Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

Verjaardagen

 


cover photo

esther van der aa

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
woensdag 18 september 2013 17:15
Laatst online
8 jaren
 • esther van der aa

  Zo, dat is al weer even geleden haha.. In de tussentijd is er veel gebeurd, de wedstrijden zijn slechter en slechter gegaan dit seizoen, we zaten samen in een flinke dip, maar we zijn er nu weer uit aan het komen. Ze blijft er eentje met een apart karakter, zo'n schatje, maar zo'n bitch tegelijkertijd, daar zijn we nu weer even aan herinnert haha. Ook op ponykamp geweest, en ze heeft zich super gedragen met al die kleine drukke kindjes om dr heen, toch wel spannend voor zo'n druktemakertje altijd . Zondag gaan we voor de tweede keer naar de spring-schriktraining, wat echt super leuk was! over opblaaskrokodillen, zeiltjes, ballonnen etc gesprongen en onder hekjes met lint doorgereden, ze deed het echt super! Benieuwd wat we er zondag van gaan bakken.

 • esther van der aa

  Gisteren weg geweest voor het c-diploma, dus dat ruiterbewijs is iig vast binnen! Vandaag de eerste selectie gehad in Rosmalen, mn meisje liep super met het losrijden, maar in de proef viel ze helemaal terug van de spanning, super jammer.. Het proefje ook helemaal niet fijn gereden omdat ze ook echt niet aan mn been was, maar de training gaat al zo vooruit, dus ik weet dat ze het kan! Toch nog 8e met 185 punten en een paar achten, dus de slechte punten vielen gelukkig reuze mee..

 • esther van der aa is vrienden met x x
 • esther van der aa

  Weer terug vande springles, t wordt zo nog een springkampioentje!

 • esther van der aa

  Helaas niet zo goed gereden op de Macridercup, maar toch wel goed commentaar gehad, dus er zit verbetering in. En het is wel een super ervaring voor Carmen geweest!

 • esther van der aa

  Na een heerlijk weekje in de Ardennen, deze week weer flink aan t trainen voor Assen en aan de bak voor school, volgende week se week..

 • esther van der aa

  Vandaag weer 2 proefjes gereden in Den Dungen, 3e met 193 en 2e met 192! Blij met mn leuke paardje!

 • esther van der aa

  en weer 2 winstpuntjes binnen, trots op mn knollie!