Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| BK Dressuur 2021 van 20 tot en met 24 Mei 2021 te Lier ||

Nadat in 2020 vanwege Covid19 het BK Dressuur is verplaats naar oktober en dit een Indoor editie werd, staat nu het BK Dressuur van 20 – 24 mei 2021 op de kalender. 

Het BK Dressuur wordt net zoals vorig jaar gehouden op de prachtige locatie van Azelhof Horse Events in Lier.Vanwege Covid19 en de recent uitbraak van het Rhino virus zijn er weinig wedstrijden gehouden. Hierdoor wordt er extra uitgekeken naar het BK Dressuur. De allerbeste combinaties uit België zullen ten tonele verschijnen in Lier tijdens het BK Dressuur 2021.Er zal gestreden worden door de Seniors in o.a. de Grote Tour maar ook de Jeugdrubrieken staan op het programma.

Laurence Roos de winnares van de Grote Tour BK 2020: “Ik kijk erg uit naar het BK maar tevens ook alle andere wedstrijden die nog op de planning staan. Ik heb al een tijdje geen wedstrijden kunnen rijden, dit om verschillende redenen, natuurlijk Corona, de winterdrukte in mijn praktijk en de verbouwing bij ons thuis. Nu met het Rhino virus wat is opgedoken missen we de opening van het outdoor seizoen. Ik denk dat het BK spannender zal zijn dan het BK in 2020, er zullen een aantal nieuwe combinaties verwacht worden ik ben erg benieuwd naar de vorm van alle combinaties.“  

Low res Laurence Roos

Foto© Digishots

Vanwege Covid19 kan er nog niet worden aangegeven of publiek welkom is in Lier en of stands en hospitality aanwezig zijn. Houdt daarom goed onze website en onze socials in de gaten, wij zullen hier met regelmaat updates geven over het evenement. U hoeft overigens vanuit huis niets te missen, het gehele evenement wordt uitgezonden op www.clipmyhorse.tv. 

Volgt u de volgende kanalen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

www.belgiumdressageevents.be

https://www.facebook.com/belgiumdressageevents

https://www.instagram.com/belgiumdressage_events/ 

De organisatie van het BK Dressuur, Belgium Dressage Events zal er dit jaar weer alles aan doen om er een fantastisch evenement van te maken.  

Bron: Persbericht Belgium Horse Events / TopTalent Dressage

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Suraya Hendrikx, Naomi Nouwen en Isabel Cool winnen de eerste proeven op het BK te Lier||

Woensdag ging in het Azelhof in Lier het Belgisch Kampioenschap Dressuur van start. Naast het BK voor senioren en jeugd zijn er ook kampioenschappen in de Intermediaire, st Georges en M10.

Het was Isabel Cool die nipt de Intermediair wist te winnen met Cheatodon met 68.29% voor Sam Verheyden en Kara Bosman. Naomi Nouwen won dan weer de eerste proef van de A Tour met 69.57% op de voet gevolgd door Laureen Poncelet en Wouter D'Hoore.

In de B Tour stond Suraya Hendrikx afgetekend aan de leiding met haar merrie, Benicia met 71.59%.

Suraya: "Ik ben erg blij met deze zege en vooral met het goede gevoel dat de merrie mij gaf in de ring. Het zag er lange tijd naar uit dat ik niet zou kunnen deelnemen aan het BK. Een week geleden kwam ik zwaar ten val met mijn Young Riders paard nadat hij zelf ongelukkig onderuit ging. Ik was even bewusteloos en belandde op de spoed terecht. Uitgebreide scan en röntgenonderzoek wees uit dat er gelukkig geen breuk of bloeding was maar wel een zware hersenschudding. Tot en met zaterdag heb ik haast alleen maar in bed gelegen en geslapen, mijn geheugen was volledig weg en ik herinner me nog steeds niks van de val. Vanaf zondag ben ik langzaam aan terug beginnen rond wandelen en begon het ook weer te kriebelen om te rijden. Uiteindelijk heb ik maandag en dinsdag terug kunnen trainen, rustig aan maar het lukte wel en daarom wilde ik toch afreizen naar het BK. Ik probeer tussendoor goed te rusten en draag een zonnebril tegen het felle licht maar deze overwinning doet wel echt deugd. Hopelijk kan ik de trend doorzetten."

suraya

De Benicio merrie liep een zeer solide proef. Al mocht het algemeen beeld nog iets meer bergop zijn toch was heel de proef mooi afgewerkt met zeer goede verruimingen, wissels en een sterk stap gedeelte en een afgetekende winnares. Brecht D' Hoore haalde met de Everdale zoon Iverness ook een mooie 69.9% en ruim 2%voorsprong op nummer 3, Isabel Cool. Morgen dag 2 op het BK, dan komen ook de grote en de kleine tour en de start en eveneens ook de paradressuur. 

