Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

Verjaardagen

 


cover photo

Floor Vork

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1998-02-16
 • Over mijn

  Ik ben Floor vork, ik ben 16 jaar en ik woon in een klein plaatsje in Zuid-Holland, Noorden. momenteel zit ik in 4 Havo, op het Ashram College in Alphen aan den Rijn. Ik heb een 7 jarige New Forest pony Tongerenhof Diamoniet, waar ik nu Z2 dressuur en B/L springen mee ben. toen ik klein was reed ik op de oude pony van mijn moeder Sunny-Boy, en af en toe op de paarden van mijn moeder. toen kregen we de pony Imari, die ik samen met mijn Zus en Zusje moest delen. maar naarmate we steeds groter werden, en zelf steeds vaker wilden gaan rijden, kreeg ik 3 jaar geleden mijn eigen pony Tongerenhof Diamoniet, die ik samen met mijn moeder (omdat ik zelf ook nog veel moet leren) heb opgeleid tot de Z2 dressuur. ik heb al veel geleerd van Dia, en ook al veel leuke momenten meegemaakt, en ik hoop dat er nog veel leuke en leerzame momenten bij mogen komen:)
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
maandag 16 september 2013 18:41
Laatst online
7 jaren
 • Floor Vork is aanwezig bij Amalia concours.
 • Floor Vork is vrienden met Laura Verhagen
 • Floor Vork is vrienden met Laura Verhagen
 • Floor Vork heeft een nieuwe foto geupload
 • Floor Vork

  Na een lange wedstrijdpauze vandaag kringkampioenschappen gehad in Bodegraven, twee fijne proefjes gereden met zelfs een paar negens voor onder andere de appuyementen. Uiteindelijk twee keer eerste met 66% en 66.67% en Kringkampioen in de klasse Z1/Z2 D/E!!! Trots op mijn kleine krachtpatser ♡

 • Romy Verhoeven is vrienden met Floor Vork
 • Floor Vork

  al een paar weken geen wedstrijden gereden. vorige week stond eigenlijk indoor Bodegraven op de planning, maar helaas stond dia met koorts op stal waarna we hebben besloten om niet te starten. we zetten de wedstrijdpauze nog even door december, zodat we nog even lekker kunnen trainen en alles nog net iets beter kunnen afwerken.

  Milou Dees Wat naar....is Dia weer in orde?
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Floor Vork

  Gister wedstrijd gehad bij de Voornruiters. Met diamoniet twee fijne proefjes gereden, helaas door een paar domme foutjes van mij niet heel hoog gescoord maar wel 62 en 64% met tongerenhof osmium gestart waarbij het inrijden superging maar nog net te weinig ringervaring om ook dat gevoel in de proef te houden. Lekker verder trainen want met hem komen we er ook wel

 • Femke de Hullu is vrienden met Floor Vork
 • Floor Vork

  vandaag gestart op de nationale new forest dag. om 11.30 de dressuurbelofte voor goedgekeurde hengsten gereden met Kulbergs Orion, hij voelde heel fijn aan jammer dat dan alleen het resultaat een beetje tegenvalt. toen om 12.55 en 13.05 met Tongerenhof osmium gestart in de Z1 wat voor mijn gevoel netjes ging, er zaten natuurlijk nog wat mindere delen in de proeven maar alsnog tevreden. daarna gelijk pony wisselen om met Kulbergs Orion om 13.59 en 14.07 te starten in de Z1. we worden steeds meer een combinatie (ook al start ik deze pony's alleen op wedstrijden) en er zit zeker verbetering in de proeven. Mijn zusje Sanne heeft met Imari twee nette proefjes neergezet in de M1 en mijn zus Emma heeft met lithos heel goed gescoord in de dressuurbelofte door 5de te worden van de 23. morgen diamoniet weer lekker trainen thuis en dan een weekje met school naar Londen

 • Floor Vork

  Morgen superleuk en druk dagje op de new forest sportponydag. Jammer genoeg een keertje mijn eigen pony thuislaten maar mag wel met de twee ponys Tongerenhof Osmium en Kulbergs Orion van Inge van Meerwijk rijden in de Z1,en de dressuurbelofte voor goedgekeurde hengsten.ook nemen we nog de twee toppers van mijn zus en zusje mee die gaan rijden in de M1 en ook de dressuurbelofte. Wordt een lang maar zeker heel gezellig dagje

