Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

BK Grote Tour – Grand Prix Larissa Pauluis aan de leiding na eerste onderdeel.

De laatste rubriek de BK Grote Tour werd vanavond in een vol Azelhof verreden, het publiek zag dat Larissa Paulis de grote winnaar was van de avond en de winnaar van het eerste onderdeel van de Grote Tour op het BK.

Larissa Paulis reed met Flambeau naar de eerste plaats dit met een score van 72.609%. Daar bleef het niet bij, als laatste starter van de rubriek reed zij met First-Step Valentin naar 71.305% wat haar ook de tweede plaats opleverde. Onder een luid applaus van al het publiek verliet zij de arena.

Larissa Paulis: “Mijn voorbereiding naar het BK was goed, ik heb in Wagenem ook al hele goede prestaties neergezet. Hier te mogen starten met dit publiek en met een top organisatie en dan ook nog eens zo goed te rijden, daar wordt ik heel blij van”.

Larissa Paulis

Thibault Vandenberghe en Santiago Song waren vandaag goed voor de derde plaats, zij reden naar een score van 70.087%.

De volledige uitslag is hier te bekijken

Bron TopTalent Dressage Foto© Digishots

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Isabel Cool wint eerste onderdeel BK Kleine Tour – Prix St Georges ||

Na eerder vandaag al in een aantal rubrieken te zijn uitgekomen was er aan het einde van de middag de overwinning voor Isabel Cool en Her Charmeur Coolhorses tijdens de BK Kleine Tour. De score voor de overwinning kwam vandaag uit op 70.971%.

Isabel Cool: “Ik heb al aan meerdere onderdelen meegereden de afgelopen twee dagen, ik heb ook meerdere paarden bij mij, het zijn ook drukke en volle maar vooral leuke dagen. De overwinning vandaag tijdens de kleine tour daar was ik echt heel blij mee, het gaat een spannend BK worden. Ik hoop tijdens het BK zo veel mogelijk met al mijn (en veel ook eigen gefokte paarden) op het podium te komen staan”.

Isabel Cool LT

Suraya Hendrikx en Dear Friend 2 zaten met een score van 70.618% en een tweede plaats kort op Isabel. Dit geldt ook voor Laura Luijten en J2L Lamborghini deze combinatie kwam met 70.088% vandaag uit op de derde plaats. 

Prijsuitreiking Lichte tour

De volledige uitslag is hier te bekijken

Bron TopTalent Dressage Foto© Digishots

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Jette de Jong wint eerste onderdeel BK Junioren de Team Test ||

Ook voor de Junioren stond vandaag het eerste onderdeel, de team test, op het programma. Jette de Jong de Junioren kampioen van het BK 2020 reed ook vandaag zeer sterk naar de overwinning in de team test, met haar Heavenly Charming reed zij naar 73.667%

Jette BK 2021

Jette de Jong: “Heavenly  kan best wel eens druk worden, maar vandaag reed ik een hele fijne proef. Vorig jaar na het EK hebben we eigenlijk geen wedstrijden gereden in de voorbereiding op het BK, daar hebben we van geleerd. Dit jaar hebben we tussen het EK en het BK bewust het wedstrijdritme aangehouden en geen wedstrijdpauze genomen. Dit heeft voor nu heel goed uitgepakt, maar het is pas de eerste dag we hebben nog 2 wedstrijd dagen”. 

De tweede plaats was er vandaag voor Louise Brauwers en Jerveaux de Bain zij reden naar een totaal score van 70.242%. Michiel Nevelsteen reed met Lars Van Het Kristoffelhof naar 69.667% wat hem de derde plaats opleverde.

De volledige uitslag is hier te bekijken

Prijsuitreiking Junioren

Bron: TopTalent Dressage Foto© Digishots

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Amber Van Den Steen wint openingsrubriek BK Young Riders ||

De eerste rubriek van het BK de Young Riders Team Test is zojuist gewonnen door Amber Van Den Steen, met Fame kwam haar winnende score uit op 72.676%.

Amber Van Den Steen: “Na het EK hebben we even geen wedstrijden gereden. Mijn eerste wedstrijd voorafgaand aan het BK was het CHIO Aachen. Er zaten wat kleine foutjes in mijn proef maar dat geeft mij wel een goed gevoel voor het verdere verloop van het BK. Die kleine foutjes daar kunnen we nog aan werken”.

Amber vd steen

Op de tweede plaats zien we Karoline Sofie Vestergaard met Junior Hit haar score kwam uit op 71.265%. De derde plaats was er voor Maud Adriaensen en Diva Noir SVB zij reden naar een score van 68.412%. 

De volledige uitslag is hier te bekijken.

Bron TopTalent Dressage Foto© Digishots

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Jorinde Verwimp naar de overwinning in de Platina Cup ||

Platina Cup – Intermediaire A

Eerder vandaag zagen wij Jorinde Verwimp al ophet podium staan tijdens de Diamant Cup, tijdens de Platina Cup was dit een treetje hoger en reed zij naar de overwinning, met Charmer was de score voor de eerste plaats 70.088%.

podium platina

Voor Sam Verheyden en Kryptonite Van de Performance Stables stond er een totaalscore van 69.471% was goed was voor de tweedeplaats.Sam: “Het afgelopen jaar hebben wij rustig doorgetraind om straks de overstap naar de Grand Prix te maken, heb dit al tweemaal gestart buiten de “wedstrijd” om, we hebben nog even gedacht om tijdens het BK al Grand Prix te gaan starten, ik wil het gewoon nog iets beter bevestigd hebben. Vandaag echt een fijne proef kunnen rijden, het mooie van het BK is is en hier de locatie in Lier het straalt ook iets uit van een buitenlandse wedstrijd, alles is zo goed voor elkaar. Morgen hebben we een vrije dag dan kom ik vrijdagweer aan de start en dan zondag de afsluitende kür op muziek wat echt mijn favoriete onderdeel is”.

Kara Bosman en Fiderprinces reden in de PlatinaCup naar de derde plaats met een totaalscore van 69.353%. De vierde plaats waser voor Marc Peters Spahn en SBS Jeroen (68.853%), de vijfde plaats was er voorDominique D’Hoore – Van de Horst en Excel (68.324%)

Volledige uitslag is hier te bekijken.

Bron TopTalent Dressage Foto © Digishots

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)