Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Maak kans op het TTD Speldje - week 27 juli tot en met 2 augustus.'s Event

 • TopTalent Dressage Maak kans op het TTD Speldje - week 27 juli tot en met 2 augustus.
  7 jaren

  OHHHHH!! Jullie hebben het ons niet makkelijk gemaakt wat is het speldje gewild! Super leuk.
  We hebben maar lootjes gemaakt om het allemaal eerlijk te laten verlopen.

  **TROMGEROFFEL**
  De winnaar van deze actie dat je het TTD Speldje kon winnen is...... Rachelle Seijbel

  Gefeliciteerd, zou je ons een prive bericht kunnen sturen dan kunnen we het direct op de post doen.
  TTD is vanaf zaterdag 1 weekje met vakantie dus we hopen het dan nog voor deze tijd naar je te kunnen opsturen.

  Danny & Lisette

  Rachelle Seijbel super leukk !!! ben er heel blij mee !
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Lauret Brinkman Maak kans op het TTD Speldje - week 27 juli tot en met 2 augustus.
  7 jaren

  Ik ben deze week met FS Top Hero 2x op wedstrijd geweest om de puntjes op de i te zetten voor de kampioenschappen, en niet zonder resultaat! Woensdag hahdden we in de L2 204 & 206 punten en waren we 2x 1e. En zaterdag in Hardenberg waren we 1e & 2e met 200 en 197 punten en hadden we de beste punten over 2 proeven en daarmee nog een ereprijs gewonnen met mijn 5 jarige d pony! Ik hoop dat ik het TTD spoeltje win zodat het mij aankomend weekend geluk kan brengen op de Drentse Kampioenschappen!

 • Suzan Berkers Maak kans op het TTD Speldje - week 27 juli tot en met 2 augustus.
  7 jaren

  Ookal ben ik op vakantie wordt Huster doorgetraind zodat hij in vorm blijft voor de kampioenschappen, hopelijk heb ik er wat aan. Na mijn vakantie zelf nog aan de gang om de puntjes op de i te zetten en dan komt mijn laatste Outdoor Kampioenschap bij de pony's behoorlijk dicht in de buurt..

 • Stans Plaatsman Maak kans op het TTD Speldje - week 27 juli tot en met 2 augustus.
  7 jaren

  Vandaag de laatste dag van deze actie.Afgelopen week dus tweede geworden bij de nrps keuring in de rubriek bestgaand. Gelukkig had ik vandaag dan ook nog een thuiswedstrijd. Lekker relaxed als je op Texel woont, eindelijk eens geen lange reis.
  Resultaat was 2 x eerste met 190 en 203 punten. Nu L2 +16. Volgende week nationale kampioenschappen bestgaand in Lunteren, daarna Regio in Hoofddorp. Genoeg mooie locaties om een speldje te kunnen showen op mijn couture Hippique jasje.

 • Julia Vrolijken Maak kans op het TTD Speldje - week 27 juli tot en met 2 augustus.
  7 jaren

  Gisteren fijn gereden op de Gelderse kampioenschappen! Proeven met super mooie stukken erin en ook dingen die wat minder gingen. Met een 7e plaats nét geen prijs maar nét wel door naar het NK!! Onze score in de eerste proef was 64,6% (met een jury verschil van 21 punten.. bij 1 jury op de gedeelde eerste plek met bijna 69%) en in de 2e proef 61,27%. Op naar de Hippiade!

 • Simone Nije Maak kans op het TTD Speldje - week 27 juli tot en met 2 augustus.
  7 jaren

  'Als ik later groot ben, wil ik mee doen met Jumpin' de Weel!' riep ik al vanaf dat ik kon lopen ongeveer. En nu was het zo ver ! Wat een ervaring, super leuk om mee te doen ! 1e x Dressuur met Adios (2e x totaal) en 1e keer springen met mijn droompaardje ! 'sochtends was hij heel stout, bokken, tegen mn been in en racen, helaas 4 balken.. Toch nog 37 van de 56. En 'savonds ontdekte ik een nieuwe (controle) knop en moest ik pas echt gaan rijden en denken ! Wat een fijn rondje! Zelfs beetje te langzaam En daardoor 1 balkje in het progressief, maar súper fijn gereden en een 28ste plek van de 45. Handsome horse!

