Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

Verjaardagen

 


cover photo

Kirsten hoogerwerf

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1996-02-01
 • Over mijn

  Ik ben kirsten, ik rij sinds is 8 ben! Ik kreeg toen ik 11 was een pony daar heb ik geen wedstrijden mee gereden toen ik 13 was heb ik die verkocht en over gegaan op een paard! Daar heb ik L1 mee gereden en 5 maanden geleden verkocht! Nu heb ik een nieuw paard al bijna 4 maanden en het is echt een topper heb al 5 punten met hem in de B en hoop snel al me punten te hebben voor het L ik les elke week bij danielle van mierlo! Die helpt me heel fijn en dankzij haar gaat het ook zo goed nu! Dit paard heet trouwen courage heroique en is 6 jaar en is een johnson x gribraldi ben zo blij met hem en hoop verder ge komen in de dressuur sport!
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Lid sinds
woensdag 11 september 2013 14:04
Laatst online
8 jaren
 • Kirsten hoogerwerf

  zo trots nog steeds op me paardje heb hem sinds 10 mei en heb nu b+13 maar dat ging niet zoner pech! ik ben eerst met hem op stage geweest bij arjen teeuwissen daar was die zo super stout! toen ik terug kwam ben ik na 2 weken voor het eerst op wedstrijd gegaan ik had toen geen winst maar hij deed het super voor de eerste keer hij had nog nooit een wedstrijd gelopen! maar helaas in de week erna kreeg die een blinden darm infarct hij heeft toen een week op zware medicijnen in utrecht gestaan ik mocht daarna een maand niks met hem doen behalve 10 minutjes rustig aan de longe laten draven! na die maand had ik een wedstrijd staan ik heb die toen gereden had er toen pas weer 2x opgezeten die liep die zo goed had toen 194 en 195 me eerste winstpunten dus.
  daarna ben ik bij danielle van mierlo gaan lessen! en het ging steeds beter! ik ging de mr ed compentitie meer rijden ik had me eerste proef goed gereden alleen hij deed steeds bokken in me rechter galop en in me 2e proef deed die dit ook alleen dan nog een tikje erger! ik had toen me eerste proef 194 en de 2e proef 183! ik heb toen het zadel van danielle van mierlo geprobeerd en hij deed niks meer hij liep super braaf die mocht ik een week lenen en als die braaf bleef mocht ik hem over kopen dit heb ik ook gedaan want had de week erna 2e wedstrijd van de mr ed die liep die zo fijn! toen had ik 1e proef 206 en 2e proef 199 punten en was dus ook mr ed kampioen in de klasse B ik was super trots op hem! ik had daarna naaldwijk ingeschreven en hij was heel erg stout met inrijden! maar het is bij hem fijn als ik me proef in rijd doet die het super! hij vond het super eng maar na een paar ronjes te hebben gereden deed die het super ! ik had dan ook me eerst proef 208 en 2e proef 201 ik had dit nooit kunnen halen zonder de super hulp van daniele van mierlo!! nu op naar 27 october de herfst meeting en 3 en 24 november de kringselecties!