Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Joyce Abraas

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1988-09-12
 • Over mijn

  Joyce Abraas is geboren in Brunssum, al van jongs af aan wist zij dat ze wou paardrijden. Op jonge leeftijd verzorgde ze de shetlandpony van de dierenarts bij haar in de buurt. Regelmatig klom ze bij hem op de rug en croste met hem over de weilanden. Op 10 jarige leeftijd is Joyce begonnen met paardrijden bij manage Bemelmans in Vaesrade. Hier werd haar eerste pony gekocht genaamd Just Chimento. Deze pony was een verrassing voor iedereen, van manegepony naar een gouden topper!
  
  Met Just Chimento behaalde Joyce vele prijzen en titels, met als hoogtepunten de Kring, Limburgse en Nederlandse kampioenschap titels.

  Op 15-jarige leeftijd kocht zij haar eerste paard. Een 3-jarige Onze Fons Z, Unlimited heeft Joyce zelf opgeleid tot 6-jarige leeftijd, hierna is hij verkocht geworden naar Zweden, omdat zijn kwaliteiten op springgebied gelagen. Ondertussen had zij van Dressuurstal de IJzerenman in Weert een 3-jarige Future merrie ter beschikbaar gesteld. Toen Minion 5 jaar werd heeft Joyce de keuze gemaakt om haar te kopen.


  Na twee jaar in Duitsland wedstrijd gereden te hebben heeft Joyce er voor gekozen weer in Nederland te starten.
  
  Naast Just Chimento heeft Joyce nog met andere paarden succes gehad, met onder andere; Minion mon Amour(v.Future), Walking on the Sunshine (v.Diamond Hit), Al Pacino (v.Sandro Hit).
  
  Naast het fanatiek paardrijden volgt Joyce nog een voltijd studie op HS Zuyd te Sittard, People and Business Management.

  Joyce haar ambities zijn; haar studie met succes af te ronden en vanuit daar een baan te vinden. Daarnaast wil zij verder ontwikkelingen in de dressuursport en succesvol op wedstrijd blijven zijn.

  

  Resultaten:

  6 x Limburgs Kampioen
  5 x Nederlands Kampioen
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
donderdag 12 september 2013 16:09
Laatst online
8 jaren

Twitter

No Twitter updates or login info is incorrect.

Groepen

Nog geen lid van groepen.