Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play Apple Store
Google Play Apple Store

 Geen lid? Meld je aan!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

 • Levy Janssen Heeft zijn omslag foto veranderd

  4 dagen

 • Levy Janssen is vrienden met Lisette Born
 • Milou Dees

  Afgelopen zondag met Ces na een aantal weken wedstrijdvrij weer eens zzl gestart. Ces liep heel fijn en onze proeven werden beloond met ruim 72 en ruim 69 procent. De tweede proef was hij wat moe, dus het scherpe was er net af. Maar meer dan tevreden met zijn optreden. Tess en Denver ook nog even geholpen met losrijden. Vandaag les met Ces van Bob en daarna door naar Kiss. Het wordt weer een leuke paardendag.

 • kim spierings Deelt 2 foto's in kim spierings's fotos album

  Vrijdag in de ochtend eerst 4 getraind, en smiddags 2 jonge paarden op de video gezet voor verkoop. Gisteren op t Hoefke 2 gereden kleine Misha en Lydia

 • Milou Dees

  En het is alweer maandag.... afgelopen zaterdag eerst smorgens Misty gereden en daarna met Ces les van Bob. Smiddags vertrokken naar fam de Man, met zn allen naar de Sell Veulenveiling bij manege Heijligers om daar te werken. Was heel leuk om te doen. Mooie veulens en bekenden gezien. Bij fam de Man (Marlotte) blijven slapen en zondag meteen door naar stal om Ces te rijden. Misty zou ik longeren, maar het regende heel hard, dus heb ik haar lekker in de binnenbaan gestapt en wat gedraaft zonder zadel. Thuis gegeten en door om Pepper te rijden en daarna nog naar Tess om haar en Denver les te geven. Vanmorgen even wat langer kunnen slapen en straks weer naar stal. Vandaag is een redelijk relaxed dagje. Misty en Ces mogen allebei aan de longe werken. Ces wordt behandeld door de fysio en ik ga Pepper weer rijden voor Yvette.
  O ja... ik heb ook nog een superleuk kado voor mn verjaardag gekregen van Marlotte en Sophie.... een mooie vergroting voor aan de wand van een ek foto van Ces en mij....heel gaaf!

 • kim spierings Deelt 2 foto's in kim spierings's fotos album

  Ik merk aan de paarden in de trainingen dat ik nu echt ergens naar toe kan werken.al heb ik ze pas 2 weken in training, Fijn om te ervaren dat het de goede kant op gaat! Einde van de maand overleggen welke paard(en) meest aan toe zijn om uit te gaan brengen. Verder vandaag maar eens naar t Hoefke, Kijken welke paarden ik vandaag maar zal gaan rijden daar en gezellig in de kantine wat buurten.. denk dat dit een beetje mijn afsluiting is voor dit weekend! Op de foto dat is Hurano VZ

 • Milou Dees

  Maandag heb ik Ces, Misty, Twinkel en Pepper gereden. Nu ben ik een paar dagen naar Londen. Vanmorgen vroeg vertrokken en donderdagavond weer thuis. Mama zorgt voor Ces en Misty, samen met Solange die Ces fijn laat werken aan de longe. Als ik vrijdag weer op stal kom ga ik Ces en Misty rijden, daarna door naar Acb dressuur om Kiss te rijden en Pepper sluit de rij. Savonds ga ik samen met Eveline Dees naar Marie Kleinepier om haar verjaardag te vieren, zin in !

 • Milou Dees

  Vrijdag heeft mama Misty gelongeerd en ik Ces gereden. Hij liep fijn, maar de aanleuning mocht iets vanzelfsprekender. Na een vrije dag heeft hij dat weleens, geen probleem morgen weer een dag. Daarna met Isa (8 jaar), haar moeder en kleine Bonny naar Acb Dressuur afgereisd. Eerst heb ik Kiss gelongeerd en gereden, ze liep erg fijn ! Het is zo’n schat van een paard. Daarna heeft Isa een proefgerichte clinic gereden bij Anne Claire, superleuk! Ze had 190 punten voor haar proef en met goede tips weer naar huis. Was heel gezellig.
  Zaterdag Misty gelongeerd aan de bijzet en met Ces een fotoshoot voor Stalkist. Echt leuk! Ces was super braaf en hopelijk is het eindresultaat mooi. Daarna Isabelle en Cammie nog les gegeven. Vandaag (zondag) ga ik Misty rijden en hebben Ces en ik einde middag les van Kim!

