Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Nynke 's vrienden

 • ilse verberne

  ilse verberne

  It's my birthday!!!!!!!!!!!!!
 • Iemke Bens

  Iemke Bens

  Weekendje selectie wedstrijden. Vanochtend met Dailonka in het Z1 gereden, ze was af en toe wel erg afgeleid maar geen grote fouten! Een aparte uitslag deze keer... Bij een jury eerste en bij de andere laatste, voor onderdelen waarvan ik van de ene jury 7ens kreeg, kreeg ik van de andere een 4, daar kunnen we niet veel mee... Morgen is mn andere monstertje aan de beurt, Monschau mag weer mee voor de selectie in het L1! Al veel meer bevestigd in de afgelopen weken, hopelijk komt dit er morgen ook uit. We hebben er zin in! (:
 • Willeke van der Velden

  Willeke van der Velden

  Gisteren concours gehad in Leende. Ik had super fijne gereden met een klein foutje in de middenstap. Uiteindelijk was de 1e plaats voor ons, wat gaat hij goed. Daarna nog de grote prijs van Leende gereden en dit afgesloten met een mooie 3e plaats.
 • Lisa van den Heuvel

  Lisa van den Heuvel

  Ik mag zeker niet klagen gisteren debuut z2 gehad voor mij en jurjen ! En dan meteen 2e met 63,38% en 1e met 66,10%! Lekker verder trainen en Op naar volgende week geldrop hippique
 • Kim Alting

  Kim Alting

  De trainingen gaan goed! Drafgedeeltes mogen nog wat beter en fijner, maar in de galop komt ze mooi terug op mijn zit! Morgen weer les bij dressuurstal Nijpjes! Hopelijk houden we de stijgende lijn vast tot aan het NK van over ongeveer 2 weken! Nog TTD'ers die ik daar misschien ga zien?
 • Julie Vendrig

  Julie Vendrig

  Afgelopen zondag de laatste wedstrijd voor de Limburgse kampioenschappen gehad. Ging helaas niet zoals gehoopt, eerste proef 204 pnt. en een 5e plaats. En in de tweede proef een keer fout gereden en daarna concentratie probleempjes, 193 pnt. Volgend weekend knallen op het LK en daarna over naar het M1. Net zo goed super trots op m'n paardje die ik net 1 jaartje heb en pas 5 jaartjes jong is.♡♡
 • Daphne Plaisier

  Daphne Plaisier

  Vandaag I Am The Birthday Girl! Ik heb 2 prachtige nieuwe hoofdstellen gekregen, ze zij echt super mooi. Voor Nicolai één met een lak neusriem en parelmoer diamanten frontriem en voor Anysha één met roze diamantjes in de frontriem en van heel zacht leer omdat zij zo'n gevoelige huid heeft. Binnenkort volgt een foto. Zondag met Nicolai op wedstrijd in Rotterdam morgenavond weer les van mijn instructrice Jet! Ik kijk er zo naar uit!
 • Floor Vork

  Floor Vork

  Na een lange wedstrijdpauze vandaag kringkampioenschappen gehad in Bodegraven, twee fijne proefjes gereden met zelfs een paar negens voor onder andere de appuyementen. Uiteindelijk twee keer eerste met 66% en 66.67% en Kringkampioen in de klasse Z1/Z2 D/E!!! Trots op mijn kleine krachtpatser ♡
 • Kim van Zadelhoff

  Kim van Zadelhoff

  Gister dagje Amsterdam, vandaag dagje Efteling! Super en super leuk allemaal! Alleen geen tijd voor de pony gehad. Morgenochtend maar een lekker strandritje maken ook effe lekker voor hem! En die week erna ben ik weer op stal te vinden!
 • Anne van 't Land

  Anne van 't Land

  Dit weekend in Eerbeek gestart, met Borre 4e met 190 en 192 en daarmee beste dressuurruiter van de club geworden bij de pony's! Met Promise nog een rondje BB gesprongen en daarmee 2e!
  Vandaag ook nog te horen gekregen dat ik met Borre ben afgevaardigd naar de Gelderse kampioenschappen in de L1 en Promise gaat ook mee naar het GK met het viertal! Yesyess!! Op naar de Gelderse kampioenschappen!
 • Katja Beullens

  Katja Beullens

  Dior wat ben je toch een toppertje, 2 x gewonnen vrijdag! E7 met 3% los, 69,2% en A7 gewonnen met 8% los van de 2e, 74,09%!!! Wat vind ik dit toch een heerlijk paard, nog maar voor de 5e keer op wedstrijd en zo wijs! Dikke pluim voor mijn merrie!
 • Michelle Borro

  Michelle Borro

  Sinds september deze week weer voor het eerst echt zelf gereden. Na mijn val en breuk in de rug was ik blij dat ik eindelijk weer kon rijden. Hopelijk kunnen we snel weer meer samen aan de slag en kan ik snel weer op concours.
  Dan kan ik eindelijk weer verslagen gaan posten hoe het gegaan is!
 • Veronique van der Panne

  Veronique van der Panne

  Morgen is het zover, El Marando gaat zijn eerste KNHS-Felix Juristen Cup starten in Oud Gastel !!
 • Kayleigh Engelbrecht

  Kayleigh Engelbrecht

  Ondanks de warmte is class afgelopen zondag weer erg knap geweest! 1e en 3e met 2 winst 218 & 216 en heel leuk jury commentaar gekregen! Nu even een korte pauze met de wedstrijden en extra goed trainen voor de regiokampioenschap❤️