Bron TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Jeroen Hendrix Productions sponsort dressuurrijder Kevin van Ham ||

De 31-jarige dressuurrijder Kevin van Ham is woonachtig in Sint-Joris-Winge en rijdt met zijn paard Eros Van Ons Heem niet alleen in de Para Dressuur top, maar tevens in de reguliere GP. Jeroen Hendrix Productions bevindt zich met zijn werkzaamheden voornamelijk in de dressuurwereld en komt daardoor veelvuldig in contact met rijders over de hele wereld.

“Sinds 2013 sponsor ik regelmatig een rijder en aangezien ik de afgelopen tijd een aantal kuren mocht maken voor mijn Belgische klanten, was het logisch om komende tijd een rijder uit België te gaan sponsoren” aldus Jeroen Hendrix.

Met het aangaan van deze samenwerking gaan Jeroen Hendrix Productions en Kevin van Ham een druk en hopelijk succesvol jaar tegemoet.

“Via mijn trainster Jorinde Verwimp hoorde ik de leuke verrassing dat Jeroen op zoek was naar een speciale persoon om een samenwerking mee te doen”, zegt Kevin van Ham. ”Ik kijk er enorm naar uit om het resultaat van de kür te zien en te horen. Een kür is sowieso speciaal om te rijden, en om deze dan ook nog gesponsord te krijgen door een gerenommeerd kür-maker maakt me erg blij. Ik verwacht dan ook dat ik de kür met een smile van oor tot oor aan het publiek kan laten zien.

”Jeroen contacteerde Jorinde Verwimp over de sponsoring en al snel kwam Jorinde met de suggestie om Kevin te sponsoren: “ik vind het heel bijzonder en uniek dat een para ruiter bij een reguliere Grand Prix mee gaat rijden. Ik denk dat er niet veel mensen zijn die dat na zullen doen. Daarom verdient Kevin in mijn ogen een mooie op maat gemaakte Grand Prix-kür.”

kevin van ham

Ook zal Jeroen Hendrix Productions wedstrijden gaan bezoeken, om daar Kevin tijdens zijn kür te ondersteunen en te begeleiden. Kevin van Ham rijdt al ruim 20 jaar paard en traint bij Jorinde Verwimp, die ook regelmatig kür wedstrijden rijdt op de muziek van Jeroen. In 2021 hoopt Kevin uit te komen voor het Belgische Nationale Team tijdens de Olympische Spelen in Tokyo.

Over Jeroen Hendrix Productions

Jeroen Hendrix Productions is gevestigd in het limburgse Beesel en maakt o.a. op maat gemaakte küren op muziek voor alle dressuurklassen.Ook voor CD-producties en het begeleiden van de meest uiteenlopende muzikale projecten kun je terecht bij Jeroen Hendrix Productions.

jeroen hendrix

www.jeroenhendrix.nl

www.instagram.com/kevaiin_van_ham

 

Bron: Persbericht Jeroen Hendrix

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| TopTalent Dressage Talent Uitgelicht - CDI Sint Truiden 2020 ||

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Berill Zsoke Tóth en Lotte Meulendijks sluiten de editie 2020 CDI Sint Truiden af. ||

De twee U 25 amazones Berill Szoke Tóth en Lotte Meulendijks hebben de laatste Küren op muziek wat tevens de laatste rubriek was tijdens het CDI Sint Truiden 2020 afgesloten.

hongarije

Berill Szoke Tóth en Qatar wonnen de afsluitende Kür op muziek (71.625%)

lotte meulendijks low res

Lotte Meulendijks en MDH Fantastique reden naar de tweede plaats in de Kür op muziek.

Het CDI Sint Truiden 2020 is hiermee tot een einde gekomen, wij hopen u allemaal weer te zien tijdens de editie 2021.

Foto's © Melibre Fotografie

Bron TopTalent Dressage

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)