Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play Apple Store
Google Play Apple Store

 


cover photo

Milou Dees

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  2000-07-21
 • Over mijn

  Ik ben Milou Dees, 18 jaar en woon in de Krimpenerwaard.

  De welsh-pony Mystery Dancer (Misty) is sinds eind maart 2013 van mij. Ze is een schimmel v. Veenstra's Promise uit 2005. We maakten in 2013, 2014 en 2015 deel uit van het TTC Dressuur Talententeam Zuid-Holland, een initiatief van de KNHS en Rotterdam Topsport, voor 2016 heb ik zelf besloten niet meer aan de trainingen mee te doen omdat we toen ook in het B kader zaten. In het seizoen 2014/2015 waren we opgenomen als belofte in het Landelijke Rabo Talentenplan. De Rabo Beloftetrainingen heb ik gevolgd bij Coby van Baalen. Vanaf januari 2016 hebben Mystery Dancer deel uitgemaakt van het nationale B-kader Ponyteam. We hebben de kadertrainingen gevolgd bij Coby en Marlies van Baalen. Mijn lieve Misty staat te koop!

  Ik word gesponsord / ondersteund door Topfithorseshop/Acb Dressuur, Bremas Ruitersport, Stalkist, TTDSports en Toptalentdressage !

  Sinds 14 september 2014 maak ik deel uit van het TTD-team, echt een eer dat ik hiervoor ben uitgekozen. Heel erg leuk en fijn om deel uit te mogen maken van zo'n leuk team!

  Behalve van de dressuursport, hou ik van winkelen en muziek. Ook vind ik het leuk om beauty-blogs te volgen en heb een konijn and I love NYC !!!

  Internationale concoursen met Mystery Dancer:
  2015
  Drachten (jan) internationaal debuut
  Hickstead (juli)
  Odense (augustus)
  Le Mans (oktober)
  Lier (november)
  2016
  Drachten (januari)
  Nieuw en Sint Joosland (april)
  Saumur (april)
  Roosendaal (juni) - A kaderscore gereden!
  Diepenbeek (augustus) - A kaderscore gereden! (Internationale afscheidswedstrijd)

  We hebben in 2015 op het NK indoor en de Hippiade mogen rijden en ook in 2016 waren we er op de Hippiade weer bij, nadat we reservekampioen zijn geworden van Zuid-Holland.

  Sinds 18 december 2015 is de knappe ruin Francesco uit 2010 van Florencio x Krack C van mij. Op 28/5/2016 hebben we ons Z1 debuut gemaakt. Toen hij bij me kwam had hij maar een paar wedstrijden in de benen. We hebben ons Z2 debuut gereden op 8/4/2017, ZZL-debuut op 23/9 en inmiddels meer dan 10 winstpunten, dus ZZZ startgerechtigd.

  Op 24/6/2017 reden we samen ons juniorendebuut!

  Internationale concoursen met Francesco:
  CDIJ Waregem/Belgie (september 2017 - 1e in individuele proef met ruim 71%)
  CDIJ Exloo/Nederland
  (oktober 2017 - 2e in de teamtest met ruim 70% - B kaderscore)

  Onze 2e kaderscore (A) reden we eind december 2017 in Nieuw en Sint Joosland tijdens de Greenpoint Kostendrukkerscup, tijdens de EK observatie in Delft reden we weer een a kaderscore. Als kers op de taart mochten we naar het EK Junioren in Fontainbleau, waar ons team een gouden medaille behaalde!

  Momenteel trainen Francesco en ik voor de overgang naar de Young Riders!

  Verder heb ik een prachtige grote merrie uit 2015, genaamd Kiss uit Governor x Santano x Cabochon. Zij staat nog bij haar fokker Anne-Claire Bongers in Woudenberg, waar ze supergoed verzorgd wordt.

  Ook rij ik af en toe wat pony's bij en geef ik een aantal ponycombinaties les en begeleid ze op wedstrijd. Dit vind ik heel leuk om te doen!

