Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

Verjaardagen

 


 • Nynke is vrienden met Kathleen van Winden
 • Kathleen van Winden

  Een met paarden gevulde dag vandaag. Top smid Pieter Buys is langs geweest om de paarden van nieuwe ijzers te voorzien, dus ze staan er allemaal weer keurig op. Na een low impact training met Roc nog lekker op avontuur geweest in het bos en onder een mooie avondzon voor het eerst met een nieuw projectje gewerkt. Jonge paarden blijven toch enorm boeien en het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik vind het dan ook super leuk om de jonge ruin Fox te mogen beleren. Vandaag ging hij heel goed in de cirkel, ben dan ook erg benieuwd hoe hij zich gaat ontwikkelen.

 • Kathleen van Winden

  Super fijne wedstrijd dag gehad op de Oud-Beijerlandse Dressuurdagen 2014! Met 217 en 213 de laatste punten bij elkaar gereden om de overstap naar het ZZ zwaar te mogen maken, yeah! 's avonds bij de kür op muziek genoten van onze rit, heerlijk zo'n paard dat altijd blijft lopen voor je! Uiteindelijk 2e in de kür! Nu trainen voor het ZZ zwaar, Subtop here we come!!

  Lisette Born Jammer dat we je niet gezien hebben. Maar gefeliciteerd
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Kathleen van Winden

  Niet fijn gereden met Roc tijdens de ZZ licht kring kampioenschappen, maar toch 2x 210 en met die punten ben ik erg blij! We staan 1e reserve, nu verder oefenen voor én een fijn gevoel én goede punten. Efeera deed het heel fijn in het L2. Gisteren zaten de punten mee, vandaag vielen ze wat tegen, zo blijft het een beetje in balans zullen we maar zeggen. Gelukkig nog wel door naar de regio kampioenschappen, dus daar gaan we ons nu op richten! 9 februari zijn we van de partij op de Zuid-Hollandse kampioenschappen op Manege Chardon in Den Hoorn!

 • Kathleen van Winden

  Heel veel zin in de kringfinale aankomend weekend. Efeera staat er goed voor in het L2, dus zondag rijden voor wat we waard zijn en hopelijk scoren we een ticket voor de regio! Roc mag morgen avond mee in het ZZ licht voor de ervaring. Weer een weekend vol paardensport!

 • Kathleen van Winden

  Heel veel zin in de kringfinale aankomend weekend. Efeera staat er goed voor in het L2, dus zondag rijden voor wat we waard zijn en hopelijk een ticket voor de regio! Roc mag morgen avond mee in het ZZ licht voor de ervaring. Weer een weekend voor paardensport!

 • Kathleen van Winden

  Wauw! Wat een ontzettend gaaf gevoel heb ik overgehouden aan de clinic op Manege Filip Dros! Samen met Jules Jansen, Suzanne Heemskerk en Filip Dros een leerzame clinic neergezet. De paarden gingen fijn en het publiek was leuk, alles klopte! Met Eef lieten we een stukje basiswerk en opleiden van jonge paarden zien. Eef heeft zich super gedragen en deed onwijs haar best, een groot deel van de clinic zonder beugels gereden om de onafhankelijke zit te demonstreren, met applaus en al! Wat een wereldpaard, zo blij met haar! De interactie met het publiek en de ervaren leermeester Filip was echt super, zeker voor herhaling vatbaar!

 • Kathleen van Winden

  Eef doet het super! Vorig weekend liep ze tweemaal 201 en twee keer een 1e plaats, en deze zaterdag reed ik haar tijdens een leerzame demonstratie over het opleiden van jonge paarden op Manege de Mustang. Wat een fijne 4 jarige! Op naar de selecties!

 • Kathleen van Winden

  Best heel lekker gereden vandaag tijdens onze tweede keer L2. Een beetje jammer was wel dat Eefke Zonderland gisteren een achterwaartse salto probeerde te maken toen ze tussen twee touwen in de gang stond. Naast twee geschaafde hakken heeft ze gelukkig niets aan over gehouden. 1e proef ging best fijn op wat rommeltjes na mede omdat de gesp van de teugel in haar knotjes verstrikt zat (handig is anders) maar de tweede ging zo fijn! Uiteindelijk 3e en 1e, maar met een punten waar mijn broek echt vanaf zakte, laag gepunt en demotiverend onderbouwd, heel jammer! In de 2e proef nog een puntje binnen weten te slepen, maar het was niet van harte bij deze jury! Snel maar weer vergeten en focussen op volgende week.

 • Kathleen van Winden

  Deze week gestart met de ORUN instructie opleiding niveau 4 van de KNHS onder begeleiding van Ton de Kok en Bart Bax. De eerste dag was gelijk erg leerzaam en Roco en ik hebben gelijk een huiswerk meegekregen, dat motiveert!

 • x x is vrienden met Kathleen van Winden