  TopTalent Dressage Heel veel plezier en succes morgen.
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Floor Vork is vrienden met Demi Dunne
 • Floor Vork

  gister wedstrijd gereden in mijdrecht. dia liep super met het inrijden, en eenmaal de ring in liep die een superproef. ook de tweede proef liep die heel fijn waardoor we twee keer een eerste prijs hadden met allebei de proeven 70% !! en ook nog eens overal winnaar van de paarden en ponys geworden waarmee we een paardensportmassage hadden gewonnen. na de prijsuitreiking kwam de jury nog even naar ons toe en hebben we superleuk commentaar gekregen over wat een geweldige pony ik toch heb!! al met al een superdag, en ook fijn dat we steeds weer een beetje beter de proeven voor elkaar krijgen.

  Milou Dees Dat klinkt heel fijn Floor gefeliciteerd!!
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Francis Jansen is vrienden met Floor Vork
 • Floor Vork

  gister de finale van de divoza cup gereden in Kootwijk. in de ochtend reed ik met Tongerenhof Osmium bij de zesjarige pony's, waar hij super zijn best heeft gedaan, helaas werd hij op het einde een beetje moe waardoor de actie er een beetje af was, maar alsnog fijn kunnen rijden. in de middag reed ik bij de vierjarige mee met Kulberg's Timor, bij het inrijden vond hij het allemaal maar een beetje spannend (was zijn 3de keer op wedstrijd) maar eenmaal in de baan hebben we ons herpakt en liep die super, en waren we ook zeer tevreden met een score 74.6 punten.

 • Maaike ten Hoor is vrienden met Floor Vork
 • Floor Vork

  Zaterdag selectie voor de divoza cup gehad in Ermelo. bij de vierjarige pony's reed ik met Kulberg's Timor naar een mooie 5de plaats met 74.5 punten. en bij de zesjarige pony's reed ik met Tongerenhof Osmium naar een mooie 3de plaats met 73.5 punten, waardoor we nog een mooie ereronde mochten rijden. en met allebei de pony's door naar de finale ik Kootwijk!! deze week nog even goed trainen voor de regiokampioenschappen waar ik met Tongerenhof Diamoniet in de Z2 en Kulberg's orion in de Z1 ga rijden, superveel zin in!!

  Milou Dees Goed bezig Floor! Tot zaterdag x
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Floor Vork

  Zaterdag wedstrijd in de Meern gehad, bij de voornruiters, de eerste proef liep dia heel fijn, en we waren dan ook zeer ontevreden met de punten die we daarvoor kregen tweede proef wat minder gereden door het warme weer, maar daar ook tevreden over. weer supertrots op Diamoniet.
  Zondag wedstrijd in Rotterdam gehad met Kulberg's Orion in de Z1, eerste proefje ging goed met een winstpunt, tweede proefje had hij er even geen zin meer in, maar wel goed de proef afgesloten, al met al super tevreden (voor de vierde keer dat ik op hem reed). en nu op naar de regio kampioenschappen.

 • Floor Vork

  Zondag voor het eerst met Kulberg's Orion starten, Morgen nog een keer de Z proefjes oefenen en dan zondag op naar Rotterdam, zoveel zin in !!

  Floor Vork nee, deze pony rij ik voor iemand anders.
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Floor Vork

  afgelopen zaterdag de Divoza cup gereden met Tongerenhof Osmium, die zo ontzettend goed zijn best heeft gedaan, hij was een beetje op nadat we tien minuten in de ring moesten stappen om te wachten op een pony die uiteindelijk niet meedeed, maar nog steeds niet opgegeven en het super afkunnen maken, met een mooie 2de plek van de 11, en dat nog wel tussen de Welsh pony's haha. ook met Kulberg's Timor gereden tussen de 4 jarige, ik zat er voor de derde keer op, en dit was zijn eerste echte wedstrijdervaring. hij liep bij het inrijden heel fijn, jammer dat hij alleen de speakers nog niet gewend is, waardoor het minder ging als dat hij kon, want wat kan die pony goed lopen. 26 Juli nog een voorronde in Ermelo, waar we weer ons best gaan doen.

  Milou Dees Was leuk dat ik je nog even zag en top gedaan Floor!
  8 jaren Bewerk Verwijder