 • Suzan Berkers Maak kans op het TTD Speldje - week 27 juli tot en met 2 augustus.
  7 jaren

  Pony's weggebracht naar hun vakantieadresje. Ook nog even gereden daar, en wat liep hij fijn!!
  Trots op hoe voorruit we gaan, al met al heeel fijn gereden deze week. Op naar de Brabantse Kampioenschappen.
  Helaas net voor het rijden een klein ongelukje gehad in de trailer net de stang, mijn hand helaas wat gekneusd maar toch gaan rijden.
  Nu lekker uit gaan rusten op vakantie.

 • Mandy Hermans Maak kans op het TTD Speldje - week 27 juli tot en met 2 augustus.
  7 jaren

  Al bijna 2 weken aan het trainen voor a.s. Zondag! De kampioenschappen, afgelopen zaterdag de laatste wedstrijd om nog alles door te nemen en te oefenen, en wat ging die lekker! 3e en 4e plek. Helemaal happy met de laatste wedstrijdvoorbereiding. Deze week nog de puntjes op de i zetten wat betreft de uitwerking van de proef! Hard aan het werk met een super paard! Wat is het toch heerlijk om elke dag met een glimlach je paard uit de wei te halen, met een stralende glimlach op je paard te zitten en met een dikke vette smile van je paard af te komen! Helemaal verliefd op dante kadans. ❤️

  Maudi Baas veel succes voor zondag
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Suzan Berkers Maak kans op het TTD Speldje - week 27 juli tot en met 2 augustus.
  7 jaren

  Zondag de laatste priveles gehad voor we op vakantie gaan, ging niet zoals gehoopt maar we hebben nog 2 en n halve week. Helaas ga ik op vakantie dus kan ik niet meer mijn trainingen bij houden. Huster en Hepburn worden dan doorgereden maar hebben ook een beetje vakantie. Na de vakantie nog 2x priveles en dan zijn de kampioenschappen al.
  Super veel zin in, mijn laatste outdoorkampioenschappen bij de pony's en heb volgensmij nog elk jaar naar de outdoor gemogen! (nu al zenuwachtig )
  Veel succes allemaal met de wedstrijden en trainingen, nog een paar daagjes en dan geniet ik van mijn vakantie.
  Liefs

  Suzan Berkers Nog even een foto van hoe knap Huster is
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Yvette Vergeer Maak kans op het TTD Speldje - week 27 juli tot en met 2 augustus.
  7 jaren

  Zondag 26 juli hebben we gestart in Schoonhoven. We zijn 2e geworden met winst en hebben hierbij de laatste punt gehaald om M2 te gaan starten. Het mooie TTD speldje zou natuurlijk super zijn en hopelijk heel veel geluk brengen, zodra we in deze klasse gaan starten!

 • Silke Walrave Maak kans op het TTD Speldje - week 27 juli tot en met 2 augustus.
  7 jaren

  Aankomende week helaas geen wedstrijd. Maar wel afgelopen donderdag en toen hadden we een beetje een pech dag. Dus zou wel heel erg van pas komen en hopelijk geen pech dagen meer hebben!

