Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Nynke 's vrienden

 • Esmee de Haan

  Esmee de Haan

  Vandaag de Rabobank Talentendag in Ermelo! Hopen op wat droger weer, ons best doen en ervan genieten!
 • Dominique

  Dominique

  Mooi filmpje van Do en Bolletje op het NK. Ze hebben een mooie 7e plaats behaald. m.facebook.com/…
 • Demi Uijtewaal

  Demi Uijtewaal

  Volgende week na 5 maanden weer wedstrijd met Watse, na een lange blessure tijd hoop ik dat hij nu gewoon heel blijft!
 • Chantal Leijten

  Chantal Leijten

  Na de afgelopen dagen zelf veel les gegeven te hebben was her vandaagweer eens tijd om zelf te lessen. Wat deed Wake Up goed zijn best voor de eertse keer we hebben weer veel huiswerk mee gekregen dus voldoende om te oefenen. Morgen is Union G aan de beurt eens kijken wat we daar mee kunnen doen.
 • Romi Geleijnse

  Romi Geleijnse

  Vandaag was een wat minder leuke dag.. Mijn allerbeste maatje naar zijn nieuwe baasje gebracht. Ik hoop dat jullie net zoveel plezier gaan krijgen als ik dat heb gehad van Sigrid. Af en toe ben je een pony met een gebruiksaanwijzing maar ondanks dat hebben wij de Z-dressuur behaald en daar ben ik zo trots op! We hebben veel prijzen gewonnen maar ook veel tegenslagen gehad.. Ik ga je missen maatje en 't gaat je goed.. Bedankt voor alles, het was een geweldige ponytijd.
 • Ismay van der steen

  Ismay van der steen

  NEDERLANDSKAMPIOEN IN De M² D/E!!!
 • Nynke van Haaren

  Nynke van Haaren

  Wauw, zondag met het paard Gasmonkey een tweede plaats in de Graziozocup te Beuningen behaald, wat een superfijn paard is dit, volgend seizoen lekker mee met de junioren.
 • sya van vliet

  sya van vliet

  Hoi allemaal! even een update!
  Hightje is afgelopen vrijdag geopereerd. Dit is gelukkig allemaal goed verlopen! zal jullie de bloedfoto's besparen . Het bultje dat in zijn hoofd zat is eruit gehaald en opgestuurd voor onderzoek! ik had een klein gaatje in zn gezicht verwacht.... maar niets is minder waar- ongeveer ter grootte van een mobiel zit er een luikje. Gelukkig lijkt hij nergens last van te hebben en is hij lichamelijk heel erg fit. Wel zie ik aan hem dat ie heel graag naar huis zou willen. maarja dat zit er nog even niet in. Vandaag de prop die in zijn holte zat verwijderd en dat ging iets bloeden. Gelukkig stopte dit vrij snel vanzelf weer. Woensdag of donderdag wil hij nog een endoscoop maken om te kijken of alles er van binnen goed uit ziet en niet aan het irriteren is voordat hij naar huis mag. Ik hoop dat dit snel gaat gebeuren! Gelukkig is dierenarts Teun Sterk heel erg tevreden over hem en daar houden we ons dan ook maar aan vast. Hou jullie op de hoogte!
 • Judith van Gennip

  Judith van Gennip

  Brabants kampioen DEZ1 met 70,59% Hopelijk gaat het op de Nederlandse kampioenschappen net zo goed ! Ring 5 ,09:34 uur
 • Maayke van den Brand

  Maayke van den Brand

  Zo het is eens tijd voor een up date! Damiro begint het steeds beter te doen en te snappen! De eerste selectie wedstrijden zitten er al op en ik mag niet mopperen. In Werkendam hebben we nog een oefen rondje gereden en een stuk wijzer geworden hoe ik tijdens de proef moet blijven rijden. Die wedstrijd resulteerde in 180 punten en de 2e proef een 1e plaats met 192 punten! Tijdens de eerste selectie wedstrijd was de accu leeg.. hij had al een super ronde gesprongen (1 balkje). Er ging niks echt fout en met 194 punten waren we net buiten de prijzen. Het weekend daarna zijn we weer gaan springen (selectie) en helaas een pech foutje en een ruiter fout. Morgen weer een rondje springen in Moergestel. Alweer de 3 selectie wedstrijd springen! Whis me luck!
 • Wytske Driever

  Wytske Driever

  Volgende week weer op wedstrijd in Zuid-Beijerland. Onze laatste L2 wedstrijd
 • Isa van Os

  Isa van Os

  FF 2 weekjes geen wedstrijden gereden. We hebben intussen ons M2 debuut gehad en meteen 1 winstpunt binnengesleept. Helaas reed ik in de eerste proef verkeerd en net geen winst, maar in de tweede proef 191 punten, dus daar was ik heel blij mee!
  We zijn nu dus echt M2! Haha nog 9 wisntpunten en dan mogen we Z .
  Ondertussen is mijn zusje Tamar ook begonnen met wedstrijd rijden op Chanel en ze heeft in 3 wedstrijden 8 winstpunten gereden in de B!
 • anna-sophie huisman

  anna-sophie huisman

  Hoi allemaal
  Ik heb mijn debuten gehad in l1 en z1 het was super leuk in had in de l1 203 en 192 en twee keer 1 heel blij en in de z1 had ik 216 en 208 dus weer 2 winstpunten heel blij
 • Debora Vos

  Debora Vos

  Zaterdag eindelijk weer wedstrijd (: gelukkig pakt ze alles al weer goed op !
 • Romee de Jager

  Romee de Jager

  Wooehooee!! Fries kampioen met mijn toppertje Evita in L2 we hebben de proef ruim gewonnen met 67,17%
 • Joëlle Peters

  Joëlle Peters

  Geselecteerd voor de Europese kampioenschappen in Ierland! Ontzettend veel zin in! #Millstreet
 • Quillemette Kraaikamp

  Quillemette Kraaikamp

  Hoi allemaal!! Ik zou jullie heel graag om hulp willen vragen. Ik ben uit meer dan 1000 mensen uitgekozen om met 11 andere de 'strijd' aan te gaan om een super gaaf sponsor pakket te winnen van WHIS en een les van Diederik van Silfhout! Nu moet ik aanstaande vrijdag om 24uur bij de beste 3 zitten om door te mogen naar de finale. De beste 3 zijn de kandidaten met de meeste likes op hun foto op de pagina van WHIS! Zouden jullie mij willen helpen door middel van de foto op deze link te liken? www.facebook.com/whis.nl/photos/a.500383026689724.1073741826.486677728060254/983156441745711/

  Delen mag natuurlijk altijd op facebook! Als je het niet kan vinden kan je op facebook zoeken naar de pagina van WHIS hier ben ik kandidaat nummer 10. Als je de foto van bid en mij liked op deze pagina dan stem je!

  DANK DANK DANK!!!!!
 • Britt

  Britt

  Wo t/m Zaterdag geholpen op het CHIO! Was erg leuk en leerzaam Morgen weer naar de kliniek en hopen op groenlicht..