Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Demy de Graaf

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
woensdag 11 september 2013 13:04
Laatst online
6 jaren
 • Demy de Graaf heeft een nieuwe foto geupload
 • Demy de Graaf

  Het nieuwe jaar goed begonnen!

  2 weken terug kür op muziek gereden bij de nieuwjaarsborrel van de vereniging. Echt heel gaaf en wat was Dallas braaf met de muziek, het publiek en het applaus om zich heen!

  Afgelopen weekend weer een wedstrijdje in het M1 gereden en 2 winstpunten en een 1e plaats binnen gesleept! teller staat nu op M1 +9 dus we hopen volgende week donderdag dan ons laatste puntje erbij te scoren!

  en over 3 weken begint mijn stage bij ACB dressuur en Topfit Horseshop. Vorig jaar mocht ik de zaterdag van de TTD-Challenge schrijven bij Anne-Claire en ze vertelde me toen over haar bedrijf en zo ontstond het idee om misschien bij haar stage te gaan lopen en nu is het dan zover! ik heb er zin in!

  Demy de Graaf Haha zal ik doen Milou! heb dr al gezien, wat een leuk beestje zeg!! dankjewel
  6 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Demy de Graaf has liked an Event

  7 jaren

 • Demy de Graaf

  Na mijn laatste berichtje heb ik in mei mijn M1 debuut gemaakt. Klein dipje gehad in het rijden dus besloten nog wat verder door te trainen. Eind Juni werd Dallas heel ziek, ze had een dubbele verstopping (koliek) en deze wilde er maar niet uit komen. In totaal is ze 8 dagen heel ziek geweest waarvan ze er 6 op de kliniek in Someren heeft gestaan. Het resultaat na deze week was een miezerig, mager, slap hoopje paard.

  Rustig aan weer opgebouwd en sinds een aantal weken weer het gevoel dat ze weer helemaal de oude is. Rustig aan weer wat wedstrijden gestart en inmiddels staat de teller alweer op M1+6! Nu trainen we rustig door en hopen we begin volgend jaar ons debuut in het M2 te maken!

  Rowi Pille Dat is schrikken zeg dat Dallas zo ziek is geworden, maar wel fijn dat ze weer helemaal beter is en dat jullie alweer wedstrijden kunnen rijden en dat het zo goed gaat!
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Demy de Graaf

  Laat ik weer eens een berichtje posten!

  Afgelopen zomer ben ik voor het eerst L2 gestart. Dat was toen nog niet goed genoeg voor winstpunten, maar zeker een goede oefening en voor het eerst op gras.

  Vervolgens ben ik op stage gegaan en heb ik een wedstrijdstop gehad van 3,5 maanden. In mijn stageperiode ontzettend vooruit gegaan en dat werd dan ook duidelijk bij de eerste wedstrijd hierna. Ontzettend slecht in kunnen rijden omdat mevrouw al los liep voor ik er op zat, hierdoor was ze een beetje leeg in de proeven, maar toch 2 winstpunten gereden.

  Inmiddels zijn we nog 2 wedstrijden verder en staat de teller op L2+6 en plan ik in Juni mijn M1- debuut

 • Demy de Graaf is vrienden met anouk daris
 • Demy de Graaf

  Vandaag superfijn getraind met Dallas Nadat er een paard losgebroken was in de wei en vervolgens 4 landjes sloopte (waaronder die van Dallas..) heeft ze eerst het weiland doorgerend met 6 andere paarden dus ze was al lekker los toen ik er op stapte
  Gelukkig geen verwondingen en heerlijk gereden!

  2 weken terug 195 punten en een 2e plaats behaald op school in het L1 en nu hopen we bij de Nootdorpse dressuurdagen in Augustus L2 te mogen starten!

  Eerst zondag lekker dagje schrijven bij de kringkampioenschappen in Nootdorp, zag dat er een aantal TTD'ers ook komen starten. (Waarvan ik er zelfs 1 mag schrijven volgens mij

 • Nicole de Beer is vrienden met Demy de Graaf