Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| Junioren Kür winst voor Margje Janssen CDI Sint Truiden ||

Gisteren won zij al de Individuele proef bij de Junioren, vandaag kwam daar ook nog eens de Kür winst bij. Margje Janssen en Elma knalden door de Kür heen en werden hiermee beloond  met een score van 75.993%

Margje: "Ik had eigenlijk helemaal geen verwachtingen dit is voor mij mijn eerste Internationale wedstrijd het is allemaal nieuw een vetcheck bijvoorbeeld had ik nog nooit gedaan. De eerste dag was wel even spannend en wist ik niet wat ik moest verwachten, de tweede dag ging het echt heel erg goed en dat je dan wint dat komt als zo'n grote verrassing en dan ook nog vandaag de Kür winnen echt helemaal te gek, Elma heeft zich super gedragen."

Phillipa van Selchow en Nymphenburgs Royal Side reden in de Kür vandaag naar 75.183% wat haar de tweede plaats opleverde.

Anna Leandra Timm en Foxfire 2 zien we ook vandaag weer hoog terug in de uitslag een derde plaats vandaag met 72.150%.

De beste Belgische amazone vandaag was Clara Beernart Mourlon zijn reed First Dior naar 69.033% wat haar de zesde plaats opleverde.

De Volledige uitslag is hier te bekijken

Margje janssen

 Foto Melibre Fotografie

Bron: TopTalent Dressage overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Nederlands podium tijdens de afsluitende Kür op muziek Pony's CDI Sint Truiden ||

De Nederlandse pony combinaties groeide echt in het evenement, op de laatste dag waarbij de afsluitende Kür op muziek verreden werd was het een volledig Nederlands podium. Het was spannend na de laatste rit van Rowena Weggelaar, Sophie van der Steen stond toen aan de leiding van het klassement, het afspelen van het Wilhelmus was al een zekerheid.

Sophie van der Steen reed voor het eerst Internationaal bij de Pony's tijdens het CDI Sint truiden dit met haar pony Yellow Boy. Tijdens de Team test reed zij naar de zesde plaats tijdens de Landenproef naar de vierde plaats en dus naar de overwinning tijdens de afsluitende Kür op muziek 72.838% was haar score vandaag.

Sophie: "Het was voor ons de eerste keer dat we Internationaal starte ik ben pas net 11 geworden dus het mocht ook niet eerder. Vandaag was echt genieten het was ook voor het eerst dat we de Kür reden we hadden het thuis al wel geoefend maar nog niet op wedstrijd. Het was wel heel spannend op het laats bij Rowena die nog moest rijden. Toen we hoorde dat we gewonnen hadden moet ik wel een beetje huilen zo blij was ik. "

Rowena Weggelaar en Navarone van de Beekerheide kwamen vandaag als laatste aan de start en lieten een zeer sterk en gedurfde Kür op muziek zien, haar uiteindelijke score kwam uit op 74.808% wat haar de tweede plaats opleverde.

Ilse de Wilde en Falco debuteerde ook International bij de pony's tijdens het CDI Sint Truiden. Ilse "Ik ben zonder verwachtingen afgereist naar het CDI Sint Truiden, je bent er natuurlijk al wel eerder mee bezig we hebben ook speciaal een Kür laten maken die we vandaag voor het eerst Internationaal konden laten zien, samen met Micha Koot hebben wij de lijnen voor de Kür bedacht en Joost Peeters heeft de muziek voor de Kür gemaakt. Dat ik de eerste dag al in de top drie zat had ik niet verwacht, alle dagen in de prijzen dat had ik niet durven hopen.

Vandaag tijdens de afsluitende Kür werd Ilse met 74.200% derde in de uitslag.

De Duiste amazone Lana-Pinou Baumgürter en Cute MRS. Polly FH werden vandaag op de vierde plaats gezet (73.267%) haar collega ui Duitsland amazone Diana DeMeo en Charly Brown 344 werden vandaag vijfde met 72.508%.

