Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


 • TopTalent Dressage deelde een foto in Win het TTD speldje weekend 6 en 7 juni
  7 jaren

  Super dat jullie zo massaal hebben meegedaan aan de actie "Win het TTD Speldje".
  Er kan er maar 1 de winnaar zijn en dat is....Rowi Pille. Gefeliciteerd Rowi, als je ons een privé bericht kan sturen met de adres gegevens dan sturen we je het speldje zo snel mogelijk naar je toe.

  Groetjes,
  Danny & Lisette

  Rowi Pille Super bedankt TTD, Lisette en Danny!! Echt super gaaf. Ik zal deze met trots dragen! Het berichtje zal ik sturen.
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Rowi Pille Win het TTD speldje weekend 6 en 7 juni
  7 jaren

  Is er al bekend gemaakt wie het speldje heeft gewonnen? Of heb ik het in mijn berichten gemist.

  Inge Nieuwenhuis Nee hoor Rowi, je hebt het speldje gewoon gewonnen! Super leuk voor je! Je houdt je profiel ook altijd zo goed bij! Jij hebt dat speldje echt verdiend! Super leuk voor je, je gaat er vast de show mee stelen!
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • TopTalent Dressage Win het TTD speldje weekend 6 en 7 juni
  7 jaren

  We gaan donderdag een winnaar bekend maken dus je hebt alleen vandaag en morgen nog om de uitslagen van het wedstrijd weekend hier te delen....

  Simone Nije Word nu toch wel heeel spannend !!
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Maudi Baas deelde een foto in Win het TTD speldje weekend 6 en 7 juni
  7 jaren

  Voor mij afgelopen weekend helaas geen wedstrijd Wel na een weekje wat minder getraind te hebben vanwege inenten van mijn Goude topper. Voor de verandering heb ik aan mijn eigen conditie gewerkt Ook een soort van wedstrijd ik heb de avond vierdaagse gelopen Verder druk voor de school want de toets week komt er aan, En natuurlijk wil ik graag goede cijfers blijven halen, Jammer dat ze op de Havo zo veel huiswerk geven hihihi anders nog meer tijd voor mijn goude topper. Maar a.s zaterdag ga ik weer met haar op pad ik zeg genieten.

 • Janine Notenboom deelde 2 fotos in Win het TTD speldje weekend 6 en 7 juni
  7 jaren

  DIKKE PECH
  HOPELIJK KAN TTD MIJ NOG OPVROLIJKEN?!

  Afgelopen zondag mee gereden voor het Nederlands Kampioenschap ( AVS ) in Houten.
  Alles liep op rolletjes. Kas Valdes voelde fijn aan tijdens het losrijden. Vol vertrouwen de ring in om ons te bewijzen.
  Ik geloof dat ik het ergste heb meegemaakt wat een amazone/ruiter kan meemaken!
  Hij mankeert nooit wat maar helaas kon ik mijn proef niet afrijden, Kas Valdes liep onregelmatig.

  Arm paard vandaag lekker op het land gestaan en voorlopig even op rust.
  Ostheopaat komt z.s.m langs om hem weer lekker los te maken.

  Hopelijk valt het allemaal mee en kunnen we weer snel aan de bak!

  Gelukkig nog wel wat mooie foto's van het losrijden

  Janine Notenboom Vandaag was er niks te zien toen hij op t land liep. Aan de ene kant blij om maar aan de andere kant toch wel eng! Lisette Born hopelijk niks ernstigs nee!
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Tess Visser Win het TTD speldje weekend 6 en 7 juni
  7 jaren

  Voor de zekerheid hier nog een keertje omdat ik het alleen op mijn eigen profiel had gezet. Dit weekend voor de tweede x m1 gestart met Golden Dancer. Ondanks alleen vrijdag getraind te hebben door dat hij niet goed liep toch zaterdag gestart. Dancer liep super. Dit resulteerde op 2 1e plekken met 200 en 203 punten! Supertrots op mn ventje en Dancers volle zusje Heaven Star, die gereden wordt door mijn zusje, won beide proeven in het B met 193 en 199. Ik hoop echt heel erg dat ik het speldje win! Ik wil ze sparen zonder ze te kopen, maar helaas tot nu toe geen een keer een speldje gekregen. Ik zou vereerd zijn als mijn eerste speldje van TTD is en hij past perfect bij onze outfit!