 • Simone Nije Maak kans op het TTD Speldje - week 27 juli tot en met 2 augustus.
  7 jaren

  Afgelopen vrijdag heb ik dressuurwedstrijd gehad in Nisse; Jumpin' de Weel. Altijd super leuk! 2 hele fijne proeven gereden. Punten vielen wat tegen 182 en 189. Maar toen ik zag dat we 7e en 6e waren vd 20 en was mn dag weer helemaal goed ! Nu is een vriendin uit overijssel hier, die ik al 3 jaar niet heb kunnen zien, die super goed kan springen Z en overijssels kampioen. Dus we gaan samen Adios van de week onder handen nemen, zodat we hopelijk weer een succesvol dagje hebben met het springen donderdag bij Jumpin' de Weel ! Gister al een keer gesprongen en hij was pittig! Maar ging goed Hoop echt super dat ik het TTD speldje zou winnen, omdat ik echt trots zou zijn als ik er mee rond mocht rijden

 • Stans Plaatsman Maak kans op het TTD Speldje - week 27 juli tot en met 2 augustus.
  7 jaren

  Afgelopen weekend naar de nrps-keuring geweest in Tolbert. Daar reden we mee in de zadelrubriek bestgaande rijpony en werden tweede. Komende zondag 2 augustus hebben we een thuiswedstrijd. Dus dan ga ik onze punten opgeven om misschien een mooi TTD speldje te kunnen winnen. Er zitten er al 2 op mijn jasje.

  Stans Plaatsman Geen TTD speldjes natuurlijk, die moet er juist naast bedoel ik
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • TopTalent Dressage Maak kans op het TTD Speldje - week 27 juli tot en met 2 augustus.
  7 jaren

  We krijgen vele reacties dat er juist nu geen wedstrijden zijn! Geen probleem, deel van de week jouw trainingen of andere leuke dingen die je hebt meegemaakt.

  Suzan Berkers In die tijd ga ik ook nog op vakantie pfff
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Suzan Berkers Maak kans op het TTD Speldje - week 27 juli tot en met 2 augustus.
  7 jaren

  Flink aan het trainen voor de Brabantse Kampioenschappen en dus daarvoor geen wedstrijden gepland zodat ik me vol op de trainingen kan richten.. Hoop toch dat ik kans maak op het TTD Speldje, wie weet brengt hij wel geluk voor op de Kampioenschappen! Ik blijf sowieso mijn pagina updaten, ook super leuk om andere berichtjes van anderen te lezen

 • Maudi Baas Maak kans op het TTD Speldje - week 27 juli tot en met 2 augustus.
  7 jaren

  Geweldige actie Voor mij in deze periode helaas geen officiële wedstrijd , Ook ik bereid mij voor op het Zeeuwsekampioenschap wat er aan zit te komen. Ik start deze dag mijn twee beide pony toppers in de L1. Wel vandaag een proef gerichte training gehad met score van 205 en 209 Hopelijk doe ik met dit verslag ook mee Want het zou super leuk zijn om dit mooie speldje aan mijn kraagje te dragen. - feeling happy

  Maudi Baas Super fijne voor bereidingen gehad richting de kampioenschappen, Met nog een trainingsdagje te gaan Mijn toppers lopen echt super fijn. Heb er zoveel zin in. Wil iedereen die kampioenschappen heeft super veel succes wensen
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Rachelle Seijbel Maak kans op het TTD Speldje - week 27 juli tot en met 2 augustus.
  7 jaren

  Helaas ben ik deze week van 27 juli tot en met 2 augustus niet op wedstrijd, en kan ik dus geen verslag doen over wedstrijd. Toch hoop ik ook met dit berichtje kans te maken op het TTD speldje !

  Maudi Baas dankjewel en hopelijk heb je een fijne vakantie,
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder

Wij zijn deze aankomende week en aankomend weekend heel druk met het Flanders Dressage Event. Wij willen toch heel graag al jullie uitslagen zien die jullie de aankomende week op de wedstrijden rijden. Wordt lid van deze groep en plaats je uitslagen de aankomende week in deze groep. Als het Flanders Dressage Event is afgelopen zullen wij een winnaar gaan trekken. Heel veel succes de aankomende week. Team TTD Danny & Lisette

Categorie
General
Tijd
26 juli om 00:15 - 02 aug om 23:30
Locatie
Rijswijk
Evenement beheerders
TopTalent Dressage