Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Roxanne Hermans

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1993-09-24
 • Over mijn

  Mijn naam is Roxanne Hermans. Mijn dagelijkse bezigheid is vooral : Paarden! Trainen, mesten, lesgeven .. noem maar op! Ik heb veel ervaring op mogen doen bij grote stallen zoals Inge Coenen en Jenny Schreven!
 • Klasse

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
donderdag 25 juli 2013 21:34
Laatst online
7 jaren
 • Roxanne Hermans

  Een jaar geleden dat ik iets heb gepost... #Oeps! Miss Awinsky is in het voorjaar verkocht, ik kreeg de kans om mijn eigen paard te kopen! Guilio, een 4jarige Bojengel X Jazz! Hij moet nog ontzettend veel leren, maar toch heeft hij al zijn eerste winstpuntjes gehaald! Afgelopen voorjaar was tevens een hele moeilijke tijd... Op 17 maart 2015 heb ik afscheid moeten nemen van mijn Mister Strawinsky .. Wat een verdriet was dat en blijft dat nog steeds! Hij kon door zijn blessures niet meer genieten van zijn pensioen bij mij op stal, dus heb ik de meest moeilijkste beslissing ooit moeten maken om hem in te laten slapen... Wat doet zoiets pijn! Je allerbeste vriend vasthouden tot het laatst en vervolgens zelf naar zijn laatste plek gebracht! Hij heeft zoveel voor mij betekend die tijd dat ik hem heb kunnen rijden.. Ik hoop dat ik met Guilio toch weer op hetzelfde pad terecht ga komen als het pad dat ik met Mister Strawinsky bereed...

 • Roxanne Hermans

  Ontzwttwnd veel complimenten dat ik mijn paard er super aan heb staan en we zo vooruit zijn gegaan, eindig je dan op de 7e plaats met 189punten... Beetje zuur. Al dacht ik daar niet alleen zo over. Het is zo jammer dat je een proefje moet rijden wat de jury graag ziet ipv een proef rijden en daarbij het maximale van je paard eruit halen.. : )

 • Roxanne Hermans

  Al veel te lang niets meer geplaatst. Gewoonweg te druk met ons huisje, de paarden natuurlijk en met alles eromheen. Inmiddels kan ik nog maar 2 selecties starten. Dw punten heb ik al bij elkaar. Jammer eigenlijk, ik mag zelf kiezen wat ik start. Maar de galop moet meer bevestigd zijn! Vanavond weer lekker trainen i het donker en dan hoop ik dat ik toch snel de loterij ga winnen

 • Roxanne Hermans

  Ondertussen zijn we in 2 maandjes tijd L1 + 17 winstpunten, het gaat als een speer! Aankomend weekend beginnen de selecties voor mij!

 • Roxanne Hermans

  Afgelopen weken 4 x op wedstrijd geweest.. In Venray wonnen we beide proeven met 5 winstpunten.. In Haaksbergen gingen we met 5 winstpunten maar huis.. Gisteren in Blerick wonnen we een proef en in de ander werden we tweede met alweer 3 winstpunten.. Teller al inmiddels op 17.. Woeps!!

 • Roxanne Hermans

  Lekker overnacht in ons hotel, paard staat super! Gister nog buiten mogen staan! Vandaag begint de Zilveren Ster in Haaksbergen tot zodag! Zin in!

 • Roxanne Hermans

  Wow wat een top dag! Knappe vos wint beide proeven vandaag tijdens haar 2e wedstrijd! We hadden maarliefst 213 en 207 punten! Wat was ik trots!! #L1 #MissAwinsky

 • Roxanne Hermans

  Helemaal onverwachts.. Maar we zijn door bij de MacRiderCup 2014!!!

 • Roxanne Hermans

  Vandaag meegereden in het kampioenen defile voorafgaande de Polo-Wedstrijd in Weert! Met mijn Bixie ruiters! De jeugd heeft de toekomst! Ons motto. Mijn vosje Miss Awinsky voor het eerst meegenomen, liet zich goed zien en was lekker fris! We begonnen met het Defile met allemaal amazones en ruiters wat Kampioenstitels op hun naam hebben staan. Vervolgens werd elke amazone/ruiter naar voren gehaald en kreeg je de gelegenheid om fijn rond te rijden en tevens werd je dan gehuldigd voor al je successen! Ik ben trots op mijn Bixie-kids! We wonnen de dagprijs en hebben daarmee een les van Jenny Schreven gewonnen. Ik ken Jenny al langer, ze geeft fijn en duidelijk les! Tevens reizen we woensdag af naar Baarlo. Op Springstal Hendrix hebben mijn Bixie leerlingen een Spring clinic van Tim Hendrix! Vervolgens hebben ze een week later een dressuur clinic van Inge Coenen. Mijn trainster waar ik 7 jaar heb getraind en 7 jaar altijd op stal ben gekomen. Hartstikke gezellig. Al mijn successen zijn aan haar te danken, het is dan ook leuk dat 'mijn' kids daar een les krijgen! Al met al een TOP weekend! Maar wel hartstikke druk!