 • Julia Vrolijken Win het TTD speldje weekend 6 en 7 juni
  7 jaren

  Ik vind het TTD speldje super gaaf en ik hoop hem te winnen!
  Ik had mn uitslag net op mijn eigen profiel gezet, maar ik doe het voor de zekerheid hier nog een keertje
  Zaterdag ben ik met King naar Kootwijk geweest. We hebben de eerste proef gewonnen in de Z1 met 65,9%. De 2e proef ging voor mijn gevoel veel beter maar daar reden we naar een 4e plek samen met 3 anderen. Daarin hadden we 65,3%!
  Weer lekker verder trainen en nog meer verbeteren voor de 2e selectie wedstrijd van de kring vrijdag.

 • kim noordijk Win het TTD speldje weekend 6 en 7 juni
  7 jaren

  Zaterdag kringkampioenschappen gehad met Viva la Bam en Ico in het Z2 !!
  In de eerste proef met viv 64,81% en met ico 69,23% In de tweede proef met viv 65,37% en met ico 71,71% bij 1 jury zelfs 77% !! met ico 2x eerste en viv 2x tweede !! s' middags gehuldigd met viv omdat ik vorig jaar NL Kampioen was geworden en als demonstratie mijn kür gereden ging super goed. Ook s' middags met ico kür gereden, maar dan met jury. Dit was het eerste keer dat ico een kür moest lopen en hij deed het fantastisch en kreeg een geweldige score van 82% met als commentaar van de jury jullie zijn een voorbeeld voor andere !!! Mijn weekend kan niet meer stuk - feeling happy

 • Aurelie Klopper Win het TTD speldje weekend 6 en 7 juni
  7 jaren

  Vandaag na een tijdje niet starten heb ik weer gestart met glow en dino.
  Dino liep al veel beter al de vorige x maar nog niet goed genoeg voor een punt. Glow weer M2 gestart. Hij was super braaf en deed super goed z'n best. De 1e proef 193 & 2e proef 186 met een 9 voor mijn uitgestrekte stap en een 8 voor m'n middendraf!! Nu weer lekker doortrainen!

 • Rowi Pille Win het TTD speldje weekend 6 en 7 juni
  7 jaren

  Ik weet niet of het mag maar ik heb vandaag een springwedstrijd gesprongen. Helaas was er geen Z dressuur mogelijk vandaag dus een officieel B parcours gesprongen met Mistral. Eerste parcours tweede en tweede parcours eerste. Ook nog beste van de pony's CDE van de dag geworden en een gave deken gewonnen. En drie winstpunten. En dat voor de allereerste keer echt springen!

 • Céline Du Burck deelde een foto in Win het TTD speldje weekend 6 en 7 juni
  7 jaren

  Vandaag heb ik weer op de knappe umbro gereden in west maas. Met het inrijden was hij erg bang voor de anderen paarden (gelukkig waren er nu geen treinen) Maar gelukkig heb ik erg fijn de proef kunnen rijden. We zijn terecht 2x derde gewonnen met 203 punten en 189 punten. Ik ben zo trots op um. Het speldje zou heel erg leuk op me jasje staan want ik ben gek op leuke speldjes

 • Brenda de Leeuw Win het TTD speldje weekend 6 en 7 juni
  7 jaren

  Vandaag super gereden met mijn knappe DCM Zz-Top voor de 3e x Grand Prix gestart , ditmaal onderling maar dit mag de pret niet drukken . Wederom weer stukken verbeterd en wat kleine storingen kunnen vermijden en de proef ditmaal geheel foutloos gereden maar toch nog kleine verbeter puntjes !!! Maar toch een 1e plaats met 61,5% score !!!

