Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| CDI Sint Truiden Lana-Pinou Baumgürtel wint Team Test pony's ||

De derde dag van het CDI Sint Truiden is inmiddels aangebroken vandaag zien wij ook de Pony, Junioren en de U25 combinaties aan het werk.

De Duitse amazone Lana-Pinou Baumgürtel reed naar de overwinning en naar de derde plaats bij de Team Test van de pony's. 72.288% was haar winnende score vandaag met Zinq Massimiliano FH met Cute Mrs. Polly FH was haar score 70.619% wat haar ook de derde plaats opleverde.

Ilse de Wilde reed met Falco voor Nederland naar de tweede plaats de combinatie reed exact 71% in het klassement.

Syrah van de Rovaart en Donna Daria 8 werden vandaag vierde, 69.952% was de score van haar proef.

Rowena Weggelaar en Navarone van de Beekerheide reden vandaag naar de vijfde plaats met een score van 69.714%.

De individuele proef van de pony combinaties wordt zaterdag om 13.15 uur verreden.

De volledige uitslag is hier te bekijken

Pony winst low res

Foto© Melibre Fotografie

Bron TopTalent Dressage

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Cdi Sint Truiden tweede overwinning voor Young Rider amazone Milou Dees ||

De Young Riders sloten de tweede dag van het Cdi Sint Truiden af. Voor de Young Riders stond vandaag de Individuele preof op het programma.

Net als gisteren was er vandaag een mooie overwinning voor amazone Milou Dees, zij reed vandaag Fransecso naar 74.412% wat een fractiehoger was dan de winnende score van gisteren. Na het afgroeten kwam er direct een grote lach op het gezicht van Milou, duidelijk blij met hoe haar proef gereden is. (foto)

Milou "Het was voor mij best wel even spannend dit is de derdekeer dat ik deze proef rij dus dan wil je niet verkeerd rijden, maar het ging heel fijn Ces stond er lekker aan en we konden heel fijn door de proef heen komen. Het was vandaag wel heel warm en dan weet je eigenlijk niet zo goed wat je kan verwachten. Ik zelf ben voor mijn proef en het losrijden nog even in de auto gaan zitten even de airco aan en een beetje afkoeken. Dat heeft geholpen zegt een lachende Milou".

De tweede plaats was er vandaag voor de Duitse amazone Theresa Friesdorf met haar Quotenkoenig 2 reed zij naar een fraaie score van 70.206%. Helen Erbe reed ook vandaag mee in de top van het klassement, vandaag een mooie derde plaats dit maal met Dolce Vita, 70.176%. Eerder op de dag kwam zij aan de start met Fuerst Kasper waar zij gisteren nog mee naar een tweede plaats wist te rijden, helaas mis staptje hij zich tijdens de proef waardoor er werd afgegroet.

Sascha Heijmans en Flying Dutchman ACB werden vandaag vierde met een totaal score van 68.147%. Lisa van den Heuvel en Eye Catcher werden vandaag vijfde (68.259%). Charlotte Richmond en Goliath VD Kempehoeve waren de beste Belgische combinatie, 67.353% was haar score goed voor de achste plaats.

De Young Riders hebben mogen een trainings dag, de afsluitende Küren op muziek worden aanstaande zaterdag verreden vanaf 08.30 uur.

De volledige uitslag is hier te bekijken

Milou donderdag low res

Foto© Melibre Fotografie

Bron: TopTalent Dressage overnam zonder brons vermedling is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden Nederlands podium bij de Grand Prix ||

Het was gezellig druk vanmiddag tijdens het CDI Sint Truiden, in het zonnetje rondom de wedstrijd piste werd, uiteraard met alle corona maatregelen, genoten van de Grand Prix. Even voor half vier zagen de deelnemers, grooms en trainers (bezoekers zijn niet toegestaan) Hans Peter Minderhoud en Glock's Casper de wedstrijd piste betreden.

Ondanks dat het de hele dag al warm was in Sint Truiden werden er goede proeven neergezet door de deelnemers. Hans Peter Minderhoud en Glock's Casper waren vanmiddag de beste tijdens het CDI Sint Truiden een winnende score die uit kwam op 70.804%

Lynne Maas en Eastpoint gingen lange tijd aan de leiding met een score van 69.326% de score was uiteindelijk goed voor de tweede plaats.

Marlies van Baalen die vandaag de Grand Prix rubriek opende reed met Ben Johnson naar de derde plaats haar score kwam uit op 69.239%. En hiermee dus een volledig Nederlands podium.

pricegiving low res

Laurence Roos en Fill Rouge was vandaag de beste combinatie uitkomend voor België, met 69.174% werd zij uiteindelijk vierde in de uitslag.

Simon Missiaen en Charlie werden beloond met 69.065% en werden hiermee vijfde. Denise Nekeman en Bosten STH reden naar de zesde plaats (68.348%). Domien Michiels en Intermezzo Van Het Meerdaalhof reden naar de zevende plaats en kregen een score van 67.761%

Vrijdag middag staat op 13.25 uur de Grand Prix Special op het programma en is te volgen via de livestream www.equideo.be

Volledige uitslag is hier te bekijken

hans peter minderhoud low res

Foto© Melibre Fotografie

Bron: TopTalent Dressage

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden Tom Heylen ook naar de overwinning in de Intermediare I ||

Ook vandaag tijdens de Intermediare I ging de overwinning naar Tom Heylen. Met zijn Tuschinscki afstamming El Capone was er vandaag een iets hogere score dan gisteren vandaag kwam de score uit op 74.529%.

Tom "El Capone is een heel speciaal paard voor mij het voelde gisteren en vandaag ook heel goed aan, ik kan niet anders dan heel erg tevreden zijn over mijn proeven van vandaag en gisteren."

De nummers twee en drie van de uitslag van gisteren zien we ook vandaag weer terug in de top drie. Vandaag was de Duiste amazone Andrea Timpe met Don Carismo 2 goed voor een score van 73.176% wat haar vandaag de tweede plaats opleverde.

Dominique Fillion en Frida K  zaten dicht bij de score van de nummer twee, haar score vandaag bedroeg 72.882% wat goed was voor de derde plaats in de uitslag.

Later op de dag komt de top drie nog uit in de Grand Prix die ook vandaag op het programma staat.

Saskia van Es en Italo reden vandaag naar een score van 71.235% net als gisteren was dit vandaag ook een vierde plaats.

De vijfde plaats vandaag was er voor Loranne Livens met Aragon L reed zij naar 70.853%

Volledige uitslag is hier te bekijken

Ton Heyle donderdag low res

Foto© Melibe Fotografie

Bron: TopTalent Dressage

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Daily recap part II CDI Sint Truiden 2020 ||

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)