Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| CDI Sint Truiden - U25 Grand Prix Lore vanborne weer naar plaats twee ||

Met een iets hogere score dan gisteren in de U25 Inter II was er ook vandaag weer een mooie tweede plaats voor de ervaren amazone Lore vandenborne en haar Ikke-Pia V/D Bergerhoeve, vandaag goed voor 69.077%.

Lore: "Vandaag ging een stuj beter dan gisteren toen had ik helaas wat foutjes. Ik merk wel dat we steeds meer de zwaarde oefeningen beter aankunnen, we hebben ook speciaal een nieuwe Kür laten maken waar we de moeilijkheids graad hebben aangepast. Dit is nu mijn derde jaar U25 dus voor het zwaardere werk hebben we ook een passende Kür nodig.

De Küren op muziek voor de U25 worden morgen vanaf 10.30 uur verreden.

Lore U25 low res

Foto© Digishots

70.844% was vandaag de score voor voor de Duitse amazone Josefine Hoffmann, met Hoennerups Driver was er vandaag wederom de overwinning tijdens de U25 in Sint Truiden.

Calijn Huberts en Watoeshi reden vandaag naar 67.641% haar score lag een fractie hoger dan gisteren en was ook vandaag goed voor de derde plaats.

Kimberly Luijten

Foto© Digihots

De Internationaal debuterende Kimberley Luijten en Zippo herpakte zich na de dag van gisteren, vandaag reed dit dit duo naar 66.282%.

Kimberley: "Ik heb paardrijden altijd leuk gevonden maar omdat mijn vader bij Shell werkt hebben we over heel de wereld gewoond. Wij zijn uiteindelijk bij Patrick van der Meer terecht gekomen en daar kwam het idee om toch serieus eens te gaan kijken of de U25 zou gaan lukken. Zo kwam ook  eind 2019 Zippo bij mij terrecht. Ik heb nooit Junioren of Young Riders gestart dit is ook echt mijn eerste Internationale wedstrijd en dan ook in de U25. De eerste dag was ik best wel zenuachtig gelukkig was Patrick ook hier om mij te begeleiden. Vandaag ging het al een heel stuk beter. Morgen mag ik ook voor het eerst in mijn leven een Kür op muziek rijden, het is de Kür die Patrick ook gereden heeft met Zippo dus de moeilijkheid ligt best hoog. Een uitdaging maar we gaan ons best doen en genieten". 

 De volledige uitslag is hier te bekijken

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden - Milou Dees, Quinty Vossers en Kimberly Pap wederom op het podium ||

De top drie van gisteren waren ook vandaag weer gewaagd aan elkaar. Als eerste vam de top drie kwam Milou Dees in de ring met Francesco, in het zonnige Zepperen werd er weer een sterke proef gereden wat vandaag een score opleverde van 71.912%. Kimberly Pap en Just A Dream STHR mochten daarna de ring betreden en ook Kimberly liet een hele fraaie proef zien wat beloond werd met 71.225%. Uiteindelijk was dit goed voor de derde plaats.

Prijsuitreiking YR

Foto© Digishots

Quinty Vossers en Hummer kwamen vandaag als laatste aan de start bij de Individuele test van de Young Riders, 71.814% was de beloning van haar proef. Dit was ook vandaag goed voor de tweede plaats, heel kort op de nummer één van vandaag.

Sophie Jamer en Double Diamond II waren ook vandaag de beste Belgische cobinatie vandaag wederom een mooie vierde plaats met 70.392%.

Sophie Jamar 3442Sophie: " Ik heb alle twee de dagen eigenlijk heel fijn kunnen rijden en was zeer tevreden over mijn gereden proeven. Ik wist dat dit een fijn councours was om te starten, 3 jaar geleden heb ik hier ook gestart toen bij de Junioren. Het was fijn om weer om weer op concours te gaan, het is alleen wel moeilijk in te schatten om te weten waar je precies staat omdat wij eigenlijk alleen  maar thuis en bij onze trainer hebben kunnen trainen."