  #nohorsesnolife!
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
vrijdag 20 september 2013 23:08
Laatst online
10 uren 43 minuten
 • Milou Dees

  Vandaag ons Young Riders debuut gereden in Houten. Dit was de eerste keer dat we de proef helemaal reden, thuis had ik alleen stukjes uit de proef geoefend. Een nieuwe proef en meteen uit m'n hoofd natuurlijk, maar gelukkig zit de teamtest yr er wel goed in. Het liep allemaal wat uit waardoor Ces wat vermoeid aanvoelde, want eigenlijk was hij er al na 10 minuten losrijden helemaal klaar voor, dat zal je altijd zien. Nadat we een paar achter de baan schommelde kinderen hadden weggestuurd konden we beginnen. Doordat Ces wat moe was ontstonden er zo hier en daar slordigheidjes en wat fouten die normaal gezien niet nodig zijn. Het beeld op zich was fijn en ontspannen en daar kreeg ik ook mooie complimenten voor. Gelukkig zaten er ook hele goede stukken tussen en weten we nu waar we staan en waar we aan moeten werken binnen deze rubriek. Vandaag waren wij de enige yr start, de rubriek werd verreden met het zzz en we hebben gewonnen met 65,6%. Ik ben erg blij, trots en gemotiveerd om lekker door te gaan met Cessie binnen de yr!

 • Milou Dees

  Gisteren en vandaag Misty en Ces gereden. Ze deden weer super hun best! Vandaag ook Twinkel gereden, omdat Femke met vakantie is. Natuurlijk ook alles gevolgd van het EK pony's in Engeland de afgelopen dagen. De Nederlandse meiden hebben een bronzen teammedaille en allemaal supergave scores gereden. Morgen Misty longeren, Ces rijden en Yvette helpen met haar pony Pepper. Genoeg paardjes weer haha.

  Maudi Baas Ook ik vond het leuk om het pony ek te volgen, jammer dat niet alles via de live stream te volgen was,
  5 dagen 1 Bewerk Verwijder
 • Melissa Ruelens is vrienden met Milou Dees
 • Milou Dees

  Zondag: Misty gereden, voor het eerst weer na m'n vakantie. Dat ging goed! Savonds met ces les van Kim en hem daarna weer lekker mee naar huis genomen. Hij heeft het super gehad bij kim tijdens m'n vakantie. Kim heeft hem ook getraind en vooral gewerkt aan meer verzameling in de galop zonder de snelheid te verliezen. Ik kon het meteen merken en heb super gelest. Maandag: Ces lekker een vrije dag, beetje grazen aan de hand en longeren aan het halster. Misty gereden en liep erg goed. Ook zij mocht daarna van de grasjes genieten. Dinsdag: Ces nog een vrije dag met longeren aan het halster. Misty longeren aan de bijzet, verder rustig aan want het is erg warm! Een keertje extra afspuiten vinden ze wel fijn. Ook nog mee geweest naar Apeldoorn om een paard voor/met iemand uit te proberen, heel leuk om te doen.

 • Milou Dees

  Genoten van een heerlijke vakantie op Santorini/Kreta. Gisteren thuis gekomen en van orgen weer naar stal gegaan. Misty gelongeerd aan de bijzet en met haar gaan grazen. Ze is in m'n vakantie gelongeerd door de stalhulp Corine, in de stapmolen geweest en door stalgenootjes Adinda en Isabelle in het weiland gezet en gewassen. Dus....ze is zeker niks tekort gekomen. Ces is nog bij Kim, hem ga ik morgen ophalen en dan hebben we meteen les. Vandaag heb ik Tess geholpen op de regiokampioenschappen Zuid Holland in Heerjansdam. Ze mag samen met haar pony Denver naar de Hippiade, uitkomend in de klasse Z2 D.

 • Milou Dees Deel een foto in Milou 's fotos album

  Francesco de liefste!

  Misty ..... My love, my life
 • Milou Dees Heeft zijn omslag foto veranderd

  1 maand

 • Milou Dees

  Gisterenavond weer thuis gekomen van een intense EK week. Wat een belevenis. Zelf heb ik niet helemaal kunnen rijden zoals ik in m'n hoofd had, maar wat ben ik trots op Cessie. Zijn 4e internationale wedstrijd was "gewoon" het EK ! Supertrots op ons juniorenteam en de GOUDEN medaille, zo gaaf. Ook trots op de children en young riders die super hebben gepresteerd. Het was een leerzame week, met prachtige momenten. Ces mag het deze week rustig aan doen, ik ga hem lekker longeren en ontspannen rijden. Eind volgende week mag hij een weekje bij Kim logeren, want dan ga ik lekker met vakantie en daarna..... op naar de Young Riders!

