Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Guusje van Heeswijk

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  2000-04-29
 • Over mijn

  Hooii! ik ben Guusje van Heeswijk! ik ben 13 jaar oud, bijna 14! en ik rijd internationaal bij de pony's. ik heb in Assen tijdens de Felix cup mijn laatste a kader score gehaald en zit nu met mijn pony Klavertje Character in het A kader! ik ga dit jaar nog vele internationale wedstrijden rijden, ik hoop dat de komende jaren goede jaren voor mij gaan worden!
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
maandag 30 september 2013 19:37
Laatst online
8 jaren
 • TopTalent Dressage Guusje van Heeswijk
  8 jaren

  Gefeliciteerd met je verjaardag en heel veel succes in Saumur, houdt ons een beetje op de hoogte. Groetjes Danny & Lisette

 • Guusje van Heeswijk

  morgen Ben ik jarig!!! eindelijk 14!! morgen verder alles nog inpakken en de vrachtwagen doen, en dan morgen avond vertrekken naar saumur!! met Majos en Crak! als we maandag ochtend terug komen, meteen door met deze 2 toppers naar Roosendaal! hopelijk gaan het 2 super leuke en goede weken worden! heb er nu al helemaal zin in!!

 • Guusje van Heeswijk

  weer n super dag gehad vandaag! met Majos Crak en Cas naar Soerendonk geweest! met Majos 2x gewonnen, en met Crak 2e en 3e! en met cas 1e en 4e met 202 en 193! super trots op m'n lieve pony's! voor Majos en Crak een goede voorbereiding voor Saumur! over 2 weekjes! en daar een leuke verjaardag vieren!

 • Guusje van Heeswijk

  gister echt n goede dag gehad in Uden! voor het eerst met Majos Cannon de Felix cup gereden, rijd hem pas 3 weken, en het ging echt heel erg goed! we kregen 64% voor onze proef, zelfs bij 1 jury 66%! super trots op knappe Majos! daarna gereden met Crak, Crak liep super lekker met het losrijden, in de proef ging het ook super! alleen vielen de punten een beetje tegen.. onze proef werd beloont met 66%! en daarmee een 13e plaats! met deze 2 toppers ga ik mijn 1e internationale wedstrijd voor dit komend jaar rijden in Saumur! word super gezellig! en ga natuurlijk m'n best doen!!

 • Guusje van Heeswijk

  wauw super trots op m'n 2 knapperds! 2 dagen naar Kaatsheuvel geweest met Cas m'n debuut in de M2, was boven verwachting top gegaan! 4e met 198, en gewonnen met 206! daarna voor het eerst met majos canon gestart! rij hem pas 3 weken en hij deed het echt super goed! 2 x gewonnen met 68% en 70%!!

 • Guusje van Heeswijk

  gister de 4e felix cup gehad in Oud gastel! super en gezellige dag gehad! met goofy ging de proef echt super goed! zelfs een 8 voor mijn keerwending! uiteindelijk vielen de punten van goof een beetje tegen.. ik had 63%. daarna met crak de baan in geweest, met het baanverkennen vond hij niks eng, en ging overal langs, maar toen we in de baan kwamen was het allemaal toch wat spannender dan gedacht.. daardoor spanningsfouten, en we behaalde 64%! we gaan gewoon verder trainen, en verder met het buitenseizoen! ook nog een super leuk interview gehad van Toptalent! en als afsluiting nog een lekkere bbq!

 • Guusje van Heeswijk

  zaterdag Felix cup in Oud Gastel! ik ben erbij! met goof als 4e om 10.24 en met Crak als 24e om 13.50! we gaan weer ons best doen!