Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

Verjaardagen

 


cover photo

Tessa de Vries

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1990-12-15
 • Over mijn

  OP 7 jarige leeftijd ben ik begonnen met paardrijden op een manege. Toen ik 12 jaar was kreeg ik mijn eerste paardje. Komiek een E-pony van 7 jaar waar nog weinig mee gedaan was. Na een jaar vertrouwen winnen en trainen begonnen in de B. Na een jaar!!! mijn eerste wp. Maar toen ging het snel en werden we uiteindelijk ZZ-L en M springen.
  Toen kwam Rambo, 1.80 hoog en heel stoer. Hij werd uitgebracht in het M springen en dat liep niet echt lekker dus eerst dressuurmatig aan de gang gegaan. En dat kon hij!! Van de B tot in het ZZ-L en toen ook nog Z-springen. Wat een topper was dat.
  Toch met moeite afscheid genomen om te kijken voor een (hopelijk) dressuurtopper. Mijn wensen; niet zo groot, zwart en een jaar of 6. Veel paarden gezien en waar werd ik op slag verliefd op?
  Emanuel, net 3 jaar, bijna 1.80 groot en een vos!!
  Dat had ik nooit verwacht maar ik zag hem en dacht; ECHT WEL.
  We zijn rustig aan begonnen, wat B(hc) wedstrijden gereden om te wennen en 1 april konden we officieel gaan beginnen. Nu een aantal wedstrijden gereden en 17 punten, dus tijd voor de overstap naar het L2.
  Ik had niet gedacht na Rambo nog zo een superkarakter paard te vinden maar ja hoor, dat is hij Echt Wel.
 • Klasse

Onderwijs

Lid sinds
woensdag 11 september 2013 11:31
Laatst online
7 jaren
 • Tessa de Vries

  Gisteren heel lekker gereden met Cedric Lie. Dacht onze beste proefjes tot nu toe. Jammer genoeg vond de jury het minder, 2x net geen winst. Op naar de volgende keer dan maar.

  Rowi Pille Helaas, de volgende keer komen vast de puntjes ook weer.
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Tessa de Vries

  Morgen met Cedric Lie naar de kring in Nieuw Vennep. En 7 februari met Fleur een B proefje op de onderlinge wedstrijd. Net een maandje onder zadel en ik denk dat ze het best goed gaat doen. Had ik nooit gedacht, starten op een Irish Cob, haha.

 • Tessa de Vries

  Zondagmorgen zusje Minoek met Zorro kampioenschap in Aalsmeer. Zondagmiddag ga ik met Cedric Lie naar de kampioenschap in Nieuw Vennep. Druk dagje dus.

  Tessa de Vries Dank je wel
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Tessa de Vries

  Kringwedstrijd vandaag afgelast en naar volgende week verplaatst vanwege de harde wind. Nu moeders in de stress, ik volgende week met Cedric starten in Nieuw Vennep en mijn zusje Minoek met Zorro in Aalsmeer. We wachten nu maar even de starttijden af.

  Rowi Pille Dan moet je moeder zich delen, dat wordt wel moeilijk. :-()
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Tessa de Vries

  Vandaag toch niet op wedstrijd geweest. Eigenaar van Cedric Lie is gister iets te vroeg vader geworden van een gezonde dochter en om dan de volgende dag meteen weg te zijn.......
  Maar vandaag wel op Fleur gereden voor het eerst,vwat was ze braaf!!!

 • Tessa de Vries

  Zondag op pad met Cedric Lie, we gaan starten in Haarlem. Echt Wel is het stappen momenteel een beetje beu dus ik word best getest op mijn blijven zitten, hahaha.
  Fleur doet braaf haar best, nu al rondgestapt met zadel en bungelend beugels terwijl ik over haar heen hang. Een dezer dagen maar eens gaan zitten.

  Rowi Pille Spannend!
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Paul Spierenburg Tessa de Vries
  8 jaren

  Gefeliciteerd

 • Tessa de Vries

  Vandaag met Cedric weer gestart. 188, 185 punten en een tweede plaats. Nu L2 startgerechtigd maar nog even doortrainen. En vandaag op Fleur gehangen met zadel!! En weer heel braaf.

