto veranderd

  1 maand

 • Milou Dees

  Gisterenavond weer thuis gekomen van een intense EK week. Wat een belevenis. Zelf heb ik niet helemaal kunnen rijden zoals ik in m'n hoofd had, maar wat ben ik trots op Cessie. Zijn 4e internationale wedstrijd was "gewoon" het EK ! Supertrots op ons juniorenteam en de GOUDEN medaille, zo gaaf. Ook trots op de children en young riders die super hebben gepresteerd. Het was een leerzame week, met prachtige momenten. Ces mag het deze week rustig aan doen, ik ga hem lekker longeren en ontspannen rijden. Eind volgende week mag hij een weekje bij Kim logeren, want dan ga ik lekker met vakantie en daarna..... op naar de Young Riders!

 • Maudi Baas

  Wat heb ik een geweldige week gehad, woensdag met mijn 3 toppers gestart op outdoor zeeland, Melle die ik pas sinds mei heb mocht ook mee, zei won beide rubrieken, idem begon de eerste proef in de draf zo stoer, helaas slopen er in de galop door spanning net te veel kleine dingetjes in waardoor hoge score weg bleven, toch nog 186 en 5e, tweede proef super herpakt en gewonnen met 198. Bigboy danste de eerste proef naar een dikke overwinning met maar liefst 218.5 punt. De tweede proef ging even eens geweldig, maar snapte zelf weinig van de punten en commentaar. Maar toch mocht ik met alle 3 de pony, 's finale rijden helaas mocht ik er maar 1 starten en heb ik gekozen voor mella, zei kon de ervaring het beste gebruiken, vandaag dus finale gerede en deze heel dik gewonnen met 212.5 punt, wat ben ik trots op deze puppy pony die net 4 jaar is. We vormen pas sinds mei een combinatie. En nu al zo fijn kunnen rijden. Zoiets heet genieten - feeling happy

 • Janine Bos

  Net een hele fijne les gehad bij Jeff! Modjo liep stoer door de baan heen en we gaan steeds beter nu het nog in de proef er uit kunnen komen. Abby en Kiki liepen afgelopen dagen beide ook lekker simpel maar fijn door de baan. Na de les lekker een stuk door de polder gestapt weet eens wat anders

 • Milou Dees

  Volg het EK in Fontainebleau ook via de SNAPCHAT van TTD, ik ga m'n best doen om jullie van leuke beelden te voorzien !

Aankomende evenementen

Leden

Wie is er online