Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

Verjaardagen

 


cover photo

Kim Schmid

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1990-02-06
 • Over mijn

  Welkom op mijn website! Ik ben in Brabant geboren in 1990 en woon nu in Heerjansdam, vlakbij Rotterdam. Al vroeg kwam ik in aanraking met pony’s en paarden. Toen ik drie was zat ik op Tommy, een achttienjarige shetlander en op mijn vijfde jaar kreeg ik mijn eerste pony, Flippo.

  Op mijn 13e - met de komst van mijn eerste paard Theo - stapte ik over 'naar de paarden'. Met Theo(door) heb ik na wat opstartproblemen door de jaren heen veel successen behaald. Brons op het NK dressuur Z-2, geselecteerd voor de subtopkampioenschappen en een leerzame tijd bij de Young Riders. Recentelijk ben ik met mijn paard Theodoor opgenomen in het Future Kader. Apart is mijn andere wedstrijdpaard, net als - tot voor kort - Bravoure en mijn nieuwe wedstrijdpaard, Faust.

  Paardensport is mijn passie en voorlopig blijf ik het zien als mijn hobby. Door de jaren heen heb ik het goed kunnen combineren met diverse opleidingen (vwo/bedrijfskunde/Orun) en gelukkig nu ook met mijn werk.

  Plezier bij het rijden – dat is voor mij het belangrijkste. Voor mezelf maar ook altijd voor mijn paarden. Uiteraard wel met het doel steeds beter te worden, als ruiter en als combinatie, maar wel met respect voor het paard. Op die manier geef ik ook les – ik ben gek op ‘happy athletes’!
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
maandag 16 september 2013 09:38
Laatst online
8 jaren