Volledige uitslag is hier te bekijken

 Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden Children - wederom overwinning voor Katharine Dülffer ||

Met Darling 310 was er vandaag wederom een overwinning voor de Duitse Children amazone Katharine Dülffer, haar scores lagen vandaag iets lager dan gisteren maar het was als nog voldoende voor wederom de winst. (77.875%)

De Nederlandse amazone  Jesicca Nesselaar met Cream op top reden ook vandaag naar de tweede plaats vandaag met een score van 73.425%. Flore Woets en Vlingh die in het verleden onder Jeanine Nekeman in de verschillende jeugd rubrieken op EK's heeft gestreden, reden vandaag naar 72.575% was de derde plaats opleverde.

Elise Verwimp en Boemerang reden vandaag naar 68.450% was de vierde plaats opleverde, hiermee was zij vandaag de beste Belgische combinatie in de Children rubriek.

Verwimp low res

Foto© Digishots

Katharina Dülffer - Darling 310 (GER) 77.875%

Jessica Nesselaar - Cream On Top 73.425%

Flore Woerts - Vlingh (NED) 72.575%

Elise Verwimp - Boemerang (BEL) 68.450%

Manouk Zuiderveld - Haston Be Happy (NED) 68.025%

Max van Durme - Dijon (BEL) 65.825%

Helena Colling - Demoimiselle C.L. (BEL) 62.075%

Manouk Zuiderent - Dollarboy S-G (NED) 61.725%

Bron: TopTalent Dressage

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden - Lore Vandeborne naar de tweede plaats U25 Inter II ||

De jury was het unaniem eens met elkaar , de overwinning van vandaag tijdens de U25 Inter II was er voor de Deense amazone Josefine Hoffmann, Josefine reed met Hoennerups Driver naar 71.971%.

 

lore low res

Foto© Digishots

De tweede plaats was er voor de combinatie Lore Vandeborne en Ikke-Pia VD Bergenhoeve, vandaag was de score 67.206% voor de combinatie die al jarenlang succesvol uitkomt voor België in de verschillende jeugd rubrieken.

Carlijn Huberts en Watoeshi waren vandaag goed voor de derde plaats (66.059%).Corinda Luttjeboer met Cirano reden mett 65.412% naar de vierde plaats.

Kimberly Luijten en Zippo reden bij hun Internationale debuut U25 naar de vijfde plaats.

Voledige uitslag is hier te bekijken

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

||CDI Sint Truiden - Nederlands podium Youngriders, Milou Dees naar de overwinning||

Ook de Young Riders zijn vandaag gestart aan het CDI Sint Truiden, voor vandaag stond de Team test op het programma.

De overwinning was er vandaag voor Milou Dees en Francesco, net zoals de editie van het CDI Sint Truiden 2020. Milou Dees en Francesco zagen hun proef beloond worden met een totaal score van 72.088%.

Milou Dees: "Sint Truiden is wel een van mijn favoriete wedstrijden. Vorig jaar heb ik hier alle proeven gewonnen alleen was dat bij echt zomerse temperaturen. Dat we even niet op wedstrijd zijn geweest en het iets frisser was merkkte we wel. We hebben iets extra's baanverkend en getraind, tijdens mij proef voelde Ces weer aan zoals ik hem graag er aan heb staan in de proef. Dat het hier ook de overwinning opleverde geeft mijhet gevoel dat we de trainingen goed hebben opgebouwd in de tijd dat er geen wedstrijden waren. Dit betekend ook dat ik nu weer in het A-kader zit."

Milou low res

Foto© Digishots.

De tweede plaats vandaag was er voor Quinty Vossers en Hummer, haar tweede plaats was goed voor 71.676%. Met haar tweede paard Inferno reed zij vandaag naar de vijfde plaats (67.471%). Kimberly Pap en Just an Dream STRH maakte het Nederlandse podium compleet, haar score voor de derde plaats bedroeg 70.353%.

De beste Belgische amazone Sophie Jamar en Double Diamond II reden mett 70.088% naar de vierde plaats tijdens de team test.

Milou Dees - Francesco (NED) 72.088%

Quinty Vossers - Hummer (NED) 71.676%

Kimberly Pap - Just a Dream STRH (NED) 70.353%

Sophie Jamar - Double Diamond II (BEL) 70.088%

Quinty Vossers - Inferno (NED) 69.471%

Sofie Karoline Vestergaard - Junior Hit (BEL) 68.794%

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)