 • Milou Dees

  Vandaag had Ces een vrije dag. Lekker even gelongeerd om zn benen te strekken en daarna in de paddock en met hem gaan grazen. Misty gereden in de zonnige buitenbaan en ze liep fijn. Daarna heeft ze zeker twee uur mogen zonnen in de paddock. Yvette en Pepper les geven en vanavond Twinkel rijden. De driejarige ga ik niet rijden, ze was echt nog veel te rillerig/groen, jammer maar ik neem geen onnodig risico.

 • Milou Dees

  Gisteren eerst naar Kiss gegaan om haar te trainen. Er stond heel veel wind, dus ze was erg wakker. Het fijne is dan dat ze zich al prima laat bewerken, zodat ik toch volledige controle kan houden. Ze deed het weer super. Daaarna les van Bob met Ces, wauw wat ging Ces gaaf door de baan, echt heel fijn. Het sluitwerk gaat hij steeds beter doen en hij doet altijd zijn best. Daarna Misty gereden, ze was net als de rest van de merries op stal flink hengstig. Veel galoppeerwerk gedaan want ze had energie voor tien. Vandaag Misty en Ces rijden, Tess en Denver les geven en bij een driejarige kijken of ik die misschien kan gaan bijrijden.

 • kim spierings Deel een foto in kim spierings's fotos album

  Pittig maar genoten vandaag. De 6 de paarden getraind. Veel gewerkt aan het rechtrichten en tempo. Rest van de avond afgeloten met nog wat bankhangen.

 • Janine Bos

  Een lange tijd niet online geweest.. Er is veel gebeurd van met een nacht op de spoedeisende hulp en ze niks konden vinden. Dat ik nu 40uur per week werk, en dat Modjo en ik zzzwaar mogen starten! Kiki de drie jarige is zo'n fijn paard! In alles werkt ze mee met rijden doet ze zo haar best en loopt ze al met zoveel balans! Kan niet wachten tot ze 4 jaar is. Abby gaat ook steeds fijner lopen, maar ik wil der nog iets verder hebben dat ze op wedstrijd ook zo kan lopen als thuis. Want ze vindt ander terrein zo eng dus daar zijn we nu rustig aan mee bezig. En dan Modjo, Die loopt gister 2 fijne proeven! Waar ik gister was weet ik nog niet maar al die 8en die we hadden kwamen door hem en de 4en door mij was even in een andere wereld denk ik. Toch nog loopt hij naar 2x een 2e plek met 2mooie dikke winstpunten. Dat betekend dat we zzzwaar mogen nu! Nooit gedacht dat dit met hem ging lukken en zeker niet na zijn blessure van vorig jaar

 • Melissa Ruelens is vrienden met kim spierings
 • kim spierings Deelt 2 foto's in kim album

  Wauw, 4 maanden niet meer online geweest! Maar wedstrijden ook op lager pitje.. veel dingen veranderd ook. Nog wel veel aan de bak qua rijden op t Hoefke, daar staat altijd genoeg. Momenteel rij ik er daar 4, sommige vast en soms komt er weer een leuke nieuwe bij die de eigenaresse dan voor me heeft geregeld, erg leuk. Na 11 jaar kom ik er nog net zo graag op zo’n gastvrije stal zondag komt SBS6 opnames maken want dan vindt de 1e editie dmv buitenrit plaats van datingsite ‘Paard & Partner’ echt gaaf! Zaterdag vanuit me nachtdienst gelijk door om sochtends mee te helpen organiseren van deze dag met de paarden klaar zetten, bediening, opzetten lunch etc.. kijk er al naar uit en hoop dat alles goed verloopt.
  Dit weekend heb ik laatste werkdag bij huidige baas, en ga vanaf maandag de paarden weer in voor een dressuurstal in Erp volop aan de bak. Veel kansen regelmatig de ring in te verschijnen met verschillende paarden ik hoop dat ik hier fijn op me plek zit en denk wel vooral met plezier de paarden te trainen.
  Ga het hier ook meer bijhouden op de site - feeling pretty

  kim spierings Thankss, jij ook zo ik gelezen heb!
  1 maand Bewerk Verwijder
 • Milou Dees

