Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Milou de Haan

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1990-10-26
 • Over mijn

  Milou de Haan, geboren in 1990 in Amsterdam. Het paardrij virus heb ik van jongs af aan al mee gekregen, iedere zaterdagochtend reed ik op de manege in de buurt met mijn eigen pony Furie. Op mijn 13e heb ik de overgestapt gemaakt naar de paarden, Leonard O liep al op hoger niveau toen mijn ouders hem kochten. Met deze professor heb ik vele successen behaald en ben ik met veel plezier tot het niveau ZZ licht gekomen. Daarnaast ben ik ook een aantal keer gestart bij de Junioren. Leonard O is inmiddels al twee jaar aan het genieten van zijn pensioen.

  Sinds januari 2013 ben ik de trotse bezitter van De Keizer, een jong en onervaren paard. Afgelopen zomer (2013) reserve kampioen van Utrecht geworden in de klasse L1 en momenteel breng ik hem succesvol uit in de klasse L2.

  Naast De Keizer is er ook nog Idol Sollenburg een merrie veulen van Charmeur x Krack C.

  Mijn droom: Grand Prix rijden, wie weet wel met De Keizer.

  Sinds 2011 is Milou in het bezit van haar ORUN Instructeursdiploma en sinds eind 2011 geeft zij met veel plezier les op Lucky Stable, zowel groep- als privelessen. Eigenaar van 3 paarden: Leonard O: Weltmeyer x Doruto (Zz licht & Junioren, met pensioen), De Keizer: Vivaldi x Mondriaan (5 jaar, L2 niveau), Idol Sollenburg: Charmeur x Krack C (in de opfok)

  In het bezit van ORUN diploma.
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Onderwijs

Lid sinds
dinsdag 24 september 2013 11:53
Laatst online
8 jaren