Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Annemarie Nigten

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Over mijn

  Ik ben Annemarie Nigten en rij al paard vanaf mijn 5e levensjaar. Met de pony's heb ik op Midnight van de Bossehoeve de klasse Z2 behaald en op mijn 12e ben ik overgegaan op de paarden omdat ik te groot werd. Toen kwam Ravestijn Jamboree M in mijn leven en daarmee zat ik in het B kader van de junioren toen ik 14 jaar was, en hierbij enorm veel plezier beleeft! helaas is Jamboree daarna verkocht en kreeg ik Only society tot mijn beschikking die ik opgeleid heb tot de Z2. Daarna is Only Society doorgegeven aan Yessin Rouhmani die er nu succesvol Grand Prix mee rijd. Tussendoor heb ik meerdere paarden naar het Z gereden, helaas door vervroegd verkoop van paarden heb ik mijn doelen nog niet bereikt om nog hogerop te komen in de dressuur. Op dit moment rij ik vooral jonge paarden en leid ik mijn jonge paard op om te genieten van de wedstrijdsport.

  Vanaf mijn 11e heb ik 10 jaar lang mijn opleiding genoten bij Sander Marijnissen, waar ik ook paarden van mocht rijden tijdens vakanties en weekeinden.

  Sinds vorig jaar ga ik elke 2 weken naar Theo Hanzon (www.theohanzon.nl) om te lessen.

  tussen mijn 17e en 24e ben ik altijd blijven rijden, alleen niet in de wedstrijdsport vanwege studies en leidinggevende functies die ik aangeboden kreeg, Op mijn 24e levensjaar begon het paardenleven enorm te kriebelen nadat mijn studies voldaan waren.

  Oktober 2010 heb ik daardoor de grootste stap genomen van mijn leven! In Nieuwveen heb ik Boerderij Odessa gekocht en na 3 maanden flink verbouwen zijn de deuren in Februari 2011 opengegaan van mijn eigen stal BloklandStables. Tot op de dag van vandaag absoluut geen spijt van.

  Hier woon ik samen met mijn vriend Joost, 3 honden Bikkel, Knut en Shampoo.

  'Dromen zijn om naartoe te werken'
 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
vrijdag 20 september 2013 14:03
Laatst online
9 jaren