  Anouk Verstappen Super!! Het is dan wel druk maar je krijgt er wel iets heel moois voor terug!
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Roxanne Hermans

  Al lang niets meer geplaatst! Erg druk gehad met alleen maar leuke dingen... Het vosje begint goed te gaan en de controle komt er steeds meer, al is het wel een merrie! Maar wel eentje waar je aan kunt rijden! Super fijn en leergierig.. Beginselen van het wijken erop en de galop bevestigd! Blij mee. En Strawinsky, die staat lekker inde wei

 • Roxanne Hermans

  Al een poos niks meer geplaatst! Mr Strawinsky geniet nog van zijn welverdiende vakantie, Miss Awinsky inmiddels flink aan het werk, nog even doorknutselen en dan kijken wat ik met haar ga starten, Fijn als je dubbel Z bent geweest .. Huisje bijna in orde! Waakhondje erbij! Nu lekker genieten van alles wat er op ons pad is gekomen en binnenkort snel weer op wedstrijd! Aankomend weekend naar Stramproy rondje springen met Ultramar ( v. Germus R ) & Thuur.. Ben benieuwd!

 • Nynke is vrienden met Roxanne Hermans
 • Roxanne Hermans

  Vanochtend al vroeg les gehad met Miss. Awinsky! Was even zweten aangezien het ineens snik heet was .. Maar ze deed het super!

 • Roxanne Hermans

  Vanmorgen vroeg de paardjes getraind! Gingen beide erg lekker.. Bijna klaar voor dit weekeinde, gaan we weer een gokje wagen in het Z1! Thuis gisteren en vandaag weer hele mooie vliegende wissels, super blij mee! Tevreden voor nu... Nu het jonkie nog, blijft grappig als je weinig stuur hebt!

 • Roxanne Hermans

  De paardjes weer lekker aan het lopen! Weer wat ingeschreven, Miss Awinsku moet nog wat korter en sneller worden, dan kan ze ook mee! Leuk zo'n jong paard erbij! #HeelBlijMee!! Vandaag ook echte goede vliegende wissels met Mr. Strawinsky en een beginnende pirouette!

 • Roxanne Hermans

  Zojuist mijn nieuwe topper gearriveerd. Deze rijd i voorlopig alleen thuis voor haar eigenaren en hopelijk snel mee op wedstrijd! Een sport merrie van D-day. Leuk paard, maar kent nog niet heel veel! Goed zadelmak en heel gemakkelijk in de omgang. Mr. Strawinsky loopt ook weer erg lekker! #BlijMee

 • Roxanne Hermans

  Nou de Almelose Ruiterdagen niet zoals geplant! De 2e dag Strawinsky niet fit en direct besloten om naar huis te gaan! Nog even genoten van mijn laatste vrije dagen en nu alleen maar heel veel leuke dingen op de planning! #Huisje #Boompje #Beestje Wij gaan samenwonen! Super blij mee en na 5 jaar nog steeds gelukkig samen!

  TopTalent Dressage Gefeliciteerd!
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Roxanne Hermans

  Langzaamaan krijgt alles vorm en rijden we zondag rond 2u aan! Twee topsponsoren hebben ervoor gezorgd dat Mr. Strawinsky onwijs veilig en fijn kan reizen en ik fijn met hem mee kan reizen en hem in de gaten kan houden via de camera! De caravan is vandaag al voor een gedeelte ingericht en morgen zorgen we voor de rest! Ik heb er al onwijs veel zin in, alleen ga ik morgen eerst mijn leerlingen begeleiden op hun wedstrijd in Horst!

 • Roxanne Hermans

  Na lange tijd weer een post vanuit het enorm regenachtige Limburg! Afgelopen weken pieken en dalen gehad en heel veel moeten werken. Paardrijden daardoor op Nr 2 gekomen! Nu kan ii me volledig gaan richten op Almelo en daar hebben we KEI VEEL zin in!!

 • Roxanne Hermans

  Lesklantjes gister meer dan goed gereden. Kei trots was ik op ze! Zenuwen vallen bijna van het gezicht af, dus nog wat werk aan de winkel. Maar het is zo fijn als een 9 jarig meisje naar je toe komt uit de Bixie proef en verteld dat ze je hulp zo fijn vond, omdat de pony er niet tussenuit was gegaan. Word je blij van! Zelf weer in conditie en morgen een oefenrondje Hilvarenbeek! Lekker genieten.. Nog 3,5 week tot De Almelose Ruiterdagen!