 • Jeannou Domenie deelde een foto in Win het TTD speldje weekend 6 en 7 juni
  7 jaren

  Wow wat een gave actie van jullie!!
  Ik ben zaterdag met mijn toppertje Jackson wedstrijd geweest in oude-tonge. En heb nog nooit zo lekker gereden in de klasse M2. Ik was 1e met 190 punten en 2e met 180 punten ik ben hier erg blij mee!! Nog 2 puntjes te gaan voor de klasse Z. Ik zou heel graag het TTD speldje willen winnen omdat hij prachtig zou staan om mijn jasje

 • chelsey van 't zelfde Win het TTD speldje weekend 6 en 7 juni
  7 jaren

  Gister kringkampioenschap gereden in spijk toch nog 191 punten weten te halen met knappe silver ! Nog 1 puntje dan naar het l zou super graag het speldje winnen zou super staan op me jasje !

 • TopTalent Dressage Win het TTD speldje weekend 6 en 7 juni
  7 jaren

  Vergeet niet je uitslagen te posten...!
  Het is een prachtig zomers weekend waar weer vele wedstrijden worden verreden. Heb jij dit weekend wedstrijd? Like deze groep en deel je uitslag. We gaan de aankomende week onder alle deelnemers het TTD speldje verloten.

  Leuk

 • Anouk Werther Win het TTD speldje weekend 6 en 7 juni
  7 jaren

  Gisteren de kringkampioenschappen gehad in Spijk. Met losrijden was Just In Time iets te heet. Maar in de ring werd hij super!! 2x 1e met 193 en 194 punten, we zijn door naar het L2! En daarna hoorden we nog dat ik kringkampioen was geworden super trots op Justi!!! En dat speldje zou super staan bij ons!

 • Rachelle Seijbel Win het TTD speldje weekend 6 en 7 juni
  7 jaren

  Helaas heb ik geen wedstrijd gereden dit weekend, omdat we nog hard aan het trainen zijn voor ons debuut ! Het zou heel leuk zijn om dan het speldje te dragen die vast ook super staat op mn nieuwe rijjas die ik over enkele weken in handen mag nemen.

 • Sem Stiemer Win het TTD speldje weekend 6 en 7 juni
  7 jaren

  Vandaag gestart op de regioselectie wedstrijd in Werkhoven en in de tweede proef 1e geworden. Heel blij mee. Het was een zonnige dag en Umbra en ik waren goed ontspannen en gefocused.
  Ik vind dit een hele leuke actie omdat ik dol ben op pinnetjes. Ik heb er nog maar twee omdat ik met mezelf heb afgesproken dat ik ze niet mag kopen, maar alleen mag winnen.
  Dus het zou werkelijk te gek zijn!

 • Simone Nije Win het TTD speldje weekend 6 en 7 juni
  7 jaren

  Weeral zo'n leuke actie ! Vandaag ben ik sinds een half jaar ongeveer weer op springwedstrijd gegaan. Ondanks dat hij weer 2x helemaal in paniek raakte in de trailer en allemaal schaafwonden opliep.. Toch heel fijn gereden! BB een weigering door te kort bochtje, en B een balk (die ik niet eens heb horen vallen hihi) maar toch mooie stijlpunten !!

Het is een prachtig zomers weekend waar weer vele wedstrijden worden verreden. Heb jij dit weekend wedstrijd? Like deze groep en deel je uitslag. We gaan de aankomende week onder alle deelnemers het TTD speldje verloten.

Categorie
Internet
Aangemaakt
zaterdag 06 juni 2015
Beheerders
TopTalent Dressage
 • Er zijn nog geen bulletins
 • Nog geen topics toegevoegd. Voeg er nu eentje toe.