Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Romee van Paassen

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1999-04-01
 • Over mijn

  Ik ben Romee van Paassen, 15 jaar en dol op paardrijden! Ik zit op een Loot-school, het Thorbecke in Rotterdam . Een Loot-school betekend dat ze heel veel rekening houden met mijn sport, ik zit nu in 2 v.w.o in de topsport klas. Ik train 5 dagen per week bij Tim Coomans, mijn vaste trainer. Ook mijn pony staat bij Tim op stal en daar worden de paarden super goed verzorgd.

  Op dit moment start ik Z2 met mijn pony Keulse hoeve's Zico. Een geweldige pony die er altijd voor gaat. Keulse Hoeve’s Zico(Rietheim’s Hilbert x Conquistador) is een 11 jarige ruin en is op drie-jarige leeftijd goedgekeurd als hengst voor het Welshponystamboek, met een verrichtingsrapport waar menig hengst van kan dromen, hij haalde zelfs een 9 voor zijn goede karakter. Hij is echt een knappert en is een geweldige pony! Op dit moment zijn wij dagelijks aan het trainen en maken wij samen grote vorderingen. Zico is een werkwillige pony en zet op wedstrijden zijn beste beentje voor.
  Ik heb voor Zico en ik nog mooie dromen voor de nabije toekomst.
  Wij gaan er gewoon samen hard voor trainen.

  Ook ben ik een combinatie met de palemino TC Cooper. Een pony met een super karakter en fantastische gangen! Ik hoop dat ik met hem veel kan bereiken.

  Sinds kort heb ik ook een nieuw geweldig paard, Wup! Het is een super leerpaard en kan gaaf lopen. Ik heb een hele goede klik met hem, het is echt een feest om hem te rijden.

  Maar het aller belangrijkst blijft toch
  om dit met veel lol en plezier te blijven doen.
 • Klasse

Onderwijs

Lid sinds
donderdag 19 september 2013 21:24
Laatst online
6 jaren