De volledige uitslag is hier te bekijken.

 sophie van der steen low res

Foto© Melibre Fotografie

Bron: TopTalent Dressage overname zonder toestemming is niet toegestaan

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Margje Janssen naar de overwinning bij de Junioren in de Individuele test CDI Sint Truiden ||

Na een zevende plaats tijdens de Team test bij de Junioren gisteren tijdens het CDI Sint Truiden was er vandaag de overwinning voor de Nederlandse amazone Marje Janssen zij komt tijdens het CDI Sint Truiden aan de start met Elma (v Jazz) haar totaal score vandaag kwam uit op 68.922%.

Anna Leandra Timm en Foxfire 2 stegen ten op zichten van gisteren een plekje vandaag reden zij naar de tweede plaats met een totaal score van 68.824%.

Philippa Von Selchow de winnares van gisteren reed vandaag met Nympenburgs Royal Side naar de derde plaats met een score van 68.814%.

Ook de vierde plaats was er voor een amazone uit Duistland Franziska Nölken en Rigamento Royal reden naar 68.627%.

De beste Belgische amazone vandaag was Emma Driessen zij herpakte zich goed vandaag, was het gisten een twaalfde plaats vandaag was dit vandaag de vijfde plaats met 66.422%.

Vanaf morgen 10.30 uur zijn de afsluitende Küren op muziek van de pony combinaties, de Junioren en de Grand Prix U25.

De volledige uitslag is hier te bekijken

Margje janssen

Foto Melibre Fotografie

Bron TopTalent Dressage

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Tweede overwinning voor Lana-Pinou Baumgürtel bij het CDI Sint Truiden ||

Ook de Individuele proef bij de Pony's is gewonnen door de Duiste pony amazone Lana-Pinou Baumgürter met Zinq Massimiliano FH reed zij Individueel naar 72.838%.

De Nederlandse amazone Rowena Weggelaar en Navarone Van De Beekerheide reden en hele sterke Individuele proef wat de combinatie vandaag de tweede plaats opleverde met een fraaie score van 71.712%.

Ilse de Wilde en Falco reden ook vandaag weer sterk rond, gisteren bij de Team test een tweede plaats vandaag een mooie derde plaats met 71.667% en hiermee wederom een prijsuitreiking vandaag op het CDI Sint Truiden.

Sophie van der Steen en Yellow Boy  waren ook goed op dreef vandaag haar score 71.532% leverde die vierde plaats op.

Martha paupach en Mad Max We uitkomend voor Duitsland reden naar 71.081% wat haar de vijfde plaats opleverde.

De volledige uitslag is hier te bekijken

Pony winst low res

Foto© Melibre Fotografie

Bron TopTalent Dressage 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden - Grand Prix Kür overwinning voor Laurence Roos en Fil Rouge ||

De afsluitende rubriek bij de seniors de Kür op muziek is zojuist verreden tijdens het CDI Sint Truiden. Met 76.735% ging de overwinning vandaag naar de ervaren combinatie Laurence Roos en Fill Rouge. Afgelopen vrijdag tijdens de Grand Prix was zij ook de beste combinatie uitkomend voor België, zij belanden toen net naast het prodium maar vandaag wel met een sterk gereden Kür naar de overwinning.

Ook de tweede plaats gaat naar een combinatie uit België, Simon Missiaen en Charlie reden naar 74.330% in de Kür op muziek.

De Duitse amazone Andrea Timpe die hier alle dagen aan de start kwam in zowel de lichte als zware tour reed met Don Darwin naar de derde plek haar score vandaag kwam uit op 72.505%. Op de vijfde plaats zien we terug Domien Michiel met Intermezzo van het Meerdaalhof behaalde hij een score 71.950%

Volledige uitslag is hier te bekijken

laurence Roos low res

 

Foto© Melibre Fotografie

Bron: Toptalent Dressage

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)