 • Milou Dees

  Volg het EK in Fontainebleau ook via de SNAPCHAT van TTD, ik ga m'n best doen om jullie van leuke beelden te voorzien !

 • Milou Dees

  Super trainingskamp voor het EK gehad op stal Seren in Vorden. Fijn getraind en ook gezelligheid. Gisterenavond even tussendoor m'n vwo diploma opgehaald, mooi een fase afgerond. En vandaag en morgen de laatste voorbereidingen voor het vertrek zondag vroeg naar Fontainebleau voor het EK dressuur. Ik probeer m'n profiel bij te houden als ik daar ben, maar geen idee of dat helemaal gaat lukken.

  Roos Mol Zo gaaf! Geniet ontzettend van deze mooie ervaring, en zet 'm op!
  1 maand 1 Bewerk Verwijder
 • Milou Dees

  Bijna alles ingepakt voor het EK trainingskamp in Vorden. Morgenochtend een les met Ces van Bob, Misty even longeren, paardjes laten grazen en lekker afspuiten en dan met Ces richting Vorden. Daar ga ik samen met mama heen. Woensdagochtend proefgerichte training van de teamtest, gezamenlijke lunch met de EK children, junioren en youngriders. Diner en teambuilding meeting met Sanne Beijerman. Donderdagochtend nog een training van Alex v. Silfhout en Monique Peutz en een check van de teamveterinair. Daarna weer richting huis, Misty longeren en savonds mijn diploma uitreiking! Als mama en ik weg zijn wordt Misty prima verzorgd door het stalpersoneel en Isabelle Kleijn die haar lekker nog even op het land zet.

  Janine Bos Succes en veel plezier op het trainingskamp!
  2 maanden 1 Bewerk Verwijder
 • Milou Dees

  Vandaag Misty aan de bijzet gelongeerd en Ces op ontspanning en reactie op m'n been getraind. Hij sjouwde fijn door de buitenbaan. Inmiddels al flink verwend door verschillende sponsoren voor het EK... Custom, topfithorseshop, Pharmahorse, Naf BEDANKT!
  Trots op Tess Verkade en Denver die kringkampioen in het Z zijn geworden vandaag!
  Vanavond gezellig met Marlotte uit eten en examenfeest van school.
  Gisteren ook nog een gezellige lunch met Felice Blaauw en de mama's gehad in Rotterdam.
  Morgen heeft Ces een relaxdagje en ga ik Misty rijden.

 • Milou Dees

  Vanmorgen Denver van Tess Verkade gereden, omdat zij het heel druk heeft met haar toetsweek. Wat is het toch een leuke en fijne pony. Superleuk om hem te rijden zo af en toe. Daarna door naar stal, waar het de bedoeling was dat ik Misty en Ces zou doen als mama met oma mee moest naar het ziekenhuis, maar..... met uit de auto stappen schoot er iets in de knel naast m'n linkerschouderblad en kreeg ik haast geen lucht meer. Solange (Ces z'n fysio) even laten kijken die toevallig op stal was en ingesmeerd met cooling gel. Toch maar even met mama mee naar oma en daar wat gaan relaxen, paracetamol genomen maar echt opknappen deed het niet. Mama heeft toen een manueel therapeut gebeld en toen zij het uitlegde mocht ik einde middag al komen. Hij heeft het gekraakt en gemasseerd en het voelde al een stuk beter. Weer ingesmeerd met coolinggel, lekker thuis gegeten en savonds naar stal. Mama heeft Misty gelongeerd en ik toch Ces gereden. Voor extra controle even in ee binnenbaan, hij liep erg fijn. De galop was super, heel mooi bovenin en verzameld. Ook de stap en draf ging fijn. Extra aandacht besteed aan de drafappuyementen, ik moet zorgen dat ik daarin genoeg ritme hou door hem vlug te houden met genoeg afdruk. En o ja.......
  Vanmorgen stond er een superleuk interview met prachtige foto van Ces en mij in het AD GROENE HART! Nu lekker naar bed, hopelijk voelt m'n schouder morgen weer wat beter.

