Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Ilse van de Veerdonk

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1990-12-11
 • Over mijn

  Momenteel rijd ik twee 5 jarige ruinen. Enjoy (Westpoint x Ferro) en Edmonton (Diamant de Semilly x Phoenix).
  Voorheen heb ik diverse paarden gereden, met als uitschieter mijn topper Wodan, wie in april 2013 naar Amerika is verkocht. Met hem heb ik tot het ZZ licht gekomen:-)
  Daarnaast ben ik sinds juli 2013 afgestudeerd als Fysiotherapeute en werk ik bij FysioRosmalen in Rosmalen. In september 2014 start ik met mijn master tot Kinderfysiotherapeut. In de toekomst zou ik ook nog graag Dier/Paardenfysiotherapie gaan doen.
  Als 'bijbaan' heb ik veel contact met een Amerikaanse trainster/ruiter en voor haar ben ik regelmatig op zoek naar goede dressuurpaarden onder de 10 jaar en ruinen. Dus mocht je iets weten dan hoor ik het graag!
 • Klasse

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
maandag 19 augustus 2013 22:23
Laatst online
8 jaren
 • Paul Spierenburg Ilse van de Veerdonk
  8 jaren

  Gefeliciteerd

 • Ilse van de Veerdonk

  Hallo allemaal, Ik ben voor Amerika opzoek naar KWPN of NRPS paarden met een leeftijd van 5 tot 10 jaar. Prijs onder de 10.000. Geslacht Ruin. Springen van de vliegende wissel is een pre, niet noodzakelijk. Paarden moeten vooral heel braaf zijn! Stuur maar een berichtje als je een paard hebt of weet. Liefst omgeving Noord-Brabant/(zuid) Gelderland

 • Ilse van de Veerdonk

  Ik post niet zo vaak, maar dit is toch zeker de moeite waard! Afgelopen zondag is Edmonton voor de tweede keer mee op wedstrijd geweest. We reden twee proeven in de klasse B (en dit waren ook gelijk de laatste twee). We wonnen beide proeven maar liefst 69.33% (208 punten)! Want ben ik trots op mijn GVR :-D

 • Ilse van de Veerdonk

  Afgelopen weekend Stal van de Sande Dressuur Talent gereden. Het was echt een top wedstrijd! EN we zijn vereerd met een bezoekje van Team TTD :-D

 • Ilse van de Veerdonk

  Gisteren met Enjoy op wedstrijd geweest in Velddriel. Had helemaal geen fijn gevoel na de proeven, maar toch 189 en 192 punten. Was een meevaller. Maar het blijft erg jammer dat Edmonton zich niet laat laden in de trailer. Wil graag op wedstrijd knallen met m'n toppers!!

  TopTalent Dressage Dat is idd heel vervelend, hebben jullie wel eens gedacht aan hulp van professionals bij laden op de trailer?
  8 jaren Bewerk Verwijder