Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Nynke 's vrienden

 • Carlijn van Oerle

  Carlijn van Oerle

  Waauuw!! Mijn laatste selectie gewonnen en kringkampioen!!! Super trots op mijn indiatje
 • Yvette Vergeer

  Yvette Vergeer

  Vandaag een lekkere spa dag voor pepper. Vanochtend vroeg al in de molen geweest. Uit m'n stage gelijk door naar stal en de paardjes in de paddock gezet want het was heerlijk weer! Daarna z'n beentjes opgeschoren en hem van top tot teen gewassen. Daarna wou ik hem in de stapmolen zetten alleen kreeg hij het voorjaar in z'n bol, waardoor hij aan het stuiteren was over het terrein heen. Haha gekke pony is het ook, zo raar zie ik hem maar weinig doen. Na 10 min aan de hand stappen was hij weer wat rustiger dus toch maar in de molen gezet. Daarna even met mama al onze spullen weer opgeruimd en vanavond gewerkt. Morgen weer trainen met Milou d'r hulp en nog even de laatste puntjes op de i zetten.
 • Tessa Huisma

  Tessa Huisma

  Zondag wedstrijd gereden.wat was het al warm maar Niveau liep fijn en was vooral de eerste proef goed actief.Alleen het halthouden en achterwaarts ging de mist in want er lage hele enge planken naast de bak dus daar een 2 voor maar toch mooi 67,5%.
  Gister en vandaag om half 6 uit bed en naar stal om om 7 uur op Niveau te zitten.Gister was hij boos want hij wilde naar de wei en niet luisteren naar mij.Maar vandaag ging het goed en heerlijk gereden daarna niveau in bad gedaan en nu staat hij lekker in de wei.
 • Anouk Staadegaard

  Anouk Staadegaard

  Wauw! Gister de Gelderse kampioenschappen gereden en ondanks wat verbeter puntjes, 5e geworden van de 24 met 66,67%! Daarom ereronde mogen rijden en wat was hij braaf!!
 • Pamela Verbeeck

  Pamela Verbeeck

  Don Amigo heeft weer flink zijn best gedaan vandaag: 1ste plaats met 69,545% en 2de met 68.788%!! Hij is ook geweldig braaf geweest tijdens het inrijden en dat vind ik echt geweldig. Veel dank aan alle supporters die vandaag weer aanwezig waren en mijn super voorlezer Melissa Lauwers niet vergeten natuurlijk! Waar ben je als ruiter zonder deze helpende hand achter de schermen?? De steun en hulp die uit alle kleine hoekjes komt is natuurlijk steeds welkom, op wel niveau je ook moet rijden!
 • senna evers

  senna evers

  van weekend nog hms mitchell en vsl make it happen gestart z2 en z1 een 2 de en 3de plaats
 • Rianne Ashley Ubels

  Rianne Ashley Ubels

  Gisteren in Genemuiden gestart! zo leuk om daar te starten !! Even goed van de C-pony's 1 en van de 40 d-pony's 16e in de Z2 vandaag demonstratie gegeven in hippolythushoef was echt zo leuk om te doen morgen wedstrijd in benningbroek met brain! volgende week staphorst zin in met me kleine grijze mini muis!
 • Veerle van Noord

  Veerle van Noord

  Gisteren een super leerzame eerste belofte training gehad van Jolanda Bevelander! Yero liep erg fijn en de travers gingen best goed! Het kostte hem wel erg veel moeite en kracht maar daar wordt hij alleen maar sterker van
 • Sem Stiemer

  Sem Stiemer

  Gister al smiddags met mama mee naar stal. Haar geholpen met het rijden van wedg, dag ging erg goed. Daarna Pep gezadeld en met hem had ik weer les. We hadden al aardig losgereden, alleen was m'n instructrice te laat, omdat ze in de file stond. Ben toen met Pep maar gaan stappen, maar toen ze er eenmaal was had Pep niet zoveel zin meer. Ook weer een goede oefening. Gelukkig kreeg ik hem er weer best snel uit en hebben we zelfs nog even de proef door kunnen rijden, die erg goed ging. Vandaag een rustige dag voor Pep en hem alleen even aan de longe laten lopen en zondag hebben we weer wedstrijd!
 • Gioia van den Corput

  Gioia van den Corput

  Weer super trots op Unique Sogno! Vandaag een 3e plaats bij de subtop junioren wedstrijd in Vragender! Al veel verbetering maar jammer van 1 wissel anders zou ik me eerste B-kader score hebben.. Toch super tevreden met 64,86%!!
 • sharissa visser

  sharissa visser

  Wauw wat ben ik onwijs trots op bailey. Zondag hadden we ons wedstrijd debuut. Ze was zoooooo braaf had ik echt nooit verwacht. Ook omdat ze super hengstig was. Ben zo onwijs trots op der. Maandag had ze der wel verdiende dagje vrij. En vandaag ondanks de warmte weer heerlijk getraind. Zoo trots op bailey
 • Ayleen Min

  Ayleen Min

  Gister naar Roosendaal afgereisd om stalgenootje Britt aan te moedigen en te filmen. m.youtube.com/…