  Milou Dees Bedankt Inge Nieuwenhuis en Roos Mol, het gaat gelukkig al veel beter. Even in de gaten houden, maar moet goed komen !
  2 maanden Bewerk Verwijder
 • Milou Dees

  Vanmorgen op tijd naar stal gegaan. Eerst Ces gezadeld voor de les van Bob. Hij liep superfijn en we hebben echt goed kunnen werken aan de afwerking. Daarna heeft mama Ces lekker afgespoten en gekoeld met de cooling wash van Cavalor, heerlijk spul! Intussen had ik Misty al gezadeld om haar te trainen, ze liep echt top vanaf de eerste pas en daarom heb ik haar niet te lang gereden. Paardjes even op stal met een bak slobber. Er kwam een journalist met fotograaf van het AD editie groene hart langs voor een interview, samen met Bob en mama. Dat was heel leuk om te doen, morgen komt het in de krant. Daarna heb ik Ces nog even lekker laten grazen en ook Misty mocht nog even op het land. Snel met mama wat boodschappen gehaald en door naar stal brand in Lekkerkerk om Yvette te helpen met haar pony Pepper. Het was weer een leuk paardendagje.

 • Milou Dees

  Cessie zet alweer twee dagen z'n beste beentjes voor, wat is het toch een toppertje. Misty gisteren aan het halster gelongeerd en vandaag aan de bijzet. Vandaag ook Twinkel gereden. Morgen heeft Ces een vrij/longeerdagje, omdat hij vanmiddag z'n enting heeft gehad. Misty ga ik morgen weer rijden. Verder heb ik met mama samen een hoop te regelen voor het EK, maar komt goed, het is zo gaaf!

 • Milou Dees

  Zo ontzettend gaaf! Ik ben door bondscoach Alex van Silfhout geselecteerd om samen met Francesco mee te rijden op het EK junioren in Fontainbleau in Frankrijk. Ons team bestaat verder uit Daphne van Peperstraten, Thalia Rokx, Kimberly Pap en als reserve Annelotte Felix. Ik ben zo trots op m'n knappe Ces, wat hebben we samen al prachtige dingen bereikt! Er is maar een korte voorbereidingstijd, een hoop te regelen, maar we gaan genieten en super ons best doen, want Cessie is in shape!

 • Inge Nieuwenhuis Milou Dees
  2 maanden

  Gefeliciteerd met je EK selectie! Super leuk voor je! Hard werken loont .

  Milou Dees Bedankt !
  2 maanden Bewerk Verwijder
 • Milou Dees Heeft zijn omslag foto veranderd

  2 maanden

 • Milou Dees

  Gisteren mocht Ces nog een beetje chillen en Misty heb ik fijn gereden. Vanmorgen Misty weer gereden en met Ces gestapt. Vanmiddag les van Bob met Ces. Eerst binnen lekker losgewerkt en daarna buiten wat oefeningen doorgereden. Toplesje!

  Milou Dees Dank je wel Janine Bos!
  2 maanden 1 Bewerk Verwijder
 • Milou Dees

  Zaterdag met Ces afgereisd naar de kroo in nieuw en Sint Joosland voor de 2e en laatste EK observatie en tevens finale Greenpoint Kostendrukkerscup. Er stond een stevige frisse wind maar Ces gedroeg zich voorbeeldig gelukkig. Een fijne proef kunnen rijden met een mooi resultaat, een prachtige score van ruim 71% en een 3e plek. Einde middag de kur. Voor het eerst onze nieuwe kur gereden die ik alleen 1keer "droog" had geoefend thuis met Ces. De kur is gemaakt door Jeroen hendrikx en door carlijn Vaessen gewonnen via toptalentdressage. Omdat carlijn inmiddels young riders start bood ze haar juniorenrubriek aan mij aan. Ces liep fijn en de lijnen klopten prachtig, de muziek past goed bij hem. We hadden helaas een groot juryverschil bij de kur. Bij 1 jury 78% en een 1e plek, maar er zat ook 1 jury op 69% ..... het blijft een bijzondere sport. Uiteindelijk overall een mooie 4e plek in de cup en daar zijn we dik tevreden mee.
  Misty had een vrije dag en is door stalgenootjes lekker op het lad gezet en Kiss heeft van de week voor het eerst aan de longe gelopen met een zadel op haar rug, ze deed het top!

  Vandaag zondag na de wedstrijd relaxdag voor Ces en Misty laten werken aan de longe met bijzet.
  Vanavond lekker uit eten om mijn behaalde examen te vieren en vooruit.... ook een beetje voor vaderdag.

  Maudi Baas gefeliciteerd
  2 maanden 1 Bewerk Verwijder