  Ik ben de laatste tijd heerlijk thuis aan het trainen met Ces. Hij krijgt wat meer rust tussendoor en verder werken we veel aan het verbeteren van de verzameling en pirouettes. We zullen nog even niet op wedstrijd gaan, maar zo verder trainen richting yr/psg. We mogen officieel al internationaal yr starten, maar ik wil alles nog beter bevestigd hebben voordat we dat daadwerkelijk gaan doen. De yr periode is. Nog meer dan drie jaar, dus volop tijd! Ook Kiss gaat heel fijn met rijden en het is echt een braaf paard ook in de omgang. Ik rij haar nu zelf 1 a 2 x per week en dat gaat echt boven verwachting. Ze heeft sterke gangen en al veel balans voor haar leeftijd. Zin om volgend voorjaar met haar de wedstrijdring in te gaan. Misty doet ook nog steeds erg haar best, in afwachting van een nieuw baasje heeft ze het best naar haar zin bij ons. Alleen drie pensionpaardjes is best pittig financieel per maand een flink bedrag, dus ze moet toch echt wel verkocht worden. Verder geef ik wekelijks een aantal combinaties les, rij twee pony's bij en begeleid op wedstrijd als ik tijd heb. Ik heb nog plek om paarden/pony's bij te rijden omgeving Gouda/Krimpenerwaard. Stuur me ajb eeen berichtje als je hier meer over wilt weten.

  Milou Dees Ja klopt Inge Nieuwenhuis dat loopt snel op allemaal
  1 maand Bewerk Verwijder
 • Maudi Baas

  Wie zijn er a.s. weekend allemaal op de Hippiade ? Ik start in mijn ring als 30ste is om 12.45.

  Maudi Baas Dankjewel, ook voor jullie veel succes
  2 maanden 1 Bewerk Verwijder
 • Milou Dees

  Gisteren weer YR gestart met Ces in Werkendam bij de Seleviahoeve. Met losrijden voelde hij al niet helemaal fit aan en in de ring kon ik hem daardoor niet zo mooi "bij elkaar" rijden. De pirouettes zijn dan niet goed en dat zijn dubbeltellers, wel heel blij met twee mooie wisselseries om de vier en om de drie zonder fouten! We weten na twee wedstrijden waar we aan moeten werken en gaan daar rustig de tijd voor nemen thuis, misschien gecombineerd met af en toe een zz-zwaar wedstrijd ivm het wedstrijdritme.

 • Milou Dees

  Vandaag ons Young Riders debuut gereden in Houten. Dit was de eerste keer dat we de proef helemaal reden, thuis had ik alleen stukjes uit de proef geoefend. Een nieuwe proef en meteen uit m'n hoofd natuurlijk, maar gelukkig zit de teamtest yr er wel goed in. Het liep allemaal wat uit waardoor Ces wat vermoeid aanvoelde, want eigenlijk was hij er al na 10 minuten losrijden helemaal klaar voor, dat zal je altijd zien. Nadat we een paar achter de baan schommelde kinderen hadden weggestuurd konden we beginnen. Doordat Ces wat moe was ontstonden er zo hier en daar slordigheidjes en wat fouten die normaal gezien niet nodig zijn. Het beeld op zich was fijn en ontspannen en daar kreeg ik ook mooie complimenten voor. Gelukkig zaten er ook hele goede stukken tussen en weten we nu waar we staan en waar we aan moeten werken binnen deze rubriek. Vandaag waren wij de enige yr start, de rubriek werd verreden met het zzz en we hebben gewonnen met 65,6%. Ik ben erg blij, trots en gemotiveerd om lekker door te gaan met Cessie binnen de yr!

  Maudi Baas gefeliciteerd
  2 maanden Bewerk Verwijder
 • Maudi Baas

  Is het hier zo stil? Of denk ik dit maar,???

Aankomende evenementen

Leden

Wie is er online