  Rowi Pille Gefeliciteerd met je punten. Top dat je nu L2 mag starten!! En wat leuk dat Fleur zo braaf is.
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Tessa de Vries

  Ooohhh, ik wil terug, gister van vakantie terug gekomen uit Egypte. 30 graden!!! Maar toch ook blij om de beestjes terug te zien. Gister meteen met Echt Wel doorgegaan naar Bodegraven en we hebben weer hoop!!!! Al zal het nog lang duren maar dat geeft helemaal niets, we hebben de tijd en hij is het waard.
  Mijn moeder en zus hebben Fleur in mijn vakantie gedaan en dat ging zo goed dat we straks maar eens een zadel op gaan doen
  En......ik blijf toch voorlopig Cedric Lie uitbrengen, de eigenaar wilt toch graag dat ik hem voorlopig blijf rijden. Net maar weer ingeschreven voor een paar wedstrijden waaronder de kringkampioenschap. Ineens weer zin in 2015!!!

  Rowi Pille Goed nieuws dus allemaal. En je had best wat van die 30 graden mee mogen nemen naar Nederland.
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Tessa de Vries

  Dat was hem niet vandaag. Cedric struikelde meteen na een sprong dus ik met een salto voorover eraf. Wel op mijn voeten geland maar van zo een hoogte dat het in mijn rug schoot. Later ging het wel weer maar toch lekker terug naar stal gegaan. Wil wel heel op vakantie dinsdag.

  TopTalent Dressage Ja voorzichtig aandoen hoor! Alvast een fijne vakantie
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Tessa de Vries

  Morgen springwedstrijd met Cedric Lie. Eerst oefen hoog en als dat goed gaat rondje B. Ben zo benieuwd. Fleur mijn andere trainingspaardje gaat ook lekker. In een week al braaf hoofdstel in en braaf aan de longeveer, zelfs al met singel.

  Rowi Pille Veel succes en veel plezier!!
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Tessa de Vries

  Omdat ik met Cedric Lie mijn klus met veel plezier geklaard heb per 1 januari, naar de L2 gereden, is het weer tijd voor een nieuwe uitdaging. Vandaag is Miss Fleur gebracht. Een Irish Cob, merrie, en 10 jaar. Zo uit het land geplukt en nooit wat mee gedaan.
  Wat een lieverd maar erg onwennig natuurlijk. Het arme paard zit in een cultuurshock.
  Vandaag voor het eerst hoofdstel ingedaan en lekker over het terrein gewandeld. En ze was best heel braaf( gelukkig want het is een tank). Heb er zin in om hier een leuk rijpaard van te maken.
  Volgende week gaan we kijken of we Cedric Lie ook een puntje in het springen kunnen bezorgen.

 • Tessa de Vries

  Dan hier mijn website waar ik zo blij mee ben
  www.trainingenverkoop-ew.123website.nl

 • Tessa de Vries

  En maar wachten op bericht van de verzekering
  Ik wil iets weten!!!
  Wat wel leuk is, mijn moeder heeft een gave website gemaakt voor mij, weet alleen niet of ik de link hier mag plaatsen, hahaha.

  TopTalent Dressage Tuurlijk! Uiteraard mag dat Tessa de Vries
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Rowi Pille is vrienden met Tessa de Vries
 • Tessa de Vries

  Bah, bah, bah. Echt Wel gaat niet lekker en slecht nieuws gehad op Bodegraven. Zit er nu wel ff doorheen.
  Zondag starten met Cedric Lie, eens kijken of ik de laatste 2 puntjes bij elkaar kan rijden. Dan lever ik hem 1 januari L2 af. En 30 nov nog springen met hem in de B.
  En nu weer op zoek naar een nieuw paardje om per 1 jan te trainen en mss uitbrengen.

  Tessa de Vries Dank jullie wel
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Tessa de Vries

  Cedric Lie liep vandaag twee keurige proeven. Beter dan afgelopen keren, toen winst, vandaag niet. Maar ik ben trots op hem, volgende keer beter.

 • Romy Verhoeven is vrienden met Tessa de Vries
 • Tessa de Vries

  Vandaag weer wedstrijd gereden met Cedric Lie, ging beter dan
  vorige week. Jury ook tevreden, 2 x ruim winst.
  Met Echt Wel weer aan het galopperen, yeah!!! Heerlijk. Mogen nu op B niveau trainen. En wat loopt hij toch super.